Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF APRIL 2018

Startar en grupp! Fick veta igår... väntar min 3e, 3e april 2018... hemligt än så länge.

2017-07-27
madizzo
madizzo

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-02-20
Sture2010
Sture2010
Barn på 2 år och 9 månader

första dagen på sportlovet, har gått 3 timmar sen jag gick upp och är helt slut redan, hur ska detta gå 🤣 min äldsta (10år) har väldigt svårt för ledigheter (gäller även på helgen) och just nu är allt helt upp och ner för henne (hon fick sin autism diagnos för 1 månad sen) hinner inte ens tänka på graviditet eller bebis då hon tar upp all min tid och min energi. Men jag hoppas så innerligt att vi hinner få hjälp innan bebis kommer (väntar på tid till habiliteringen men är flera månaders väntetid). behövde bara få skriva av mig lite så förlåt! 😄

2018-02-19
mammatill6
mammatill6

JAPP! HALSBRÄNNA!!!! jag döör är i V 31 nu!! bebisen kommer då 26/4 kan inte vänta längre.. jag behöver nån att prata med då jag är i sverige och min man i irak kom hit för att föda här då jag fick missfall före på första graven och det här är det andra och det var felet av dom läkare där som gav mig fel medicin! önska mig en LYCKA TILL med denna gång... sj är jag smal och vägde 51 kg innan jag blev gravid och är nu 70 kg!!! okej de passar faktis mig då jag är 1,64 cm :) men jag mår annars bra de ba det att jag kommer få föda utan att min man är bredvid mig :(

2018-02-17
Mariam98taaleb
Mariam98taaleb
Gravid i vecka 32

Ha halsbränna haft hela gravidteten. Inatt lev det så illa att jag spydde och inte kunde sluta så kom blod till slut. Äter gaviscon.

2018-02-17

Nej alla mina andra graviditeter har jag haft halsbränna från ca v 15 tills dom föddes så ja hoppades jag skulle klara mig den här gången min nej

2018-02-14
mammatill6
mammatill6

mammatill6: usch vidrigt är det. Förut hade jag också att den kom och gick men nu är den konstant, det enda som hjälper är att spy så magen är helt tom och sen varken äta eller dricka efter det.. Men så går ju inte att leva i flera veckor till. Har det varit samma alla dina graviditeter?

2018-02-14
Donnabelle
Donnabelle
Gravid i vecka 35

Vega: Jo den gick över tillslut. Var sänkt i 5-6 dagar, så nu är vi tillbaka på de vanliga gravidkrämporna bara :p tack:)

2018-02-14
caran
caran

Jag har oxå Fått hemsk halsbränna. kommer från ingenstans som en blixt och det hjälper inte med nånting. vissa nätter har jag vaknat med spyan i halsen och fått springa upp. har inte haft halsbränna alls denna graviditet så hade hoppats slippa den men icke.

2018-02-14
mammatill6
mammatill6

Hur har ni andra det med halsbränna/sura uppstötningar? Har haft lindriga problem från v.22-27 men sen har det bara blivit värre...INGENTING hjälper och jag vill bara gråta, testat alla preparat som finns och huskurer. Sover max 2h/natt sittandes, är uppe ca 10 ggr. Det gör så ont att jag inte längre kan äta eller ens dricka vatten utan att spy upp allt flera gånger om. Är i v.34 och vet inte hur jag ska klara 6-8 v till, har ingen energi kvar eftersom jag inte kan äta alls längre. Nån i samma sits?? Vad gör man?😭

2018-02-14
Donnabelle
Donnabelle
Gravid i vecka 35

dom onda sammandragningarna försvann men har nu kommit tillbaka. mitt liv är kaos i perioder och just nu är det en sån period. och det är tyvär inget jag kan göra nånting åt men jag försöker ta det så lugnt jag kan. märker det mest på kvällen efter en jobbig dag och då gör det riktigt ont. har tagit det här med min bm och hon sa att jag ska försöka så gott jag kan vilket jag redan gör och hon vet mina förutsättningar till det.

2018-02-14
mammatill6
mammatill6

En till otymplig 🙋🏼‍♀️ Böja sig framåt är inte skoj 😳 haha. Jag får lite halsbränna ibland/sura uppstötningar. Men på det stora hela mår jag bra. Har inte alls ont i kroppen. Är mest trött. Kombinationen jag går och lägger mig för sent och dottern vaknar redan vid 5 är inte härlig. Än jobbar jag heltid och ska göra det 4 veckor till innan jag går på ledighet. Men jobbar lite hemifrån nu för att slippa resorna till och från jobbet.

2018-02-13
moaeg
moaeg
Gravid i vecka 35

En till här som känner sig otymplig! 🙋🏼‍♀️ Magen är inte liten... Sedan tror jag att bebisen har vänt sig, rörelserna känns annorlunda och jag känner mer tryck nedåt. Har även börjat få ont i ryggen, har i princip sluppit fram till nu. Och halsbrännan börjar bli värre. Känner också igen illamåendet, har svårt att få i mig mat av och till och kräkningar kommer ganska lätt.

Jag är höggravid, helt enkelt! Tycker ändå att jag på det stora hela mår bra ☺️.

mknl: 😂 Känner igen att ha sjuka drömmar!

mammatill6: Hur gick det med dina onda sammandragningar?

caran: Hur gick det med magsjukan?

2018-02-13
Vega
Vega
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...