App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

GBP opererad omföderska

Hej, undrar om det finns någon som har erfarenhet av att vara gbp-opererad och är omföderska. Min första dotter kom i v35+6 och är i v34 nu och tycker det är riktigt tungt nu jämförelsevis med förra gången. Är det någon som vet huruvida barn nr 2 också har en tendens att ha bråttom ut (eftersom det finns en tendens att gbp-opererade får prematurbarn) eller drar de ut mer på tiden?

2017-06-21
AnnaQuinn
AnnaQuinn

Visste inte striden fanns! Tack såmtcney för tipset! :)

2017-06-29
AnnaQuinn
AnnaQuinn

Vänd dig till FB gruppen GBP babyverkstan så får du nog bättre svar eller flera svar. Du kanske redan är medlem där? Lycka till med bebisen!

2017-06-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

Okej...jag fick mitt första barn tidigt och den enda förklaringen jag fick var att det skulle bero på min gbp-operation. Är därför nyfiken på ifall någon som haft liknande fick bägge barnen tidigt, men alla får ju inte det. Något som du bekräftar :)

2017-06-22
AnnaQuinn
AnnaQuinn

Hej fick mitt tredje barn 9 dagar efter beräknat datum. Första med kejsarsnitt, 18 dar över tiden och andra barnet på beräknad dag, vaginal förlossning. Den sista var lättare graviditet eftersom jag vägde mindre denna gång efter gastric by pass.
Har tyvärr ingen erfarenhet av att föda tidigt.

2017-06-21
camillzo
camillzo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...