Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF APRIL 2018

Startar en grupp! Fick veta igår... väntar min 3e, 3e april 2018... hemligt än så länge.

2017-07-27
madizzo
madizzo

Härligt med ett vårbarn, väntar också mitt första barn i april :)

2017-12-09
Matullan
Matullan
Gravid i vecka 25

Vad spännande! min bebis är beräknad 8 april. :)

2017-12-09
Matullan
Matullan
Gravid i vecka 25

De e nog säkert bäbisen du känner! Jag jättetydligt ibland och sambon kände första sparken häromdagen:) och ibland känns det mkt mer diffust, har också moderkakan i framvägg och det beror nog på hur livlig bäbisen är + hur den ligger för tillfället:)

2017-12-09
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 23

Jag ligger just nu och tror mig känna bebisen i magen buffa och sparka i magen. Men hur vet man att det verkligen är bebisen? Hur har det känts för er andra när ni känt rörelser? Jag är i vecka 21 nu med moderkaka i framvägg :) tror det ör bebisen men blir lite osäker då det typ känns lite som bubblor eller när magen jobbar med mat eller ngt haha

2017-12-09
Mammaiapril18
Mammaiapril18

Hej! Kul att hittat denna tråd! Väntar första barnet i april 2018. Vore kul o följas åt :)

2017-12-05
Anna bf april 2018
Anna bf april 2018
Gravid i vecka 23

Moaeg, så fruktansvärt! Beklagar verkligen och det finns nog inga ord i världens som kan trösta. Man får försöka uppskatta det man har och inse att livet kan förändras i ett nafs, Massa styrkekramar till dig och familjen

2017-12-05
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 23

Jag beklagar verkligen, moaeg, så fruktansvärt! Hoppas din bror och hans fru får den hjälp se behöver. Även om statistiken talar sitt tydliga språk om att de allra flesta barn föds friska så kan det ju faktiskt hända saker. Och varje sådant fall är ju lika hemskt :(.

2017-12-04
Vega
Vega
Gravid i vecka 24

Min förkylning har äntligen gett med sig efter drygt 2 1/2 vecka 🙏🏻 Har fortfarande lite hosta kvar, men inte alls lika extrem. Nu ska vi hålla oss friska året ut i alla fall 🙈
Den här lille killen är galet vild stundtals, så himla mysigt och nu ska jag njuta ännu mer resten av graviditeten. Det har varit tufft senaste dagarna då min bror och hans fru tyvärr förlorade sin son i onsdags när han föddes pga moderkaksavlossning i förtid. Så han klarade sig inte och då var hon i vecka 38 😢
När något sånt här händer så uppskattar jag verkligen min kropp ännu mer och inser vad den faktiskt går igenom för att skapa det här fantastiska lilla livet åt oss.

2017-12-02
moaeg
moaeg
Gravid i vecka 25

Hoppas förkylningen gett med sig, moaeg! Väldigt jobbigt att vara förkyld när man redan har en "grundtrötthet" i graviditeten.

Och kul med rörelser! Jag har likadant som er, livlig bebis (även denna gång 🙈😀) och en mage som jag kan sitta och titta på när den liksom böljer och studsar av bebisens rörelser :). Kan också känna kroppsdelar ibland när jag trycker på magen, men svårt att urskilja vilka. Bebisen reagerar supermycket på ljud nu, det är kul. Ska testa att lysa med ficklampa även denna graviditet (lite senare, minns inte när det är de börjar reagera på ljus) ☺️.

malinhanny: Jag mår också bra! Har värkande fötter, och halsbränna som. dyker upp då och då, men på det stora hela mår jag väldigt bra! Även mentalt, vilket inte är att underskatta. Nu när RUL är förbi känner jag lite att nästa milstolpe typ är förlossningen! Börjar tänka på allt från namn till vad vi behöver kompletteringshandla hem.

2017-12-02
Vega
Vega
Gravid i vecka 24

Usch, många dom är förkylda nu, hoppas de släpper så nu får vara friska till jul. Vi har klarat oss hittills utan spår av förkylning så de e skönt! Va härligt med mycket rörelse! Jag känner mycket stundtals jag också:) Mer än förra gången vad jag vill minnas, vildare bäbis denna gång:) fö mår jag superbra just nu! Verkligen bra tid i graviditeten, inte för stor, inte illamående och inte onormalt trött, grymt! Njuter av att kunna träna normalt ett tag till iaf;) Hur mår ni andra?

2017-12-02
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 23

Vad härligt Malinhanny att allt såg bra ut! Det blir en lättnadskönsla direkt tycker jag.
Krabaten inne i magen är stundtals galet vild och häromdagen fick jag en riktig knuff högt uppe till höger så hela magen flög ut.
Vi har nog förövrigt åkt på Sveriges segaste förkylning. Jag har varit förkyld nu i snart 2 veckor.. dottern har varit sänkt i en vecka men är äntligen på bättringsvägen. Helt hopplöst det här 😩 Ja ja, det kommer bättre tider hoppas jag 🙈
Vad roligt att din dotter längtar efter lillebror Malin. Vår tjej fattar fortfarande inget, haha. Men hon är ju inte så stor än med sina 19 månader :)

2017-11-28
moaeg
moaeg
Gravid i vecka 25

Vi var på rul igår, en liten pojk som jag trodde, allt såg bra ut:) Jag har också moderkakan framvägg, mer otydliga buffar:/ Berättade för dottern igår och hon är jätteglad! Pratar om det hela tiden och lääängtar:) så mysigt! Segt att vara förkyld:( Hoppas ni får vara friska snart!

2017-11-22
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 23
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...