App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med bebis?

Hej ska ut och resa i juni med min då 10månaders bebis. Jag undrar hur ni gjort med barnstol i transferbussarna? Pratade med resebolaget som sa att dom inte hade stolar i bussarna.. Men finns det att hyra på flygplatser? Känns lite jobbigt att ta med sig en stor barnstol som bagage ..

2017-04-26
Amandahilmersson
Amandahilmersson

Tack för svar som jag trodde.

2017-04-26

Hur är det med bilbarnstolar i svenska bussar? Finns det bälten i alla transferbussar utomlands? Jag frågar av ren nyfikenhet då även vi ska åka i sommar med våran ettåring

2017-04-26

När vi bokade vår resa, så kunde man när man boka transfer välja att lägga till barnstol :)

2017-04-26
Natcho
Natcho

Ta med bärsele under flygningen och checka in barnstolen/babyskyddet som specialbagage. Glöm inte att plasta den ordentligt innan så det inte blir skadat. Jag tyckte det var smidigt att göra så. Sen på transfer så får du bälta stolen på sittplats, alternativt beroende vart du åker, kan du få harbovincha och bälta dig tillsammans med barnet sittandes i bärsele. Viktiga att barnet åker baklänges. Det är verkligen inte de bästa alternativen men med tanke på att alla länder är inte lika säkra som Sverige så får man göra det bästa av det. När ni är utomlands så tänk på att beställa taxi från hotellet, de är kontrollerade och man kan redan då tala om att man behöver fungerande bälten till barnet.

2017-04-26
ErgoPyret
ErgoPyret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...