App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur berättar man det?

Hej, undrar om det är ngn som har berättat för sin respektive att man är gravid på ett roligt eller annorlunda sett. Ngn som vill dela med sig? :)

2017-06-29
ankihhcarlsson
ankihhcarlsson
Barn på 2 år och 1 månader

Jag köpte en snuttefilt och en body från Newbie. La testet i kartongen och han vart så glad😊

2017-07-13
Melhinda
Melhinda
Bebis på 8 månader

Jag hade tänkt låta sonen ge testet till min sambo, men det visade sig att gossen sov middag just när jag kom hem från jobbet. Annars hade det varit både kul och gulligt tror jag (jag hade inte tålamod nog att vänta tills han vaknade).

2017-07-01
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 3 månader

Med första blev jag så chockad av att testet var positivt så jag skickade ett sms i panik i stil med ' jag har en bulle i ugnen, vad ska vi göra, hur gick det till' osv. Nästa morgon tog jag ett digitalt test och väckte honom med att visa det. Med nummer två hade jag köpt en body som jag slagit in och lagt testet under i en påse bara. Han hade varit i väg på jobbresa och kom hem på alla hjärtans dag, så han fick en riktigt fin överraskning det året :)

2017-07-01
Plumpan
Plumpan

När jag blir gravid nästa nån ska jag baka en tårta (älskar att göra tårtor) med ett graviditetstest gjord i sockerpasta haha ;)

2017-06-29
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 6 månader

Jag laddade för det i en eller två dagar. När jag äntligen vågade säga något sa han att han hittat testet i soptunnan när han tömde den (jag som hade gömt den)...! 😂🤐

2017-06-29
linnhansson1986
linnhansson1986
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...