Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF APRIL 2018

Startar en grupp! Fick veta igår... väntar min 3e, 3e april 2018... hemligt än så länge.

2017-07-27
madizzo
madizzo

hej, jag har också Bf 2018. har ett barn på 4 år, vi berättade för honom i vecka 12. då vi berättade för våra familjer. vi ville att han skulle få veta när alla andra vet. Jag skulle nog tycka att det beror på hur gammalt det blivande syskonet är- får avgöra hur tidigt man berättar och Hur man berättar. är det någon som är gravid och har endometrios? önskar kontakt och erfarenhets utbyte

1 tim, 44 min sedan
mkosk
mkosk

Vega, det är en bra plan! Har tänkt samma. Lite beroende på när magen kommer men kanske efter rul i slutet på november, alt jul. Vi har redan börjar prata syskon och köpt bok och så som hon ska få när hon fyller 3 24/11, då har vi ju en bild från rul också.... jag tänker att hon är ju såpass stor att hon kommer förstå på ett sätt men ändå inte, alltså hon kommer ju vääääänta från den dag vi berättar typ så ju kortare tid det kan bli desto bättre:) Samtidigt vill jag bara berätta den glada nyheten nu! ;)

2 tim, 40 min sedan
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 15

Vår dotter är snart 19 månader. Vi pratar om bebis och så, men hon fattar nog inte kan jag tänka mig. Men vi tänkte bara fortsätta prata om att mamma har en bebis i magen och att bebisen kommer komma och bo hemma sen. Typ så. Tycker det är svårt när hon är så pass liten än.

16 tim, 48 min sedan
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 6 månader

Bra fråga, malinhanny! Vår första är två år och ett par månader. Vi funderar på att berätta kring jul. Då finns det en mage att se och ta på plus antagligen känna rörelser utanpå. Det blir ju så himla abstrakt för dem med tiden när de är så små, vill inte prata om det för tidigt. Däremot ska vi köpa/låna lite böcker om syskon snart, tänkte vi.

Hur gör ni?

2017-10-16
Vega
Vega

Hej! Ni som inte väntar ert först barn, när berättar/berättade ni för syskon? Vår dotter blir 3 i nov och hon ska få syskon i april:)

2017-10-15
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 15

Hej!

Hittade precis in i detta forum, är gravid med bf i april och om det är någon som är med i en mindre Facebook grupp så får ni gärna hojta! (Är den hemlig är det ännu bättre) :)

Hoppas alla mår fint! :)

2017-10-15
jjossaan
jjossaan

Mammaiapril18: Hoppas tröttheten släpper snart!

Marin07a: Jobbigt med foglossning :(. Jag har också, men inte så farligt än.

moaeg: Åh, vad mysigt med fladder!! Längtar efter att känna det, jag också :). Förra gången kände jag de första rörelserna i vecka 17, och jag har moderkakan I bakvägg även den här gången så borde kunna känna tidigt. (Men tror å andra sidan att mitt BF-datum är satt väl tidigt, så tror inte jag är riktigt lika långt gången som uträkningen visar.)


2017-10-10
Vega
Vega

Jag vill gärna bli erbjuden att komma in i gruppen på en om jag inte är med redan ❤ gick in i v15 i söndags❤ om ca 3 veckor är det dags för rul för oss och hoppas då att vi kommer se könet ❤😍 fått foglossning 😔 men ska jobba på ändå inom hemtjänsten och hoppas man slipper bli sjukskriven.

2017-10-10
marin07a
marin07a
Gravid i vecka 16

Hej. Jag går in i vecka 16 idag och senaste veckan har magen bara "poffat" till. Så nu ser man den GA ska tydligt. Förut var jag bara svullen och kunde hålla in den. Nu är den liksom där 🙈
Så igår berättade jag för min chef och nu vet en del kollegor också, då vi är iväg på kontorsresa nu fredag-lördag.
Jag mår stundtals mycket bättre. Mår inte illa varje dag längre, men det kommer i omgångar. Främst är det lukter som jag har svårt med och får kväljningar av. Men bara för någon vecka sen kom allt jag åt upp, helt hopplöst ☹️ Men jag ser ljuset nu I alla fall. Jag känner även av lite fladder emellanåt. Som om nån kittlar mig lite inne i magen, längtar tills de riktiga sparkarna känns. Det är så himla mysigt 😍

2017-10-07
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 6 månader

Här går allt bra också! 😊 gått in i vecka 13 idag och illamåendet har släppt en hel del. Dock kvarstår tröttheten för mig ännu. Skitjobbigt men är bara att vila! Längtar mer och mer efter lilla bebben och nu börjar det kännas mer på riktigt. Har vågat köpa hem första plagget, det kändes stort 😍

2017-10-07
Mammaiapril18
Mammaiapril18

Hejj! Jag startade en grupp för BF APRIL 2018 för nästan en månad sedan, vi har samlat ihop oss och är strax över 100 mammor nu :) dock är gruppen hemlig och man kan ej hitta den om man söker efter den. Men skriv gärna till mig på Facebook fannie stamm så släpper jag in er! Kram :)

2017-10-07
Fanniestamm
Fanniestamm
Bebis på 9 månader

Hej! Här går det oftast fint:) Går in i v14 snart och illamåendet släpper mer och mer (förutom på kvällen när jag blir trött), det går lättare med maten, kan nog snart äta normalt igen! Nu längtar jag också till att få e lite mage och känna rörelse:):) ser ljuset i tunneln och hoppas på att snart få må helt bra så jag orkar träna igen!

2017-10-06
malinhanny
malinhanny
Gravid i vecka 15
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...