App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hoppsan plussade visst XD

Vilken sjuk känsla att sitta där med ett gravtest, illamående, yrsel och trött som en gris men samtidigt världens största leende och sen paniken! Hela mitt liv blir annorlunda nu! Herreshit va gör ja!? Sambon om redan har två kottar sen tidigare blev överlycklig haha medan ja mest satt o stirrade i väggen. Jaha ja nu ska man helt plötsligt lägga bort varenda tanke och plan man haft och sluta va super ego.. Ja som sagt i hela mitt liv, nej men barn det ska inte ja ha, gud vilket knörsel då kan ja ju inte leva som ja gör.. och nu ska ja bli mamma om allt går vägen :P Hoppsan! Iallafall ska ja ringa barnmorska idag och se om ja får tid så snart som möjligt.. men allt är ju super hemligt än så länge! Wish me luck!!

2017-08-29
Alexandrab86
Alexandrab86
Bebis på 12 månader

Jag ska till barnmorskan om typ en månad på inskrivning, känns som en evighet tills dess. Har endast berättat för närmsta vännen, ska vänta med att berätta till familjen ett tag till.

2017-08-31
LindaAE
LindaAE
Barn på 2 år och 6 månader

Grattis till oss :D..
ja nu fick svärmor reda på detta men ingen annan i våra familjer vet om något :) ska till barnmorskan på måndag :P
Overkligt fortf,, de enda som gör de verkligt är illamåendet och att ja slutat röka Xd..

Kan tänka mig att de är riktigt häftigt så ja ser frm emot de här äventyret :D.

2017-08-30
Alexandrab86
Alexandrab86
Bebis på 12 månader

Grattis!! Jag plussade igår och det har ännu inte riktigt sjunkit in, känns så overkligt. Detta blir mitt tredje, fast inte med samma pappa som med de andra två. Lycka till med allt.

2017-08-29
LindaAE
LindaAE
Barn på 2 år och 6 månader

Grattis! Och jag håller med MamsanMaria. Jag tänkte också att livet skulle bli så mycket tristare när jag inte kunde sätta mig själv i första rummet men jag älskar mitt barn alldeles för mycket för att ens tänka den tanken längre. Att se honom växa upp och utvecklas är värt alla missade restaurangbesök, resor och konserter (även nu, när han är i en hemsk period)! Dessutom värdesätter jag min egentid mycket högre än jag gjorde tidigare. Världen finns dessutom kvar om några år också (förhoppningsvis iaf) 😊

2017-08-29
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 4 månader

Lycka till! Att sluta vara den viktigaste personen i ens liv är faktiskt en rätt härlig känsla. Och ett stort grattis till er!

2017-08-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...