App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

1-års kalas

Vår lilla prinsessa fyller snart ett år och vi tänkte fira det med vänner, släkt och familj. Vi är ungefär 35 personer och vi ska hyra en fin stor lokal där firandet ska äga rum. Vi beställer en stor rosa pampig tårta och tänkte ha lite mat till också. NU är ju frågan vad...för att det inte ska bli för mkt och inte för lite heller. Vid sidan av tårtan ska vi också ha cupcakes och eventuellt någon kladdkaka också. Nu behöver jag hjälp av er som har haft ett 1-års kalas. Behöver hjälp med att balansera mat och tårta/bakelser. Hur och vad hade ni bjudit på?

2017-01-06
Soffepoffe
Soffepoffe
Barn på 1 år och 10 månader

När jag fyllde 25 bjöd vi hem hela släkten och då körde vi på en salladsbuffé (så de fick plocka ihop sin egna sallad). Vi hade även stekt kött, kyckling och Quorn att äta till. Mycket uppskattat!

2017-01-08
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 3 månader

Om ni ska ha både mat och tårta så behövs det nog varken cupcakes eller kladdkaka.

Till så många personer hade jag gjort något smidigt så det inte blir så mycket jobb så även du kan njuta lite.

Pastasallader i olika varianter är väldigt smidigt tex. Olika sorters smörgåstårta är också smidigt och kan göras dagen innan. Eller så kör man typ plockmat med olika sorters protein tex. Sen är det ju lite om det finns många specialkoster är ju inte smörgåstårta så smidigt. Även paj och sallad är smidigt.

2017-01-08
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader

Razhaa, ditt tips lät gott. Finns hon bara på insta? Har nämligen inte insta, fb eller annat. Men om hon har en hemsida tipsa gärna mig, blev intresserad! ☺

2017-01-08
Fröken elo
Fröken elo

De gånger jag haft både tårta och cupcakes så har det varit för mycket. Blir bara att det blir en massa över för det blir för maffigt, även om det är fint och kul att göra både tårta och cupcakes. Hade satsat på bara tårta, eller cupcakes och kladdkaka, och då skulle jag valt tårta för det kan man göra mycket pampigare :)

2017-01-08
Gynsyrran
Gynsyrran

på vår äldsta sons 1-års kalas hade vi bara kaffe, bullar och tårta. Vi var bara familj men ändå ca 25 Pers. Några släktingar som kom långväga var vi ute och åt middag med på restaurang dagen efter. Blir en repris nu i slutet av januari då yngsta sonen blir ett år.

2017-01-08
Fiakatten
Fiakatten

Vi hade potatisgratäng, couscous sallad, grillad kyckling, ett helt grillat lamm, spenatpaj/köttpaj, pastasallad och vanliga sallader. Mycket att välja mellan och tar ingen tid alls att göra då det mesta är köpt färdigt ( potatisgratäng, grillad kyckling, lamm) och det var såå uppskattat att allt gick åt 😁!

2017-01-08
inastella
inastella

Vi har nyligen haft 1 års kalas, vi beställde mat från en tjej på instagram hon gör plockmat libanesisk otroligt gott! Alla tyckte det var så god mat och man väljer själv hur mkt man beställer och olika saker väljerman i mellan. Jättegoda röror osv det var väldigt bra inte så farligt dyr heller vi var runt 20 pers vi

2017-01-06
Razhaa
Razhaa

Vi gjorde hemmagjorda hamburgare. Supersmidigt att förbereda allt dagen innan, serverade på papperstallrikar så inte massa disk. Vi var också ca 35 personer.

2017-01-06
__doris__
__doris__

Vi har alltid kalasen hemma och jag bjöd på hemmagjorda tårtor, bakade kanel och vaniljbullar och hade olika hemma bakade småkakor när grabben fyllde 1 år. Till mat bjöd jag på olika sorters pajer och sallad till. Det var mycket uppskattat!
Att ha både tårta och cupcakes låter lite för mastigt för mig dock.

2017-01-06
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...