App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

absolut noll&ingen sexlust. snälla hjälp..

Jag behöver hjälp, tips och råd! När jag blev gravid så mådde jag pyton tills sonen föddes och där någonstans längs vägen försvann min sexlust. Sen dess har den vart puts väck. Trodde det skulle bli bättre när jag slutade amma, men det har det inte. Jag har försökt ha sex för att se om den kom tillbaka ifall jag "tvingade" fram det, men det har inte funkat. Jag har till och med försökt kolla porr (ja, vissa anser att det är fel när man är förhållande men jag är desperat) men det har inte heller fungerat. Någon som vart med om liknande? Hur "fixade" ni det? Jag mår så dåligt av det här och känner sån oerhörd press/stress att "komma igång". Har alltid haft stor sexlust och näst intill vart omättad till att nu inte ens gå igång om man har långt förspel, utan blir bara "äcklad" av mig själv.

2017-08-22
Vickan93
Vickan93
Barn på 1 år och 8 månader

Haha ja glidmedel ät det bästa som finns efter förlossningen om man vill komma igång igen och så kan man om man har sköra slemhinnor köpa typ intim kräm o smörja med på dagen:) jag gjorde det o det hjälpte med:)

2018-01-25
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 6 månader

Vi testade glidmedel häromdagen.. VARFÖR har vi inte gjort det innan?! 🙊 var enorm skillnad! Så nu Ska det nog blir fart igen.

2018-01-25
Mtn88
Mtn88

Det jag läst om det är att försöka ha sex ändå för att komma igång som ni säger:)
Använd MASSA glidmedel! Asså massa massa massa:) kolla in kondomkungen.se dom har spännande glid o kondomer där (för dom som behöver). Och det finns dessutom oljebaserat glidmedel som kan vara lättare att använda än vattenbaserat:)

2018-01-23
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 6 månader

Sexlusten kommer komma tillbaka tjejer! Jag hade precis likadant, men rätt var det var så var den där större än någonsin! Sen fick jag tyvärr missfall och är nu gravid i v 14, illamåendet och värsta tröttheten är över och jag längtar efter att känna den där lusten igen😊

2018-01-21
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 2 år och 2 månader

Tror det har mycket att göra med att man undermedvetet känner så mycket och får så mycket kärlek av sina barn att man inte får samma behov av sex! (Med det sagt menar jag inte att de som fortfarande har stor sexlust inte älskar sina barn)

2018-01-21
Gynsyrran
Gynsyrran

Jag känner samma.. vad tror ni är det som gör det? Om ni spekulerar? För min del tror jag det är för att saker o ting inte känns som tidigare, blir inte våt på samma sätt o tycker mest det skaver o är obekvämt. t

2018-01-21
Mtn88
Mtn88

Samma här!! :(

2017-08-29
Bettan&Leia
Bettan&Leia

Noll sexlust här också efter graviditeten. Väldigt frustrerande.

2017-08-29
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Förstår dig precis! Det är likadant för mig och det är verkligen jobbigt.. Har inte heller några tips eller råd så jag är i samma situation som du. Hoppas man kan få lite tips och råd av någon här.

2017-08-29
Emmairis
Emmairis
Barn på 3 år och 10 månader

Samma här. Är visserligen ensamstående så det är rätt ok ändå.
Har tyvärr ingen lösning, men du är som sagt inte ensam.

2017-08-22
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Har samma problem. Ingen lust alls. Har oxå försökt några gånger. Men det hjälper inte. Tänkt att ringa kvinnohälsan och prata med dom. Men inte gjort det än.

2017-08-22
pilla79
pilla79
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...