App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gick vattnet?

Är gravid i v 24 med mitt första barn och som många andra tror jag att jag är lite nojig, ska det kännas såhär, är det normalt mm. Nu är det så att jag och min sambo valde att mysa till det och precis innan jag uppnådde gränsen var det som om jag kissade på mig. Kom ca en halv dl vätska (luktade inte urin) och undrar såklart vad det är? Är i Thailand och vill inte direkt gå till någon läkare här!

2017-01-22
Appelkvistens
Appelkvistens
Barn på 3 år och 4 månader

Jag tror mest på Gynsyrrans svar, att du helt enkelt fick en fontänorgasm. Grattis!

2017-01-22
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 2 månader

När vattnet går behöver det inte forsa som tidigare skrev, mitt vatten gick båda gångerna när jag var på toaletten! Första barnet hade jag ingen binda eller någonting påväg till förlossningen, och var helt torr när vi kom fram och då har vi 9 mil till förlossningen! Bästa är att du kollar upp det om du är orolig!

2017-01-22
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 2 år och 2 månader

Det mest sannolika är ju att det är vätska från skenes körtlar. En kvinnlig utlösning alltså. Det näst mest sannolika är att det är urin.

2017-01-22
Gynsyrran
Gynsyrran

Tror du skulle märka om det var vattnet som gick. Mitt gick mitt i natten och det rann väldigt mycket ner längs benen ända tills lillkillen kom ut och det slutade produceras nytt. Kan ju säga att det inte ens hjälpte mer bindor eller blöja, utan fick byta kläder ett flertal gånger. Men är du orolig så kolla upp det. Det produceras ny fostervätska var tredje timme, men ifall hinnorna har gått så är det ju en betydligt högre infektionsrisk för bebis. Lycka till!

2017-01-22
AmandaSellman
AmandaSellman
Barn på 3 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...