App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vilken syskonvagn tycker ni är bra

Jag väntar mitt tredje barn nu. Min yngsta kommer vara 15 månader när nästa kommer och jag behöver en syskonvagn. Behöver nu hjälp med tips och råd från er. Den ska vara smidig att köra, kunna köras både i stan och i skogen ☺️

2017-07-27
ElinLigneNilsson
ElinLigneNilsson
Barn på 2 år och 7 månader

Vi har haft dubbel viking från Emmaljunga och det funkar bra överallt. Kommer använda den igen till nästa är då två senaste barnen kommer vara små och de andra två kommer vara 5 och 4 år och den tredje 1 och ett halvt så vi kommer att återanvända både enkelvagneno ch dubbelvagnen.

2017-12-17
flingan32
flingan32

Vi hade mountain buggy när våra var små. Mycket smidig. Dock är ju sittdelarna framåtvända. Körde ergonomisk bärsele med. Gör vi nu till trean med. Han åker knappt vagn.

2017-07-29
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Hittills tycker inte jag om någon alls, cykelvagn där emot är toppen!

2017-07-29
Plumpan
Plumpan

Jag hade en babyjogger city mini GT double, var jätte nöjd och tog relativt liten plats ihopfälld också. Sen tror jag att Mountain Buggy Duet 2.5 är en intressant vagn, hade den funnits när vi hade behovet hade jag nog köpt den istället :)

2017-07-28
mican
mican

vi hade donkeyn, otroligt smidig syskonvagn, kommer in överallt och är superlättkörd! Perfekt också när stora var på dagis att bara göra om till singelvagn. Nu när båda är lite större ( 2 och snart 4) har vi babyjogger city mini gt double. också en bra vagn som tar mycket kilo! Men inte alls lika smidig. :)

2017-07-28
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm

jag väntar min andra nu och jag är väldigt sugen på dom dyraste vagnarna.... bugaboo donkey duo eller emmaljunda double viking 735 (Med terrängdäck). Jag hoppas att jag lyckas övertala mannen till någon av dom 🙄

2017-07-28
Johannaulrika
Johannaulrika
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...