App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

syskonvagn???

hej alla föräldrar där ute! nu behöver jag era erfarenheter och er hjälp av valet, syskonvagn eller inte? hur har ni gjort när ni blivit flerbarnsföräldrar,? vår tjej är 2 år nu i februari och jag är gravid i vecka 17, så hon hinner alltså bli 2,5 år när bebis kommer :-) än sålänge så sover hon middag och har alltid gillat att åka vagn på promenad och dylikt. har ni använt syskonvagn eller har ni använt er utav en vagn och ståbräda och varvat med bärsele? alla åsikter och erfarenheter tas emot tacksamt!!

2017-01-22
Tacosmonster
Tacosmonster

Tack åter igen, majoriteten har använt syskonvagn :-)

2017-01-26
Tacosmonster
Tacosmonster

Det skiljer 2,5 år på mina stora och vi hade ingen syskonvagn. Den stora gick/sprang alltid.

2017-01-25
grabbmor
grabbmor

Hej! Vi använder syskonvagn. Vår stora tjej blir trött när vi går på promenader och tycker att det är mysigt och åka vagnen med lillasyster. Det skiljer 2 år och 4 månader på våra tjejer. Vi har köpt mountain buggy duet och är supernöjda. Den kommer in överallt. 😊

2017-01-25
angelica_annie
angelica_annie
Bebis på 10 månader

Tack så jättemycket för era kommentarer :-) vi ska nog köra på en syskonvagn, har kollat mycket på Carena Gotland och Emmaljungas double viking :-) ska genast ta en titt på vagnen du nämnde :-)

2017-01-24
Tacosmonster
Tacosmonster

Vi har syskonvagn som vi använt mycket, 16 månader mellan våra två. Emmaljunga dubbelviking köpte vi och precis som singelvagnen har vi varit hur nöjda som helst.ståbräda skulle inte funka för oss då våra gillar att sitta/ligga bekvämt.

2017-01-24
flingan32
flingan32

Jag har använt och använder syskonvagnen jättemycket! Har 2 år och 3 månader mellan mina barn (äldsta snart 3 år nu). Till förskolan och när man är iväg där barnet inte orkar gå samt för att sova middag. Har en babyjogger city mini GT double med liggdel till bebis. Superbra vagn, dock bara framåtvänd i sittdelarna. Har dock en enkelvagn med som är bakåtvänd.

2017-01-22
Cissy85
Cissy85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...