Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF APRIL 2018

Startar en grupp! Fick veta igår... väntar min 3e, 3e april 2018... hemligt än så länge.

2017-07-27
madizzo
madizzo

Håller med dig Vega. Det känns så overkligt. Idag har jag mått skit. Diarré och hjärtklappning utan dess lite. Har inte ens kunnat gå upp för en trappa utan att bli sjukt andfådd. Ska på bröllop i helgen så hoppas att jag kommer må bättre.

10 tim, 33 min sedan
Ssssarah
Ssssarah

Jag mår också väldigt illa. Det enda jag kan äta är rostat bröd med ost på kvällstid. Allt annat kommer upp fortare än vad de kommer ner. Citronvatten och mjölk kan jag dricka också. För mycket vatten så kommer det också upp 😞 Förra gången höll det här i sig till vecka 16-17, så hoppas det försvinner snabbare denna gång.

11 tim, 40 min sedan
moaeg
moaeg
Bebis på 16 månader

Kämpa på, allihop! För mig varierar dagsformen en del, men mycket illamående och trötthet blir det (är i vecka 8)... Bara att acceptera att det här med tid för sig själv inte existerar, jag går och lägger mig inte långt efter att vi har lagt vår tvååring för att orka med dagarna.

Och trots att jag har varit gravid förr så känns det lika diffust den här gången att det växer ett litet embryo i min mage! Tittar på bebisar och tänker "Jaha, ska vi ha en till sådan där?!" 😀 Hur känner ni andra?

12 tim, 7 min sedan
Vega
Vega

Jag mår väldigt illa sedan i söndags även nattetid kan jag vakna, är i v5+6 så det kom tidigt för mig. Hysteriskt trött och inte mycket mat som känns lockande:/ Hoppas verkligen jag slipper gå till v17-18 med detta som sist:/

14 tim, 15 min sedan
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 6

Hej @19belli87. Ja. Jag vill dock inte göra ett KUB test utan vill bara ha ett UL så jag vet att allt står rätt till. Men ska prata med min barnmorska vid inskrivningssamtalet. Jag har vart tvungen att vara hemma från jobbet nu för jag mått så illa och vart dålig i magen. Hoppas det blir bättre. ☺️ Hur mår alla ni andra?

18 tim, 53 min sedan
Ssssarah
Ssssarah

hej @Ssssarah jag är också i vecka 8 och känner som dig när det kommer till illamåendet, det är väl hormonerna... du kan ju fråga efter ett KUB test, erbjuds ej till alla men värt att fråga efter. det innebär blodprover på mamman och ett tidigt ultraljud. då kan man även se om det finns kromosomavvikelser. jag kommer göra ett kub,detta göra vanligast efter vecka 13 har jag för mig.

21 tim, 1 min sedan
1 9belli87
1 9belli87

hallå!
också precis plusat, har två barn sen innan men dom är stora nu.
spännande, om jag räknar så är det dax typ sent april

2017-08-22
emma8205
emma8205
Gravid i vecka 5

Jag är i vecka 8 nu. Mår illa väldigt stora delar av dagen. Vaknar till och med mitt i natten och mår illa. Dock inte kräkningar. 😬 Är extremt trött och har världens humörsvängningar. Ska till BM för inskrivning om 2 veckor. Tänker be om ett ul i vecka 12. Bara för att kolla så att allt står rätt till. Är första barnet och jag är så orolig. Så mycket som händer både i kroppen och knoppen just nu.

2017-08-22
Ssssarah
Ssssarah

Malin: det var nästan samma för mig. Eller illamåendet var 6-7 veckor. Men aptiten och luktsinnet var fruktansvärt känsligt i 3 månader. Men som sagt, denna gång kom illamåendet redan i vecka 6-7. Så betydligt tidigare än med dottern. Sambon är livrädd att det skulle vara två bara för det, vi är inte direkt sugna på tvillingar 😂

2017-08-21
moaeg
moaeg
Bebis på 16 månader

Hej! Jag har bf 23/4! Första barnet. Har inga symtom alls nu i vecka 5. Känner mig lite orolig över att jag inte har symtom. Men de kommer kanske snart och då ångrar jag att jag skrev det 😫😂

2017-08-21
jessicajoensson
jessicajoensson

Här har illamående krypit sig på...:/ Ingen aptit och extremt TRÖTT. Senast höll detta i sig i 3mån så det är väl bara att bita ihop!

2017-08-21
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 6

Grattis hörrni!

2017-08-21
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...