App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nedstämdhet

Hej! Är gravid med första barnet och går in i v 14 imorrn. Har mått illa och kräkts mkt sedan v. 8. Är så himla trött, isolerad och less just nu på att bara må dåligt. Är det fler som känner så här???

2017-01-15
Soo Hee
Soo Hee
Barn på 3 år och 3 månader

Fram till v 17 mådde jag skit. Men sen va det som att vända på en hand! Mådde superbra resten av graviditeten, såklart olika men håll tummarna för att det faktiskt kan vända! En halv till en hel tablett Postafen receptfritt hjälpte mig med det värsta illamåendet samt att äta ngt direkt när jag vaknade, hade mariekex o banan på nattduksbordet👍😉

2017-03-08
wounlund 87
wounlund 87
Barn på 2 år och 2 månader

Jag kände också så när jag mådde som sämst i början på min graviditet är i vecka 28 nu... trodde aldrig att illamåendet skulle gå över det höll på att knäcka mig helt, fick lergigan comp utskrivet på mvc det hjälpte sådär. tog bort det värsta illamåendet men inte allt tyvärr. Det går över även om det känns väldigt tungt, mitt illamående avtog i vecka 23. Nu kräkts jag väldigt sällan ungefär 1 gång i veckan och illamåendekänslan kommer bara om jag glömmer att äta med jämna mellanrum. Är lite av det du får ner var 2-3 timme är mitt tips det hjälpte mig att hålla illamåendet någorlunda hanterbart.

2017-01-29
Påfågelöga
Påfågelöga

jag mådde extremt dåligt i början av graviditen, äter oxå antideppresiva. efter vecka 15 mådde jag mycke bättre så håll ut!! du kan be Mvc att skriva ut lergigan, hjälper både mot ångest/oro och graviditetsillamående å påverkar inte bebisen. lycka till !

2017-01-16
Karolinleonie
Karolinleonie
Barn på 3 år och 3 månader

Hej och tack för era svar! Har ni fått ngn hjälp av Mvc? Samtalskontakt el läkemedel? Äter antidepressiva men har fått behålla dom väldigt oregelbundet då jag kräkts så mkt. Känner att jag bara vill ge upp men det kan jag ju inte. Ligger bara hemma och mår konstant illa trots receptbelagda mediciner. Blir tokig!

2017-01-15
Soo Hee
Soo Hee

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2017-01-15
Soo Hee
Soo Hee

Hej. Du är inte ensam. Alla vet ju vad förlossningsdeprisson är, men inte många som hört om graviditetsdeprisson är. Hoppas att de kanske går över för dig, bara du mår bättre fysiskt kanske. Jag är har vart nere sen början, ska gå över när bebis kommer så vitt jag vet, så håller ut... 😊

2017-01-15
morsa88
morsa88
Barn på 3 år och 8 månader

Ja. Jag hade en riktig down-period för ett par veckor sedan. Det har börjat vända och bli bättre. Tror det är ganska vanligt under en graviditet.

2017-01-15
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader

Jag mådde mentalt dåligt de första månaderna. Det blev bättre mot slutet. Men i början ville jag bara gå och lägga mig någonstans och inte bli väckt förrän bäbis kommit ut.

2017-01-15
JennyLowerot
JennyLowerot
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...