App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp ni med kopparspiral!

Hej! Satte in en kopparspiral den 22 november-16 fick efter det en hemsk huvudvärk som satt i i 3 dagar, började då äta zink som jag läst ska vara bra att äta för att neutralisera kopparen. Men har nu sen 3 veckor tbx börjat tappa otroligt mycket hår, stora tussar och håret faller av från roten det finns inget stopp på det jag törs knappt ta i mitt hår längre och har det uppsatt för jag han inte ha något annat längre då jag blir så hårig. Har börjat äta järn som jag läst kan vara ett tecken på järnbrist men det hjälper inte häller. Har varit på vc och lämnat blod inväntar nu prov svar. Varken bm eller läkaren tror eller vill änns känna vid sig att kopparspiral ska kunna göra så man tappar hår, man blir snarare dum förklarad. Min fråga är; är det någon mer som varit med om detta med kopparspiral? Jag är så orolig att mitt hår inte kommer tbx och att detta inte upphör.

2016-12-29
snuttiz
snuttiz

Försök stt sressa ner då växer håret tillbaka dock inte över en natt. Men har man en inre stress eller oro påverkar det håret det har jag själv varit med om!

2016-12-29
Razhaa
Razhaa

Ok tack för erat svar. Om det är stress kan det påverka så illa att man tappar så mycket hår som jag gör? Kommer det komma tillbaka eller? Inte alls kul detta 😭

2016-12-29
snuttiz
snuttiz

Har aldrig hört om någon som varit med om något liknande... låter osannolikt att det skulle höra ihop med spiralen.

2016-12-29
Gynsyrran
Gynsyrran

Har kopparspiral och har aldrig hört talas om några såna symptom. Kan ju tappa mycket hår pga stress annars.

2016-12-29

Upplevde inga sånna symptom när jag hade kopparspiral men om du tror att det beror på den så ta ut den då. Det är ju din kropp och du bestämmer.

2016-12-29
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...