App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bestämma namn?

Hej, Hur gjorde ni när ni skulle bestämma er för ett namn? Jag tycker det är otroligt svårt… Har använt mig av Barnnamnsappen och hittat massor av potentiella namn, men nu gäller det ju att bestämma sig. Nedan är dem jag har lyckats banta ner listan till: Rafael Abraham Axel Brandon Cedric Ska man lotta nu, eller har ni något knep för att göra det hela lättare? Man vill ju verkligen välja rätt. Tack på förhand! Louise

2017-07-21
lollo1980
lollo1980

VI diskuterade favoritnamn och om det fanns något som var speciellt viktigt att få med, det hela slutade med att sonen fick mina favoritnamn( från en morbror) + ett släktnamn från mannens sida och dottern fick två släktnamn från mannens sida + ett gammalt släktnamn på min sida.

Nu inför trean har vi inte hunnit prata så mycket om det men jag har redan valt 2 namn som jag skulle vilja ha, kanske inte som tilltalsnamn då men med i namnen. Vet inte om det är en pojke eller flicka som ligger därinne men jag har ett pojknamn och ett flicknamn på lut.

Har många namn som försvinner eftersom det finns gott om syskonbarn med fina namn.

Man får väl se vem det är som personlighet, vilket namn som passar.

2017-07-22
ma78
ma78

Vi hade det väldigt lätt med dottern. Vi frågade varandra vilket favoritnamnet var. Så svarade vi båda Ella. Så de fick de bli 😂 Men sen blev det svårare med mellannamn istället. Så de sluta med att vi tog ett från var sida.

2017-07-22
moaeg
moaeg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...