App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bedside crib till hög säng

Tips mottages tacksamt om ett bedside crib som går att justera ganska högt i höjd. Vår säng är 87 cm hög och jag har inte hittat något bra alternativ ännu på bedside crib som kan bli så höga. :)

2017-08-30
emmaståhlberg
emmaståhlberg
Barn på 3 år och 9 månader

finns den kvar?

2018-02-10
amandajim
amandajim
Gravid i vecka 18

Herregud vad många stavfel, var lite stressad men ville ändå skriva klart :)

2017-10-22
ClaraC
ClaraC
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har en extrahög kontinentalsäng och gjorde somså att vi köpte en Ikea-spjälsäng och tog bort ena sidan (såsom man kan på deras) men lät liggdelen vara kvar uppe. Enligt deras egna bruksanvisning rekommenderad inte detta vilket jag förstår då fallhöjden blir en bit. MEN om du sedan ställer den med den öppna sidan mot en säng och spänner fast den med två tvinnar nertill så blir det perfekt. Jag lade dessutom en stor filt under både vår och bebis madrass, så att den höll ihop sångarna där den minimala glipan blir mellan madrasserna. Kolla Pinterest om du inte är med på min beskrivning. Kollade också efter sidecrib men det känns som en så onödigt utgift när man kan vara såhär smart!

2017-10-22
ClaraC
ClaraC
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har en från jack och Lilly. Jag hade den till salu på blocket men ingen hörde av sig. Vi har också en hög säng och den fungerade utmärkt. Om du är intresserad så mails mig på snoflingan25@hotmail.com så kan jag maila bilder.

2017-10-09
flingan32
flingan32

du har säkert redan köpt men Trolls funkade bra till vår :)

2017-10-06
Hannab89
Hannab89

Har ni kollat höjden på BabyBay?

2017-08-31
majafranzen
majafranzen

Maila kundtjänst på Pinkorblue.se. Jag köpte en av deras sidosängar fr Tobi Babybay och såg när jag fick hem den att det tydligen ska finnas en modell som är för högre sängar också. Har tyvärr inte kvar broschyren och blir inte klok på vilken av alla modeller på nätet som är den extra höga. Men som sagt maila deras kundtjänst och fråga! Lycka till!

2017-08-30
FilippaHjort
FilippaHjort
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...