App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

orolig insomning

min 11 månaders har aldrig haft problem att somna på nätterna och har hittills haft rutin att somna mellan 18-19 och sov hela nätter. Nu har det totalt vänt. vägrar somna ensam och skriker sig till sömns, vaknar och skriker på nätterna och är mest gnällig på dagarna. vi vill inte sätta in någon vana att lägga oss bredvid så att hon får somna. vad gör ni i samma situation?

2017-04-01
Soffepoffe
Soffepoffe
Barn på 2 år och 11 månader

Jag håller med förgående. Det där med dåliga vanor stämmer inte, du ger mer dålig vana genom att låta hen somna otrygg och gråtandes! Jag skulle oxå få panik om jag visste att nu är det dags att mamma och pappa ska ignorera mig. Hen kopplar sömnen med något jobbigt. Min son sover i eget rum ibland vaknar han och vill somna om i vår famn det får hangöra sen lägger vi bara tillbaka honom i hans säng.

2017-04-04
Razhaa
Razhaa

Håller med Lowhannah

2017-04-02
Fundacigel
Fundacigel
Barn på 2 år och 8 månader

Herregud, jag skulle självklart lägga mig bredvid om det är vad som lugnar barnet! Släpp på era tankar om ev dåliga vanor osv, låt ungen få känna sig trygg!

2017-04-02
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Jag skulle inte låta hen skrika sig till sömns, läs gärna på vad som händer i hjärnan då. Jag skulle lagt mig bredvid tills barnet somnade, tryggt och lugnt. Det är ju bara nu, låt det vara så.

2017-04-01
bunnywabbit
bunnywabbit
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...