App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Låg dag

För några dagar sedan hade jag en riktigt usel dag. Vaknade på morgonen och kände mig bara tjock, plufsig, sladdrig och rent ful på samma gång. Vilka kläder jag än provade kändes det inte bra, antingen för stor eller för tajta, inte bekvämt eller satt snyggt. Vad jag än gjorde den dagen så blev jag bara påmind över och uppmärksammade verkligen mina mindre smickrande kroppskavanker. Hur det pöste ut där, dallrade där, fyllde inte ut nog där... såg ut som ett troll i håret vad jag ön försökte med och dom mörka ringarna under ögonen blev värre för varje minut, kändes det som i alla fall. Sambon gick och var sugen hela dagen och försökte med div. Inviter men jag kände mig inte alls så där sexig och fin som jag brukar göra. På kvällen då barnen lagt sig för att sova la han in en stöt i alla fall trots mina uppmaningar att sluta pga ingen lust då jag gått och trackat ned mig själv hela dagen. Jag tänkte att jaja, vi provar väl. Kan inte mer än att sluta med att jag inte vill. Och vet ni vad, det var ett av dom bästa kvällarna på länge. Vi tog oss tid att njuta av varandra, ingen brådska eller stress över att någon skulle vakna, jag fick massage och sambon i princip tvingade mig att vara egoistisk, att inte tänka på honom alls utan att göra det som fick mig att nå extas. Och så fruktansvärt bra vi mådde sen! Jag gick runt och tänkte att jag var värsta puman och han en sexguru av rang. Att en sån 'liten' grej som sex, kunde göra så mycket för förhållandet hade vi nog glömt. Efter barnen kom kände vi nog båda att hela den biten inte riktigt kommit igång. Hur som helst så har vi våda lyssnat på parpodden. Där får Ola och Linda tips från Linn att göra en sexburk. Allt man vill göra, sånt man inte gjort på länge, en fantasi som inte blivit uppfylld än - skriv det på en lapp och lägg i burken. Det gjorde vi också, och herre min je vad det tog fart i sänghalmen!! I stället för att 'ställa upp' en eller två gånger i månaden trots att man inte är sugen går jag runt och är småkåt dagligen och bara längtar tills nästa tillfälle! Så det är ett tips från en trött, sliten tvåbarnsmamma utan lust, gör en hemlig sexburk och njut av varandra!!

2017-01-30
Plumpan
Plumpan

Vi skickar mess till varandra och det ger ungefär samma effekt. 😇

2017-01-31
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader

Härligt! Heja er!

2017-01-31
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Precis! Och det brukar jag vara i vanliga fall, men får mina 'återfall' ibland så klart. Tror inte på att det ligger i människans natur riktigt. Fullkomligt underbart är det i alla fall, känner mig som en tonåring igen!

2017-01-31
Plumpan
Plumpan

Var roligt att höra att en sån grej kan göra så stor skillnad! Vi har snart tredje som kommer till världen och vår sexliv har bara blivit bättre för varje gång vi har fått barn. Jag har alltid varit nöjd med min kropp men nu är man stolt att kroppen klarar av en sån grej som att föda ett barn. Vi tjejer ska vara stolta över vilka mirakel vi faktiskt åstadkommer👍

2017-01-31
flingan32
flingan32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...