App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Liberoshoppen

Varför ska man samla liberopoäng om det inte finns något man kan beställa för.Jag har två söner en som är 14 månader och en som är 2 år.I poängshoppen så är det bara varor för små bebisar.Jag tycker att Liberoshoppen bör bytas ut till nya saker som äldre barn kan också använda.Vad tycker ni?

2017-03-08
FundaPinar
FundaPinar

Håller helt med att poängshoppen är dålig👎🏼

2017-05-07
Lena7571
Lena7571

Fatumafay: nyckeln är att när man väl bestämmer sig för att ta bort blöjan så hör man det helt och inte dutta som att blöja på natten men inte på dagen.. utan verkligen vara konsekvent och köra på helt utan blöjor. Det kommer hända olyckor och blir mer tvätt men så småningom blir det toppen. Gäller att få med förskolepersonalen med på tåget också. Vi hade en hel del motstånd kan jag säga!! Där personalen ville sätta på blöja när de vilar ex.. utan anledning egentligen för de kissade aldrig på sig när de sov..

2017-03-11
flingan32
flingan32

Tack ska du ha för att du dela med dig. Ska verkligen försöka redan nu så att hon till sommarn kanske är blöjfri...var roligt det skulle bli för både oss och henne att äntligen ha den borta

2017-03-09
Fatumafay
Fatumafay
Barn på 3 år och 11 månader

Vi har lockat med potta väldigt tidigt redan när de var strax över året och testat att ha de nakna springande hemma.. så snart man ser att de stannar upp så drar vi fram pottan och får de att sätta sig och sen om det kommer något så blir det massor med beröm. Sen har vi suttit och läst pottboken om och om igen när de har suttit på pottan och berömt varje gång det kom något. Sen har vi fått med dagispersonalen med på noterna på detta för att ska man få de helt blöjfria måste det vara dygnet runt och då bestämmer man bara en dag att nu slutar vi. På nätterna kan man ju se om de kissar på natten i blöjan eller inte.. är den torr på natten flera veckor i sträck så är det ju toppen och ett tecken på att de kan vara mogna för att bli blöjfria. Man får vara beredd på olyckor första månaden.. men sen blir det oftast väldigt bra. Om barnet dessutom drar av sig blöjan så har jag märkt att det är också ett tecken på att det kan bara dags att sluta med blöjan. Man kan köpa fina underkläder och fråga barnet mycket om det är kissnödigt och uppmuntra att tala om det. Det har varit en stor lättnad för oss och för miljön 😀vi har sluppit så mycket sopor och även ekonomiskt har det också varit toppen. Sen får man ju inte göra så stor grej av det om det sker olyckor heller så att barnet inte känner sig ledset utan man bara byter byxor och säger att det är ok och så är det med det...

2017-03-09
flingan32
flingan32

flingan32- Jag är imponerad. Hur fick du de att bli blöjfria så tidigt?? Min dotter fyller 2 år nu i Maj och hon hatar absolut hatar blöjan och vill ta av sig varje chans hon inte har byxor på. Hur kan jag på bästa sätt få henne att bli blöjfri de närmaste månaderna??

2017-03-09
Fatumafay
Fatumafay
Barn på 3 år och 11 månader

Vi har haft mycket glädje av shoppen, har beställt mycket leksaker, tigerdräkter och elefantdräkter och nu har jag beställt klädset till den nyfödda bebisen som kommer när som helst får jag hoppas. Har fått mycket rabattkuponger så vi har under våra blöjperioden när barnen hade blöjor ( nu har vi en 4 åring som är blöjfri sen 2år och 3 månader sen och en 2,5 åring som är blöjfri sen innan han fyllde 2 år) men innan dess så köpte vi blöjor och aldrig till fullt pris. Dock borde det finnas större utbud av kanske pussel och lite mer böcker kanske då mina började med böcker tidigt.. så nu finns det inget i shoppen som vi inte har kan man säga..

2017-03-09
flingan32
flingan32

Jag tycker att det är roligt att samla poäng och beställa sedan något för mina barn.men vad ska vi göra för att Libero ska göra ändring på det här.Vi vill ha nya produkter för lite äldre barn helt enkelt! Annars är det ju ingen anledning till att samla Liberopoäng.Halåå det är ju inte bara bebisar som använder blöjor!!!

2017-03-08
FundaPinar
FundaPinar

Jag undrar också hur de tänkt. Siktar nu in mig på mugghållaren till vagn för vagn lär han väl åka ett tag till, även om det mest blir pappa som kan njuta av lyxen 😉😆

2017-03-08
JennyLowerot
JennyLowerot

Iowhannah- Jag har aldrig skrattat så högt som jag gjorde när jag läste ditt inlägg😂 det är så sant. De borde verkligen ändra på det

2017-03-08
Fatumafay
Fatumafay
Barn på 3 år och 11 månader

Jag håller helt med! Har man fått ihop såpass mycket poäng att man kan beställa så är barnet/barnen för stora för utbudet. Skittrist.

2017-03-08
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...