App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner mig ensam i allting

Spädbarn, prematurbarn... jag har en dotter född veck 34+5 och hon är mu ynka två veckor gammal. Jag har min sambo men samtidigt känner jag mig så ensam i allting! Äntligen är sonden borttagen och värmen klarar hon bra själv men allting som är så omoget invändigt tär på mig. Hon kräks konstant efter måltider, hon får kramper i magen där hon spänner sig totalt och håller andan vilket är väldigt obehagligt då de liknar krampanfall. Jag vill bara höra att jag inte är ensam, finns de fler mammor där ute som vill bolla bollar?

2017-02-02
mammaxflera
mammaxflera
Gravid i vecka 26

Jag födde precis en underbar liten pojke i vecka 34 + 2, han är idag 11 dagar gamal. Sover i värme säng och sondmatas var tredje timme. Han får i Sig all mat men har ett förhöjd billirubin (gulsot) och andas själv. Det har vart ett par intensiva 11 dagar och jag har nog inte hunnit med i tankarna. Det är isolerande att bo sjukhus också. Min pojkvän är helt underbar med både mig och våran son men det är väldigt ensamt då vi är i en annan stad än våran egna.

2017-12-03
Youvme
Youvme

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2017-12-03
Youvme
Youvme

Hej vännen jag ville bara säga att jag är tyvärr inte i din sits men jag har en dotter på 6 månader snart men jag hoppas att allt löser sig för dej lider tillsammans med dej.

2017-12-03
AggeL86
AggeL86

Nu är mini hela 10 månader och vi har äntligen fått utskrivet Zantac som ska ges 3 gånger om dagen! Någon som har erfarenhet av de?

2017-12-03
mammaxflera
mammaxflera
Gravid i vecka 26

Kolla om du inte kan få träffa en kurator. Kan hjälpa mer än man tror. Kram

2017-02-04
Lilja1975
Lilja1975

Jag kan omöjligt förstå hur du känner men jag hade också en känsla av total ensamhet när vi fick våran lilla kille, född i v32+1. Han är nu snart 7 månader men de första 2 månaderna var så omtumlande och jag hade lite panik över allt som hände.. Jag hann som aldrig förstå allt och man känner sig verkligen så ensammen💚 Vi var inlagda i 1 månad på sjukhuset och de där med sondmatningen höll vi på med ända tills 3 dar innan vi fick åka hem.. Min kille han kräks lite fortfarande men inga mängder, de ha gått upp och ner med det.. Nu börjar jag bli oerhört less på babykräk😂 De erbjuder ofta samtal med kurator på avdelningarna så om ensamheten fortsätter så kan de va ganska skönt att få prata med någon som inte är inom "familjen".. Grattis till bebisen och hoppas att du finner lugnet snart💚

2017-02-02
Mariaaah
Mariaaah

Hej! Jag är inte heller helt rätt person att svara, men en bit på vägen. Vår dotter föddes med missbildad matstrupe och vi fick också spendera vår första tid på sjukhus. Vi fick mycket stöd och råd av personalen, det var vid flera tillfällen som vi var nervösa och osäkra och då kändes det skönt att se dem agera så normalt. Försök att fokusera mycket på alla framgångar (som att sonden försvann osv), det gav oss kraft. Det känns skit att bo på sjukhuset, man vill bara komma hem och börja livet man föreställt sig så länge. Men ni kommer att komma dit och då kommer tiden på sjukhuset att bara bli ett gammalt minne. När vi tänker tillbaka på anhörighotellet vi bodde på har vi bara positiva känslor. Tiden vi hade på sjukhuset svetsade oss som familj samman ännu mer tror vi idag. Vi hittade en grupp på FB med familjer i vår situation som hjälpt enormt mycket, det finns garanterat en grupp för prematur också där de kan stötta er bättre. Lycka till!

2017-02-02
Skinkebiten
Skinkebiten
Barn på 3 år och 8 månader

"Vi med prematurbarn" är en sluten grupp på facebook som kanske kan hjälpa dig. Är själv inte i din situation men har vänner och bekanta som är medlemmar på sidan. Lycka till!

2017-02-02
Grynet16
Grynet16

Hej. Förstår hur du känner. Jag har en dotter på 2 och en son på 3 månader. Han har haft olika bekymmer. Vart på läkarbesök på grund av hans pung sen även att han har svårt att slappna av. Sen har vi fått ersättning på recept då han hade mycket eksem och ont i magen, men allergi testet visa inget men dom är inte säkra vid så tidig ålder så ska ta nytt test nästa månad. Han kräks väldigt mycket med och det är verkligen jobbigt så doktorn har kollat på det med. Men tyvärr kräks vissa barn mycket :( jag är gift men min man jobbar långa dagar så får i princip göra allt själv och gå till läkaren...vissa dagar är jätte jobbiga men det är bara kämpa. Älskar dom så mycket :) du är inte ensam. Kram

2017-02-02
emeliesabina
emeliesabina

Jag är inte i din sits men skickar styrkekramar och hoppas det finns någon/några du kan prata med💕

2017-02-02
millanw
millanw
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...