Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Värk i benen

Hej! Är i vecka 30 och undrar om det är någon mer som har eller har haft värk i benen? Var först orolig för blodpropp. Känns som växtvärk eller träningsvärk, ända ner från vaden upp till rumpan. Blir bättre av att jag vilar. Och värre vid aktivitet. Det är alltså inte kramp eller sendrag utan just värk (ingen smärta alltså). Någon som känner igen detta?

2017-08-13
Mary1
Mary1
Bebis på 7 månader

Ring vårdcentralen. Jag fick min propp runt v. 34 tror jag det var.. läkaren trodde inte det var en propp för jag inte hade de vanliga symptomen med rodnad och svullnad. Började med att jag fick värk/spännde i benet/blev väldigt trött i det som om jag tränat. Blev helt bra när jag vilade kort. Efter nån dag blev värken värre, höll i sig längre även när jag vilade benet. Efter en halv dags vila gick värken över helt och på kvällen tog jag en kortare promenad. Värken kom tillbaka väldigt starkt och gick sen inte över utan blev värre och värre för var dag. Ringde runt till vårdcentral och kvinnokliniken och blev tillslut skickad till akuten där läkaren då bara trodde att det var en sträckning eller inflammation. Senare såg dom att det var två stora proppar som bildats en i benet och en högt upp vid ljumsken. Så tveka inte att söka vård och få reda på vad det är. En propp kan snabbt lossna och läget bli akut.

2017-08-16
Tzickii
Tzickii
Bebis på 10 månader

Låter som det kan vara falsk ischias. Haft det själv och det är en rätt obehaglig känsla. Brukar gå att stretcha bort. Googla och se om det kan va de ☺️

2017-08-13
Vickan93
Vickan93
Gravid i vecka 7
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...