App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

December-Januari.

Hej min egna lilla bäbis kommer att titta ut i december-januari och det kommer ju vara kallt som sagt, kan ni snälla ge tips på vad som skall köpas när han kommer ligga i vagnen när man är ute och går i kylan, och vad som ska köpas när dom sitter i bilen i svängar när bilen inte heller kommer vara så varm. LÄNKAR OCH ALLA TIPS TACK! :D

2017-08-02
thereseSelander
thereseSelander
Barn på 2 år och 11 månader

Hej Thereseselander..
Ett bra tips inför vintern å när din bebis är här.. Jag gick å köpte ett sitt/liggunderlag, gick hem och tog ur botten av liggdelen i vagnen å klippte till det.. "Kylan kommer underifrån" lägger underlaget längst ner i botten av liggdelen å sen i med själva madrassen i liggdelen. Sen har jag även använt en åkpåse i vagnen.. Det höll värmen otroligt bra.. Var själv lite orolig när jag skulle besöka BVC första gången (min dotter är född i december 2016) men det var inga som helst problem att ta mig dit i kylan.. Om du skulle vara orolig att bebisen kanske fryser eller ngt så kan du alltid känna om näsan är kall, du kan även känna på händerna, kolla så att bebisen inte får blålila färg i ansiktet, då får du stoppa om den lilla lite bättre.. Ha alltid extra filt med dig. Köp tossor för händerna då vantar kan vara lite för stora.. Ha de så bra nu / Amanda

2017-08-03
Alice2016Schultzberg
Alice2016Schultzberg
Barn på 2 år och 1 månader

Hej,
Jag har tre barn och två av dem är födda i december. Min minsta är född den 18/12 förra året då hade jag ett babyskydd från maxi cosi som hade en Åkpåse till. Det var helt suveränt då jag åkte mkt bil då jag hämtade och lämnade mina andra barn på skola och förskola. Behövde inte på och av med overall. Rekommenderar varmt!
Lycka till med bebis!

2017-08-03
Tina Ormann
Tina Ormann

Hade köpt en bärlift som passade bra i liggvagnen, sen en liten extrafilt över om det kändes väldigt kallt, mössa och vantar förstås.
Fick en mycket fiffig filt som man kan lägga bebisen i med " ben" och sen viker du bara filten om bebisen. Är det så pass kallt att du vill ta in bebisen direkt så är det bara att bära in och vika upp den inomhus.

I bilen så hade vi en flecceoverall och en filt över.

Bättre att lägga över en extra filt eller två istället för att ha massor av kläder.

2017-08-03
ma78
ma78
Barn på 2 år och 11 månader

tack så mycket alla, ja jag har hört att man är väldigt duktig på att sätta på för mycket kläder på den lille

2017-08-03
thereseSelander
thereseSelander

Tänk på att det faktiskt blir jättevarmt i vagnen för de små även om det är kallt ute. Vi hade en tjock åkpåse i vagnen och då räckte det att sonen hade body med långa armar och ben (mössa och vantar naturligtvis). Var tvungen att stoppa sambon flera gånger då han skulle ha på både varm teddydräkt och ner i åkpåsen. Du kan känna i nacken på bebisen om den är för varm. I bilen hade vi en lite tjockare filt, mössa och vantar 😊 Lycka till med bebisen!

2017-08-03
Ulrika_Aronsson
Ulrika_Aronsson

En fårfäll i vagnen är också väldigt bra 👌

2017-08-03
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...