App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Beteende

Hej! Jag har ett barn född i v 33+1. Hon är nu lite mer än två månader. De första veckorna var hon väldigt lugn och skrek ingenting (förmodligen för att hon inte orka). Men nu skriker hon nästan ALL vaken tid och inget hjälper. Inte ens att vara i famnen. Hon vill även äta och amma 1-3 gånger i timmen och sover inte många timmar i stöten. Är något av det här ett prematurbeteende eller har jag fått ett barn med kolik eller som bara är väldigt gnällig? Hur är era barn? :)

2017-05-24
Michaelas
Michaelas
Barn på 3 år och 8 månader

Hon kanske behöver mer mat? Min mjölk räckte inte till så fick ge ersättning efter varje amning..

2017-10-09

@Eliwil- det där inlägget och filmen såg jag och det var verkligen toppen! Förstod min dåvarande tredje barnets språk mycket bättre när hon var bara 2 veckor.

2017-10-09
flingan32
flingan32
Bebis på 5 månader

Vår dotter ville endast sitta i famnen om hon blev buren med ryggen mot oss, så hon fick utsikt. Då blev hon oftast lugn och somnade så småningom. Men visst fanns det kvällar jag satt och studsa med henne i famnen, på sängkanten. Hoppade fram genom huset, eller dansade gungande till musik. Man får bara pröva och pröva, och om man tror att man behöver hjälp, då pratar man med BVC.

2017-10-09
leanara
leanara

Googla bebisars hemliga språk, så får du upp olika ord man kan lyssna på innan skriket kommer igång, då kan du få reda på vad det är ditt barn vill innan det blir alldeles för ledset.
1. Neh – Jag är hungrig!

2. Owh – Jag är trött!

3. Heh – Någonting känns obekvämt!

4. Eairh – Jag har ont i magen!

5. Eh – Jag behöver rapa!

Länk: https://rullavagn.nu/blogg/sa-lar-du-dig-forsta-vad-din-nyfodda-bebis-egentligen-sager-jo-det-finns-faktiskt-ett-hemligt-sprak/

2017-10-09
Eliwil
Eliwil

Hej hur gick det för dig? Jag är i ungefär samma sits nu! Mycket gnäll och äts ofta trots extra ersättning, är mer att han somnar innan han har ätit klart tror jag.

2017-10-09
Fansel
Fansel
Bebis på 11 månader

Ge mer mat tex amma oftare eller ge flaska efter amning

2017-05-25
solskensmamman
solskensmamman

Bebisarna går ju igenom olika utvecklingsfaser och ökningsfaser (då de vill öka mjölkproduktionen) Det kan vara något sånt som din lilla är i. Kan pågå från någon dag till någon vecka :) Stå ut och amma på :)

2017-05-24
Elliellifant
Elliellifant
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...