App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

5 månaders bebis vaknar & skriker

Vi har en 5 månaders som har hage kolik de har nästan gått över. Innan sov han mellan 21.00-05.00 ca men nu vaknar han varannan timme & bara gallskriker. Han sover fortfarande ser de ut som men han blir helt hysterisk. Detta leder till helt utmattande föräldrar. Det ända som funkar är att ge honom flaskan. Vi testar med nappen men den stoppar han ut. Vi tror inte han är hungrig faktiskt. Någon annan som har samma problem vi håller på att bli knäppa!

2017-04-11
Michellefmolin
Michellefmolin
Barn på 1 år och 11 månader

Hallå där! Vi har likadant, vår son är 5,5månad nu. Som att han drömmer mardröm. Vi har han sovandes på sidan så när det händer så byter vi sida. Ibland får vi plocka upp honom och vagga i famnen. Vi spelar speldosa också. Ett tips är att ge en ny napp, gärna lite sval, det funkar ibland på stört. Kanske är det tänder på gång och det är gott att få något kallt i munnen..
Ibland kan det dock ta 40min innan han blir lugn.

2020-01-07
Mammaiförstoraskor
Mammaiförstoraskor
Bebis på 10 månader

Jag ser att detta inlägg är gammalt, men jag har exakt samma problem med min bebis just nu, därför är jag nyfiken på hur det gick för din bebis och de problem ni hade på nätterna?

2020-01-07
Emmaaaaaa
Emmaaaaaa

Jag har testat med vatten men han vill inte ha de bvc säger att så kan det vara. Han har varit väldigt dålig på att bajsa innan tex och de kunde gå 2 dagar ibland men nu bajsar han 2-3 gånger om dagen & det är väldigt vattnig & löst börjar bli lite orolig. Han är väldigt gasig i magen

2017-04-20
Michellefmolin
Michellefmolin
Barn på 1 år och 11 månader

Så var det för oss också när dotter va runt 5mån. Mycket intryck i den åldern vilket ledde till orolig sömn. Samsova (la henne i nestet i vår säng) och napp hjälpte lite.

2017-04-12

Men om napp ej funkar men flaska trots han ej är hungrig skulle jag testa ha vatten i flaskan ist. Rumsvarmt då så hans mage inte arbetar allt för mycket på natten. Han kanske bara är törstig

2017-04-11
MorTillTheo
MorTillTheo

Jag har en flicka på 5 månader och märker att hon drömmer en del och vaknar även hon och e ledsen. Dock tar hon napp och då somnar hon om..

2017-04-11
Barn på 3 år och 6 månader

Kan det vara att bebisen har ont någonstans? Kontakta BVC om det har kommit sådär plötsligt.

2017-04-11
Dina0123
Dina0123
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...