App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

panik på skötbordet

Min dotter på 8 månader har på bara några dar börjat få panik när det är dags för ombyte av kläder och även när vi bara ska byta blöja.. Hon har varit hur lugn som helst fram tills nu. Är det någon mer som varit med om detta och vad det kan bero på?

2017-01-13
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy
Barn på 2 år och 7 månader

Tack för tips allihopa :)

2017-01-14
Eeemmmmyyy
Eeemmmmyyy

Min son är likadan. Är han trött eller hungrig så hjälper inte ens en leksak. Kissblöjor byter jag helst stående, men eftersom han inte gärna står still så funkar inte det med bajsblöjor så därhar vi en daglig kamp. Ibland går det lättare att byta med skötbädden på golvet, men inte alltid. Han är 15 månader och har hållit på så här sedan ett halvår tillbaka (minst) så här rör det sig iaf inte om nån utvecklingsfas.

2017-01-13
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 2 månader

Dags för byxblöjor 😉 Mina två började hålla på så när de var runt 6 mån... Försök ge henne ngt att leka med eller byt på henne ngn annanstans.

2017-01-13
Josefine S
Josefine S

Båda grabbarna fick spel då vi lade dem på skötbordet, började någon gång efter halvåret. som tidigare skrivit så bytte vi helt enkelt plats på blöjbyte. Oftast golvet eller stående. Byxblöjor är guld värda i detta hem :)

2017-01-13
Fiakatten
Fiakatten

Bebisar som är så gamla vill sällan ligga ner, än mindre på ett skötbord. Vi ändrade så vi började byta blöja på golvet istället. Mycket smidigare och ingen risk att bebisen trillar ner när hen bökar runt.

2017-01-13
Gynsyrran
Gynsyrran

Min dotter gör oxå så när hon kommer in i olika utvecklingsfaser Ibland går de bättre att byta blöja nån annanstans tex på golvet eller på sängen

2017-01-13
LillaMy85
LillaMy85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...