App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur trött är det normalt att vara med en 3 veckorsbebis?

Sover typ lika mycket som bebis dem senaste 2 dagarna är helt slut. Orkar knappt äta eller gå på toaletten. Lite bättre idag, tagit järntabletter i 3 dagar nu. Bebis har jobbig period på morgonen när hon bara skriker, bajsar, äter i omgångar och sover väldigt korta intervaller annars sover hon bra på natten upp mot 4 timmar i sträck och även längre 2-3 timmar på dagen. Hon går upp bra i vikt och allt sånt är lungt. Jag ammar är det det som tar musten ur mig? Tycker ändå jag dricker tillräckligt och tvingar i mig mat. Hjälp jag blir tokig snart ska jag vara såhär trött? Var inte alls så första 2 veckorna.

2017-07-02
viva91
viva91
Bebis på 15 månader

Det har blivit bättre sen jag började med järntabletterna. Fortfarande rätt seg men orkar med mat, toabesök och sysslor.

Jag förlorade rätt mycket blod efter förlossningen eftersom moderkakan satt fast och fick opereras ut.

Blev tillsagd på BB att äta järntabletter när jag kom hem och i 3 veckor för jag hade lågt hb. Gjorde dock inte det pga att min ibs blev värre av det under graviditeten. Första 2 veckorna gick bra även på lite sömn

Nu har jag ätit järn i 1 vecka och känner mig bättre. Äter redan multivitaminer för gravida så får i mig folsyra. Ska till bvc den 18 aug på efterkontroll och dem så på telefon att om jag mår sämre igen får jag komma tidigare.

2017-07-07
viva91
viva91
Bebis på 15 månader

Vore jag som du skulle jag kolla med MVC för det låter lite märkligt att man ska behöva vara så trött att man knappt orkar varken äta eller gå på toaletten. Jag har en 4 veckors bebis hemma och helammar och är ändå relativt pigg trots betydligt mindre sömn förstås. Jag var väldigt beroende av mina 8 timmars sammanhängande sömn innan jag fick barn men jag upplever att kroppen verkligen ställt om sig snabbt och anpassat sig till mindre sömn. Hoppas det blir bättre!

2017-07-05
fridanilsson91
fridanilsson91
Bebis på 16 månader

Hade så nu efter barn nummer 3 dom kollade alla "trötthetsprover" och visade sig att jag hade folsyrabrist alltså vitaminbrist fick medicin mot det nu är sonen 4,5 månad äter det ännu för är ännu himlande trött men dock bättre

2017-07-05
Kimyvesterlund
Kimyvesterlund

Jag var också helt slut de första veckorna, kunde knappt äta och dricka heller. Det gick över efter ett par veckor, åt även järntabletter som hjälpte pga järnbrist efter förlossning. Om det inte går över skulle jag rekommendera att prata med MVC så att de kan hjälpa dig vidare. Annars tror jag att det är ganska vanligt att vara trött i början, kroppen har ju genomgått något otroligt och det är en omställning både för kropp och sinne när bebisen är ute. Hoppas det blir bättre för dig!:)

2017-07-05
MatildaTemiz
MatildaTemiz
Bebis på 3 månader

Min lilla är 2 v idag och jag har känt sista dagarna denna trötthet med. Men tänker att det är för jag varit mer aktiv nu än första veckan. Att jag mår bra så jag gör mer saker hemma o tagit hem gäster mm.... Har även 2 barn redan som tar energi hihi. Hoppas det är övergående trötthet som kanske känns mer "normal" igen hmm....

2017-07-02
jejje3
jejje3
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...