App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjärtat brister

Jaha.. då är jag ensamstående med min underbara lilla son på 9 månader. Jag kan inte förstå hur en förälder inte prioriterar sitt barn eller sambo före allt annat. Han förstörde julen för oss, var otrevlig mot mina föräldrar som planerat mycket för hans skull. Nu sitter jag här och skäms över att jag varit så blind och naiv. Men det finns så många starka ensamstående mammor/pappor där ute så det här får jag bara ta och fixa! Kände att jag behövde skriva av mig, vet att folk i detta forum har hjärtan och bryr sig.

2016-12-29
clauren
clauren
Bebis på 8 månader

Clauren, du låter som en stark människa som inser när det är dags att gå vidare. Du måste prioritera dig själv för att kunna vara den mamma ditt barn behöver.
Om du vill får du gärna ta kontakt med mig, om du vill prata med någon som gått igenom liknande saker.

2016-12-30
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Jag är ensamstående och har varit det hela tiden. Pappan lämnade mig i v 16. Idag är min son 11 år och det har gått hur bra som helst. Grabben sov hela nätter från 3 månaders ålder och har varit extremt enkel att fostra och vi har en underbar och trygg relation, riktigt tajta är vi och jag har aldrig saknat hans pappa utan fixat detta på helt egen hand. Jag har haft och har otroligt bra stöd av mina föräldrar som har min son minst 1 helg i månaden och har så haft sen grabben var 1 år vilket har resulterat i att grabben har en grymt bra och trygg relation med sina morföräldrar. Han har ett eget rum hos dom, pool, studsmatta och gungor. Sen har han en jämnårig kompis som bor granne med dom så han kan inte ha det bättre. Han ser sin morfar som en fadersfigur och dom 2 gör väldigt mycket ihop. Dom är pigga för sin ålder (70 och 71 år) och dom gör allt för honom:) Jag själv har alltid varit väldigt trygg i mig själv och det är en klar fördel.

2016-12-30
Fideli73
Fideli73

Jag har själv ensamvårdnad av dottern. Och är ensam med henne 90% av tiden. Pappa kommer en gång i veckan (vi är fortfarande tillsammans) men jobbar 24 /7 (restaurangägare) men han kom och tillbringade hela julafton med henne vilket inte händer ofta. Jag skickar styrkekramar till er ❤

2016-12-29
swanin
swanin

Tack för era fina svar, det värmer. Låter lite som min situation, såg väldigt många fel/problem inom många områden. Ändå var jag naiv och försökte se det positiva. Nu blev det för mycket, mer än jag kunde hantera. Kände att jag måste släppa taget för att själv börja må bra så jag kan sprida ännu mer kärlek till min son. Måste sluta ta ansvar för mitt ex, han är vuxen och borde kunna prioritera rätt och sätta mig och sonen i första rummet. Kan inte skuldbelägga mig mer. Nu fick det vara nog.

2016-12-29
clauren
clauren
Bebis på 8 månader

Förresten så ska du inte skämmas, det är ju han som ska göra det! Jag blev oxå "lurad", trodde det skulle funka trots att jag egentligen såg många fel... Men jag brukar säga att jag hellre är blåögd än svartsynt!

2016-12-29
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Jag beklagar... Men som du skriver så är vi många ensamstående med kraschade familjedrömmar i bagaget.
Mitt bästa tips är att prata, både med nån professionell och med vänner och familj. Gärna med nån med liknande erfarenheter.
Och det är ofta enklare att leva ensam med barn än i en riktig dålig relation.

2016-12-29
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Tycker synd om dig.*skickar stora styrke kramar till dig*

2016-12-29
snuttiz
snuttiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...