App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min man fattar inte

Hej är gravid med 3:e barnet och tidigare gradiviter har inte varit så roliga. 1:à va halv ok, jag vägde 50kg och gick upp 20kg och fick problem med foglossning i månad 6 men tappade sexlusten redan i månad 3 och kände mig fet och ful. Min man fattade inte hur jag mådde och att jag inte ville ha sex och bråkade och tjatade resten av gradiviteten. 2:à gången började foglossningen mycket tidigare redan månad 5 men fick även stora problem med svanskotan och fick käka citadon för smärtan, min sex lust försvann återigen tillsammans med smärtorna, jag förklarade för min man att pga smärtorna så har jag varken lust eller ork med sex men återigen bråk, tjafs och tjat resten av gradiviteten. NU 3:e gången är beräknad 15 augusti 2017, Hade det ganska bra fram till vecka 13 då kom foglossningarna tidigare än dom andra gångerna och riktigt förjävliga helt enkelt, är just nu vecka 16 och kan inte knappt gå till toan utan att halta av smärta, Mvc säger till mig träna så mycket du kan och orkar hemma men ta det lugnt och stressa inte och gör inget som kan förvärra smärtorna tex lyfta påsar och gå i trappor, sjukgymnasten vill ge mig kryckor och rullator för att kunna va aktiv under dagarna , men som vanligt har sexlusten gett upp igen. har försökt med sex för hans del för att slippa bråk trots att det smärtar så att jag gråter under hela akten så verkar han inte bry sig eller förstå mig utan bråkar och tjatar på högsta nivå med mig både morgon och kväll. Vet inte vad jag ska göra eller säga för att han ska visa hänsyn ska jag kanske lägga in mig på sjukhus pga stress och ångest resten av gradiviteten för att få en lugn gradivitet ??? ALLA TIPS OCH RÅD ÄR VÄLKOMMNA

2017-02-24
Rossanna1
Rossanna1
Barn på 3 år och 2 månader

Oj! Stackare! Det är ändå ganska själviskt av din kille att göra så här! Jag tycker som någon sa innan. Ni både behöver nog prata med någon om detta! Många kramar till dig!!!!

2017-05-23
Piddipp
Piddipp
Barn på 3 år

Oj vilken jobbig situation, hur mår du??? Ni behöver nog gemensamt uppsöka någon att prata med, bm eller terapeut...det är inte ok på det sättet han behandlar dig, det tror jag att du vet också...men blir lite orolig över hur du mår o hur allt gått? Styrkekramar!

2017-03-26
Lily1988
Lily1988

Förlåt men, vilket jävla ashål till karl!
.....pungspark! (Varje dag tills han lär sig)

2017-03-25
Inlevelse
Inlevelse
Bebis på 15 månader

Ett nej är ALLTID ett nej oavsett man är gifta eller ej. Utav det du har skrivit så låter det ju mer eller mindre som en våldtäkt och du ska ju inte behöva vara på sjukhus för att slippa din man. Det är ju han som har allvarliga problem om det är så att han inte kan ta ett nej. Hur går det för dig ?? Blir ju orolig över hur din man beter sig mot dig.

2017-03-03
Sarathunholm
Sarathunholm

Förstår att det är svårt att lösa att sin egen man skulle vara våldtäktsman. Jag hade inte heller gillat det men det är så vi uppfattar det så som du skrivit. Jag är genuint orolig, hur går det?

2017-03-03
Plumpan
Plumpan

Det låter ju som våldtäkt.. om du inte vill ligga med honom så är det våldtäkt oavsett om man är sambo eller i ett förhållande.. jag skulle aldrig tolerera att min man skulle våldföra sig på mig på det sättet.. då skulle det vara utspark med huvet före från hemmet...usch och fy.. stå på dig och be om hjälp!

2017-03-02
flingan32
flingan32

Förlåt men när man läser ditt inlägg uppfattas din man som en våldtäktsman.. han tvingar ju sig på dig. Han borde verkligen söka hjälp och du borde veeerkligen ta en funderare om det är en man du vill leva med.. vill att dina barn ska växa upp med.. hans beteende är ju sjukligt.. äckligt. Stå på dig, nej betyder nej, även i ett förhållande!

2017-03-01
JosefinLL
JosefinLL
Barn på 3 år och 10 månader

Vilken person vill ha sex med någon som inte vill ligga med en? och vem kan njuta av ett samlag när den ena parten lider av smärta och olust att den gråter? svar ; en narcisst, empatilös alt någon med empatistörning, våldtäktsman. Han verkar njuta av att du lider och går igång på att du inte vill ligga. hur normalt är det egentligen? tycker att du ryter ifrån, eller pratar med barnmorskan och föreslå att din sambo träffar en psykolog, hota med polisanmälan. detta är ju misshandel, både psykisk och fysisk 😠😠

2017-02-28
Agnesrosen
Agnesrosen

Öh. Ursäkta, men din man behöver ta och växa upp!!!!!!!!! Han kan sköta sina egna behov om han så gärna måste. Jag hoppas att din barnmorska inte tycker att detta beteende är ok för det är ju vansinnigt!!!! 😡 va F@n sysslar han med?! Säg ifrån! Ett nej är ett nej oavsett anledning.

