App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ytterkläder till våren

Min dotter blir 6 månader i mars. Undrar hur ni klär er barn i den åldern under våren? Samt vad har ni i barnvagnen?? Tycker det här med hur man ska klä dem på våren är lite knepigt :)

2017-02-23
Mjooa
Mjooa

Har ni inte en fårfäll i vagnen så skaffa det! Superbra för att reglera temperaturen, plus att barn som sover på fårfäll minskar risken för allergier (antagligen pälsdjur, det var sambon som hade läst nånstans).

2017-02-25
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader

Nu har jag en bebis som blir 6mån i maj först men har själv fått tipset att: Klä ditt barn så som du klär dig + ett lager till (dem ligger ju stilla i vagnen). :)

2017-02-25
jadelund
jadelund

När vi fick Mats barn förra gången år 2013 så var det ett par lager bara i liggdelen och sen var det lite varmare vår då, tror att det var runt 8 grader ute när jag var ute på första promenaderna. Hon är väldigt varm av sig så vi kunde inte ha mer kläder på henne då skulle hon definitivt gallskrika av värmen. Andra barnet kom mitt i sommaren så det var inga kläder alls nästan. Nu blir det mars igen och det blir samma stuk, en body, ett par byxor och strumpor, en tunn mössa och en filt och sen skyddet på liggdelen.

2017-02-25
flingan32
flingan32

Mitt barn är 7 mån nu. Håller ut på liggdelen. Tänker att de är mer skyddade där än i sittdelen. Tycker att det här med kläder är jättesvårt.

2017-02-24

Som sagt beror det på hur vädret är, samt hur varmt ditt barn är, man kan inte direkt säga att det finns ett sätt som passar alla. Vi fick barn i oktober och i mars hade han mössa, vantar, jacka (eller om det var en nalleoverall) och nån tjock filt (plus skyddet, vad det än heter, som sitter på liggdelen). Jag bor i mellansverige och har ett ganska varmt barn.

2017-02-24
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...