App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont vid ägglossning

Hej hopp! Här kommer en av mina konstiga frågor igen😅 har en jaydess spiral, haft den typ 9 månader. De första 7 månaderna var knepiga. Mens som kom och gick som den ville, mellanblödningar, kraftiga blödningar och ute Putte blödningar kommit vart annat.. nu de senaste månaderna har fet stabiliserat sig som tur är MEN nu har jag börjat få ont så in åt bängen vid ägglossning, mer åt vänster sida, skarp smärta. Så pass att jag måste lägga mig. Eller i alla fall stanna uppp. Några dagar efter detta blir jg öm, lite jobbigt att ha byxor och öm vid palestinier. Jag antar att det är spiralen som spökar och gett mig en cysta på äggstocken på vänster sida. Har försökt få tag på barnmorskan på orten men hon är här två dagar i veckan bara så svar lär dröja tyvärr... om det är en cysta, vad kan man göra åt det? Vill ju fan inte behöva vara hemma två dagar varje månad för ägglossningsvärk...

2017-02-28
Plumpan
Plumpan

Finns väl inte tillräckligt med ekonomisk vinning i det, men jag håller med.

2017-02-28
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 3 månader

Fattar inte varför de inte bara producerar p-medel till män!! De får mindre biverkningar än kvinnor och är billigare intillverkning men läkemedelsföretagen vägrar.... så det är bara att stå ut då?

2017-02-28
Plumpan
Plumpan

Just nu har jag hormonspiral och har fått ondare vid ägglossning, vet inte om de är därför, iallfall så cystor försvinner av sig själv om inte kan man operera bort det, jag har haft en som gick sönder så jag trodde jag skulle gå av på mitt vad ont det gjorde, sedan så får jag det lite nu och då, men de brukar försvinna.

2017-02-28
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...