App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mamma kläder. Fy

Är i vecka 16 och typ vägrar att inse att mina vanliga kläder inte passar längre, men idag gick en vända på stan på lite tvång då tröjorna inte räcker hela vägen ner och byxorna får inte stänga längre. Ok den rundan vart katastrof, för det första är jätte dyrt och för andra finns ju ingenting som är typ snyggt, och för det tredje vem sjutton har XS i mamma kläder det där med XS måste ju va nån typ av narr för oss gravid att vinbär typ tjocka men inbillar oss att vi är smala i 9 månader med storleken XS. Men seriöst det här modet är ju katastrof antingen har det typ kärring mönster från 60- talet eller så är färgerna ögon stickade eller döööööö tråkiga. Så jag gav min runda på stan och tänkte jag satsar stenhårt på nätet måste finnas bättre utbud där, men icke sa Nicke till mannen i den gula hatten inte ett shit på nätet heller, så om det är nån är eller känner nånsin är duktig och billig på att sy så bomba mig med kontakt uppgifter, tack på förhand alla tjejor där ute

2017-02-24
Rossanna1
Rossanna1

köpte mammabyxor på hm och sen köpte jag vanliga lite längre basic linnen i större storlek.. en klänning och 1 par strumpbyxor för kalas köpte jag med. räckte gott o väl

2017-02-26
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 1 år och 9 månader

Jag var höggravid i maj förra året (varmaste majmånaden i mannaminne) och bäbis var beräknad att komma ut i början av juni men tog tid på sig :) iaf så blev det så att jag panikköpte svalare mammakläder och då var jag glad över bonprix.

2017-02-26
JennyLowerot
JennyLowerot

Jag har haft samma gravidkläder både första, andra och nu tredje graviditeten och det har fungerat utmärkt. Köpte en baddräkt för amning/ graviditet från boob som har funkat väldigt bra under hela graviditeten och jag haft den på babysimmet när jag ammat förra gången med andra barnet. Trodde inte ens att det fanns baddräkter med ammingsfunktion. Visst den kostar men den håller också kvaliteten och formen. Fick mycket goda kommentarer om hur fin baddräkten var och var jag köpt den någonstans. Sen har jag köpt ett par gravidtshirtar billigt på zalando för att ha under graviditeten men dessa har ingen amningsfunktion så sen är det ingen användning för mig i alla fall. Visserligen kommer dessa kläder till användning igen eftersom vi ska skaffa fler barn men när jag var gravid första gången hade jag bara ett par jeans och några stora tröjor bara.. visste inte om vi skulle skaffa fler barn så då ville jag vänta.

2017-02-26
flingan32
flingan32

jag hade xs i börjar av min graviditet... Fick gå upp till S när jag inte fick träna längre

2017-02-26

De flesta gravidtröjor är väl ändå gjorda för att man ska kunna växa i dem? Annars är det inte så svårt att hålla sig till stretchiga material

2017-02-25
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Ja men eller hur !! Vad är poängen med att lägga 3-400 på en mamma tröja som kommer hålla Max 1 månad sen är den för liten? Helt onödigt om man inte vet att jag ska skaffa fler barn inom 1-3 år typ. Plus man blir ju olika stor varje gång.

2017-02-25
Rossanna1
Rossanna1

Jag har många mamma/amnings-kläder från Bonprix som inte gått sönder. Visst finns det dyrare märken men är det värt det för så kort tid? Har hellre lagt pengarna på kvalitet åt mitt barn än mig själv.

2017-02-25
JennyLowerot
JennyLowerot

Katastrof hittade idag en en ljusgrå mamma klänning med svarta ränder på Lidl för 129kr ful som stryk men duger nu medans vädret spelar spel med oss och vi inte går ut så mycket mer än nödvändigt. Men om ni bor i Gbg eller har butiken cassels där ni bor så hitttade jag faktiskt en del söta vår/sommar blusar som funkar att växa i för halva rea priset.

2017-02-25
Rossanna1
Rossanna1

Utbudet på mammakläder i butik är skrämmande dåligt. Oftast finns typ stl 36-42 och inget annat, ligger man utanför de storlekarna ska man visst ha på sig sopsäckar...

Jag har handlat endel på bonprix. Kläderna är billiga och det märks... De går sönder.

2017-02-25
Alexzandra630
Alexzandra630

På boob finns storlekar i XS, själv är S i vanliga fall så mammakläderna är S i början och M nu när jag är höggravid i v 39.

2017-02-25
flingan32
flingan32

Hade det snarare tvärtom, svårt att hitta kläder i små storlekar. 🙈

2017-02-25
Saranyberg88
Saranyberg88

Tyckte också att det inte fanns jätte mycket fint. Men köpte det billigaste jobbar med djur så behövde inte tänkta på att vara fin på jobbet. Så som sagt köpte de billigare och tänkte att jag står ut med det då det bara är en sån liten period. Köpte mycket begagnat.

2017-02-25
Mjooa
Mjooa

Bonprix är både bra och billigt

2017-02-25
JennyLowerot
JennyLowerot

Jag har hittat väldigt snygga jeans och toppar och blusar.. Boob design, mamalicoius, zalando..glam mum..väldigt sköna jeans har jag och topparna är allt annat än tråkiga..köpte snygg mamma kappa på zalando av anna field Mama kollektion i hundtandsmönstrad ylletyg.. hur bra som helst..

2017-02-25
flingan32
flingan32

Va? Jag hade bara problem med byxor, men av toppar och tröjor hittade jag massor som var både snyggt och skönt. Boob design har GALET sköna kläder! Visst är det kanske lite dyrare, men lätt värt det! Jag längtar tills jag blir gravid igen och kan plocka fram mina gravidkläder 😄

2017-02-24
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Hade samma problem, bodde i vanliga svarta mamma tights och ett par jeans från hm. Köpte dock aldrig några toppar utan körde hellre på större storlek på vanliga tunikor, tröjor o T-shirts tyvärr.

2017-02-24
SanelaJahic
SanelaJahic
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...