App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Lekland

Vi har inte varit på nåt sånt än då äldsta pojken är två år. Vi bor 7 mil från närmaste som är Leos lekland i Jönköping. Finns det nåt att göra för små? Är det rent och snyggt? Trevlig personal? Bebisvänligt? Tycker informationen är kort på deras hemsida. Lite riktig info från er som varit där vore snällt.

2017-01-20
JennySung
JennySung

Det finns bollhav små rutschkanor stora klossar att bygga med några små studsmattor och säkert mer som jag inte vet. Har inte varit där borta så mycket då mina barn är större. Restaurangen är helt ok. Har typ hamburgare korv sallader mm. Fika glass och slushmaskin finns med. Personalen brukar vara trevlig.

2017-01-21
Superhallon
Superhallon

Hej. Vi har varit på Leos lekland i västerås tre gånger med dottern innan hon fyllde ett år. Där har de iallafall en inhägnad för de små 0-5år. Där finns ett litet bollhav, studsmattor och annat skoj. Sedan kan man ta de små och åka större ruschkanor med dem i knät. Vi har varit nöjda. Personalen har mest varit vid restaurangdelen. Kan tänka mig att alla Leos lekländer ser någorlunda lika ut.
Hoppas ni blir nöjda om ni åker dit :)

2017-01-20
Midnattsblå
Midnattsblå
Bebis på 14 månader

Vad finns det att göra på delen för små barn? Är deras restaurang bra?

2017-01-20
JennySung
JennySung

Vi har varit i Jönköping flera gånger med de stora barnen. Det är helt okej. Finns ett hörn där det bara är för mindre barn. Det känns okej fräscht men jag är pedant så jag har lite svårt för allmänna utrymmen. Annars är det rätt kul för vuxna med 😊 men mest kul för större barn tycker jag. Mina är 4 och 5,5 och de tycker det är superkul!

2017-01-20
Superhallon
Superhallon

Vi har varit på andys lekland i stockholm där är ddet fräscht och vår 13 månader gamla pojk älskar att busa runt på deras bebis avdelning, din 2 åring kommer säkert oxå tycka det är roligt de får ju träffa andra barn där det tycker många barn om

2017-01-20
Razhaa
Razhaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...