Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF APRIL 2018

Startar en grupp! Fick veta igår... väntar min 3e, 3e april 2018... hemligt än så länge.

2017-07-27
madizzo
madizzo

Grattis till alla som fått ❤ glömt av denna gruppen då varit fullt upp med sonen som snart blir 2 månader och dottern blir 4 år imorgon 1 juni. fullt upp må allt möjligt. allt går bra för oss. önskade sonen kunde sova längre pass men matvrak som han är så vaknar han ofta. men Snart får jag sova mer,vilar när det finns möjlighet inte alltid lätt med 4a åring hemma. sambon hjälper till men ändå. haha. annars har vi en underbar och snäll son, klart det kan vara små gnälligt ibland men mesta av tiden är han snäll och stora syster med som kommit in i allt också. kram till er alla❤

2018-05-31
marin07a
marin07a
Bebis på 2 månader

Kul att höra hur det går för er!

Vi har det bra! Storasyster har hittills tagit förändringen bättre än väntat. Och vi verkar ha sluppit kolik den här gången, även om vi har en ordentligt gnällig bebis vissa kvällar. Det är härligt att känna så mycket kärlek för den lilla, och kul att kunna se utvecklingen hos en liten person (till) ☺️. Mycket personlighet är det också, hon är väldigt tydlig med vad hon vill och inte vill 😅.

Mammaiapril18: Det ÄR tufft, och hormonerna kan verkligen rusa i början. Skönt att det känns bättre nu!

2018-05-19
Vega
Vega

Imorgon blir mitt lilla mirakel 1 månad 😍 tyckte första tiden var väldigt omtumlande och jobbigt. Kunde ena timmen tänka hur mkt jag älskade lillan och nästa nästan ångra mig och tänka att jag och min sambo aldrig skulle klara av det! Kände mig så otroligt låst. Nu har jag hunnit landa, lärt känna min dotter lite och delammar och NU är det verkligen mysigt!! ❤️ hoppas ni andra också har det bra med era småttingar!

2018-05-16
Mammaiapril18
Mammaiapril18

här går det jätte bra! Ludde är nu 17 dagar och vi har första besöket på bvc idag. har varit massa krångel eftersom han blev förlöst på annan ort så fungerar inte journalsystem osv, så bvc hade inte fått någon information alls om att jag fått barn så det var tur att jag ringde dit själv. Men han sover fortfarande hela nätter, sover mestadels på förmiddagen och sen är han vaken på eftermiddagen. stora systrarna är så glada förutom 2 åringen som är väldigt tjurig och svartsjuk men det går bättre för varje dag.

2018-05-14
mammatill6
mammatill6

Har alla här i april-tråden fått sina små prinsar eller prinsessor?
Hur går det för er alla?

Vår lille Rasmus (som det blev efter mycket funderande fram och tillbaka) är en väldigt snäll kille som är högt älskad av storasyster redan nu.
Jag har helammat honom fram till nu, men har börjat delamma och även ge flaska nu och fått en betydligt nöjdare son med mindre ont i magen.
Han har varit väldigt känslig med vad jag har ätit och bäst har han mått när jag inte ätit nästan nånting. Jag har helt tappat aptiten på mat dessvärre och hittar inte mycket som tilltalar mig i matväg. Jag äter när min man och dotter äter, men i liten mängd.
Hoppas det ska vända snart och så ska vi ha en lång och härlig sommar framför oss 👯‍♀️

2018-05-13
moaeg
moaeg
Bebis på 2 månader

Stort grattis till er som fått era små älsklingar 😊

Vår lilla pojk blev redan 1 månad igår! Tiden springer verkligen iväg 😳🙈

2018-04-28
moaeg
moaeg
Bebis på 2 månader

igår den 27/4 föddes min son, fick åka till ett annat sjukhus då det var fullt på vårat, sen fick förlossningen ett litet jobbigt avslut då han kom ut med huvudet, sen fick jag ingen mer värk förens efter 2 minuter så han var medtagen och andades inte så dom fick springa ut med honom osv men dom fick igång honom igen så vi mår bra. Så vi passade på att ta en liten minisemester på annan ort nu när det var sista barnet 😁 (dock nöjd då detta är ett mycket bättre sjukhus) så nu väntar vi på att tiden ska gå så vi får åka hem till alla förväntas fulla storasystrar där hemma.

2018-04-28
mammatill6
mammatill6

Nu är hon här 💞

2018-04-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman

och grattis förresten till dig caran! 💐

2018-04-21
LoEr
LoEr

Åh vad spännande Isabella, hoppas du har din lilla benen nu 😍
Själv har jag 3 timmar kvar av denna BF-dag och konstaterar lite småbittert att det blir övertid denna gång igen. Sammandragningarna har dock återvänt men börjar mentalt ställa in mig på igångsättning även denna gång. Mest för att inte gå under lika mycket som förra gången (var övertygad om att få för tidigt med första så sista månaden var riktigt tung/mentalt jobbig...). BM på måndag och hoppas på att något hänt sen sist iallafall, antar att vi borde få ultraljudstid för kontroll bokad då också?

2018-04-21
LoEr
LoEr

Jag är egentligen beräknad den 29e men igår imorse gick vattnet, var inne och kollade sen vart vi hemskickade. Så nu går vi hemma och väntar på värkarna annars är det igångsättning imorgon som gäller 😍😍

2018-04-20
IsabellaT92
IsabellaT92
Bebis på 1 månader

Grattis till alla som fått sina små! Själv är jag på bf + 1 idag och det är såå frustrerande! Vill föda nu! Jag känner efter hela tiden och söker symptom på att det skulle vara på g.. Men denna bebisen, min fjärde, har lurat mig många gånger :) Men snart så! ❤

2018-04-19
Louise89
Louise89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...