App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dop

Hej vi sitter och planerar dop. Hade behövt hjälp med tips allt från vad man kan bjuda på till dekoration och var man hittar det till bra priser så bomba med alla förslag och tips? 😊👍 tack på förhand 😍

2017-01-18
Bebis på 10 månader

Myperfectday.se har massa fina dekorationer kolla där! 😊

2017-02-22
APernhult
APernhult
Bebis på 4 månader

Vi håller också på att planera dop och har precis beställt massa fina dekorationer och tillbehör på Aliexpress! Väldigt billigt.
Leveranstid är dock väldigt oklar så om ni har kort om tid skulle jag avstå.
Kan även va bra att va ute i god tid med att beställa ifall nu det man beställt skulle vara helt värdelöst, hehe.

Annars är ju ett tips att göra dekorationer själv, typ pompoms, girlanger, vimlar osv.. TGR har ju väldigt billigt papper och pyssel, samt rätt mycket dekoration! :D

2017-02-22
Metwii
Metwii

Vi ska döpa vår son i mars och gör nu tacopajer som vi fryser in. Till det blir det bröd, smör, ost och sallad. Till efterrätt har jag bakat kladdmuffins och frusit in. Får även hjälp med att baka bullar och dumlekakor. :-) Har köpt vimplar, servetter och löpare i papper på partytajm.se Lycka till!

2017-02-08
hannamariaknutsson@gmail.com
hannamariaknutsson@gmail.com

Jag köpte ljusblått sidenband och gjorde rosetter som jag fäste i hörnorna på bordet med vit linneduk. Blev väldigt gulligt och fint.

2017-01-18
mammaeh
mammaeh

Jag gjorde ostpajer och sonens pappa gjorde sallad. Till fika hade jag och en av gudmödrarna gjort Budapest-tårtor, små cupcakes och några olika småkakor. Vi hade både gluten- och laktosintoleranta gäster, så det fanns för alla att äta. Det blev billigt och lätt att förbereda.
En annan gudmor hjälpte till att göra dekorationer, bla flaggspel med sonens namn i samma färg som banden på dopklänningen. Och den tredje godmodern hjälpte mig duka i församlingshemmet som vi lånat. Servetter och ljuslyktor även de i matchande färg med banden, köpta på Ica maxi och lagerhaus.

2017-01-18
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Vi hade tre olika egengjorda smörgåstårtor och sen en köpt specialbeställd tårta. Tallrikar i porslin det som fanns i lokalen, inga speciella dekorationer annars.

2017-01-18
flingan32
flingan32

Vi hade kallskuret och färdig köpt potatisgratäng och sallad. Hade äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. Köpte ljus och servetter på Ikea. Köpte vanliga ballonger och hängde i fönstern. Lycka till

2017-01-18

På sonens dop hade vi kallskuret med olika sorters tillbehör, pasta potatissallad. En massa olika frukter som vi skar upp och la på brickor :) och till alla barn gjorde vi även korv med bröd. Till fika blev det såklart tårta, sen även olika sorters kakor. Köpte det mesta av dekorationen på Partyland eller vad dom heter. Inte det billigaste men det var för att jag ändrade mig i sista sekund 😅 servetter tallrikar och liknande kan man hitta billigt på rusta och öb!

2017-01-18
lillemanochjag
lillemanochjag
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...