2017-02-28
Adde86
Adde86

Jag tycker att du först och främst pratar med din barnmorska om detta så att hon känner till ert "problem". Sedan tycker jag att du tvingar med din man till nästa besök hos bm så att ni alla tre kan prata öppet om det och att bm förhoppningsvis kan förklara lite vett i honom. Det är absolut inte ok med att tjata till sig sex när ens partner lider p.g.a. graviditet.

2017-02-28
Jennefers
Jennefers
Barn på 3 år och 3 månader

Jag skulle nog ta en diskussion med honom angående det här tillsammans med någon annan som kunde vara moraliskt stöd och hjälpa mig.

Att ha sex är väl ändå något som båda ska vilja.

Lycka till med resten av graviditeten.

2017-02-28
ma78
ma78
Barn på 2 år och 10 månader

Jag håller med Plumpan, hela grejen låter så sjuk. Inte bara att han blir jättekåt och _måste_ ligga trots att du gråter, utan även att han TJATAR tills du ger upp! Om din bästa vän berättade samma sak för dig, vad skulle du ge henne för råd?

2017-02-28
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 2 månader

Låter ju helt sjukt att han ska bli så jävla kåt helt plötsligt under graviditeten att han måste sätta på dig trots att du har ont och gråter. Vilken man skulle göra det?! Hade min blivande man gjort nått sånt hade jag köpt en flashlight åt honom eller nått annat runkverktyg och bett honom fara och hoppa tills han kan bete sig! Jag hade blivit förbannad över ett sånt svek

2017-02-28
Plumpan
Plumpan

Jag tänkte detsamma Plumpan. Det klassiska: Han är så snäll när han inte är elak

2017-02-28
JennyLowerot
JennyLowerot

Okej, nu slåss han inte men du förstår tänket.

2017-02-28
Plumpan
Plumpan

Du kanske ska visa det här för honom? Ibland kan man behöva höra utomståendes åsikt för att fatta. Det är inte okej, och tyvärr så gjorde du ursäkter för honom ändå. Han är så snäll hela tiden, det är ju bara då han slår mig som han är vrång.......?!

2017-02-28
Plumpan
Plumpan

Verkligen inte skulle det stå

2017-02-24
Rossanna1
Rossanna1
Barn på 3 år och 2 månader

Vill absolut inte försvara hans beteende men förstår verkligen varför detta återkommer just när jag är gravid, annars är han ju hur jäkla grymmt snäll som människa verkar som att det slår slit i skallen varje gång jag är gravid

2017-02-24
Rossanna1
Rossanna1
Barn på 3 år och 2 månader

Låter inte som något annat än våldtäkt. Hur kan man ens vilja ligga med någon som har ont och gråter?! Och hur kan det kännas okej att TJATA sig till sex?! Det känns som att det är dags att dumpa aset.

2017-02-24
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 2 månader

En polisanmälan kanske får honom att fatta? Även om den inte leder någonvart. Att åsamka någon smärta gränsar väl mot misshandel

2017-02-24
JennyLowerot
JennyLowerot

Men för fan!!! Det är ju våldtäkt! Foglossningarna har inte med saken att gör, har man inte lust så ska man slippa! Min sambo har inte haft problem med att acceptera att jag tappade lusten. Visst blev han glad av en avsugning eller avrunkning men det är inget han krävt. Varför är du ihop med svinet? Jag hade en pojkvän med konstiga krav, resulterade i att han blev singel

2017-02-24
JennyLowerot
JennyLowerot

Men ursäkta?! Det är ju för fan våldtäkt!

2017-02-24
Plumpan
Plumpan

Oavsett varför du inte vill ha sex så ska han inte tjata och bråka för att försöka tvinga dig till det. Förstår han inte det så är han en jävla idiot.

Skulle ta ett allvarligt snack om detta och att han måste ändra attityd. Bara för att ni bor ihop är du inte hans sexleksak.

2017-02-24
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader

Jag blev väldigt illa berörd av att läsa ditt inlägg. Om det inte räcker för honom och se dig ha ont och med dina förklaringar tycker jag också du ska ta med honom till nästa mvc besök. Tills dess säger du till honom och ta hand om sina behov med handen. Skit i om han blir sur. Det är ditt och bebisens välmående som måste prioriteras nu när du mår så här. Jag hoppas verkligen inte du ska behöva "ställa upp" mer!

2017-02-24
Fröken elo
Fröken elo

Tack Madde90h för stödet, har tagit med honom till Mvc även dom har förklarat till honom men det går in 5 min sen är vi på samma spår igen

2017-02-24
Rossanna1
Rossanna1
Barn på 3 år och 2 månader

Oj då. Klart att du inte ska ha sex om du inte vill. Är oxå gravid med tredje barnet och har världens vidrigaste foglossning. Min man har aldrig tjatat eller fått mig att få dåligt samvete för att jag inte vill ha sex. Du måste ju prata med honom!Ta med honom till MVC eller sjukgymnasten i värsta fall. Men respekt för sin kvinna bör varje man ju ändå ha.

2017-02-24
Josefine S
Josefine S

Ursäkta men va är de för sjuk sambo du har?!?! Snudd på våldtäkt när du ligger och gråter, enligt mig iaf. Om sexet är viktigare för honom än ditt välmående så bör han söka hjälp! Ta med honom till MVC och berätta och prata där så kan nog bm få honom att fatta, förhoppningsvis. Stå på dig!!

2017-02-24
Madde90h
Madde90h
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...