App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Pseudotvillingar BF Maj 2017

Jag väntar mitt andra barn nu och det kommer vara ca.16 månader emellan dessa två systrar. Efter en första trimester av bara dåliga tankar och fysiska graviditets har jag äntligen landad i andra trimestern att vi nu ska få en till dotter. Jag har själv haft 7-10 års mellanrum till mina syskon både upp och ner i ordningen. Undrar hur detta kommer bli? Jag är nyfiken, rädd och förväntansfull samtidigt. Hur ska man orka? Kommer de ha glädje av varandra? Kommer de ha en bra relation när de bli äldre? Vad är er erfarenhet kring Pseudotvillingar?

2017-01-23
Barn på 3 år och 5 månader

Tack ALLA för era fina svar! Jag blir alldeles varm och får fina tankar kring den framtid som komma skall för mina små flickor! Lycka till med era fortsatta graviditeter/förlossningar och bebismys till er som har små! KRAM KRAM

2017-01-24
Barn på 3 år och 5 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2017-01-24
Barn på 3 år och 5 månader

Vi fick barn med 16 månaders mellanrum och det är både planerat och väldigt glädjefyllt. Vi har dock haft väldigt lätt med nattning, ingen kolik, inga amningsproblem och inga öröninfektioner och dylikt. Haft väldigt okomplicerade graviditeter och förlossningar också. Nu väntar vi tredje med glädje i mars och planerar att skaffa något barn till, om det vill sig, inget är självklart när det gäller att kunna bli gravid. Ni kommer säkert få det jätteunderbart och i vårt fall så har de väldigt roligt tillsammans.

2017-01-24
flingan32
flingan32

Hej.
Jag fick mina två döttrar med 11 månader emellan o inte nog med så är dom båda födda år 2011. Min äldsta kom i januari och min andra i december.
Den första tiden är jätte tuff och jag fick mycket hjälp men nu när dom är större så är dom bästa vänner dom kan inte vara utan varandra visst bråkas det en del men den glädjen dom har av varandra kan jag inte ens beskriva. Det var aldrig någon svartsjuka. Nu till hösten ska dom båda börja i förskoleklass.
Det tog mig några år innan jag ens kunde tänka på en till bebis men nu i november välkomnade vi lillebror.
Var inte glad först men nu i efterhand så e det de bästa jag gjort.
Stort lycka till ❤❤❤❤❤

2017-01-24
Sanjicaa
Sanjicaa
Barn på 2 år och 7 månader

Hej, vad roligt att du kommer få dina barn så tätt! Hade jag kunnat bestämma så hade jag också haft lika tätt mellan mina.
Jag har en tvillingbror och en storebror som är 1 år äldre än oss. Jag har alltid haft en väldigt bra och trygg relation med dem, vi har alltid stått varandra nära. Jag ser enbart fördelar med att ha barn i nära ålder då detta har varit positivt för mig.
Lycka till!

2017-01-23
Mandat
Mandat
Bebis på 16 månader

Har inga barn ännu men det skiljer 18 månader mellan mig och min syster och vi har alltid varit tighta även om det kunde vara fullt krig när vi var små. Om jag väljer att skaffa mer än ett barn vill jag gärna ha barn tight på grund av min egen erfarenhet.

2017-01-23
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...