App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Muslimsk namn?

Jag har fastnat för Amelia lr vi har tänkt att namnge det. Har kollat runt i nätet om de är muslimskt namn eller inte.kan inte hitta riktiga svar det står olika.på visa sidor står det att det är men på andra inte. Och på en sida så stod det så länge namnet betyder något bra så kan man ha det. Så jag undrar kan man ändå ha det namnet även om de är inte muslimskt lr vad?

2016-12-27
Minaal
Minaal

Alla namn i almanackan är inte bibliska. Långt därifrån....

2017-06-06
linadam
linadam

Förstod inte frågan riktigt.. men så som jag förstått det när jag läst TS text ca 10 ggr så vill ni ha ett internationellt namn, Amelia, men som inte är bibliskt? Alla namn som finns i almanackan är bibliska.. kolla däri.. finns Amelia med då är det bibliskt.

2017-06-06
Pokaloo
Pokaloo

👍🏽👍🏽

2016-12-27
Fatumafay
Fatumafay

Okej tack för svaren . Jag har bestämt mig Amelia blir det! 😊

2016-12-27
Minaal
Minaal

Det klart att namnet inte måste vara muslimskt! Min mans familj är muslimer och flera i hans familj och släkt har ickemuslimska namn! Jag tycker inte att du ska ge ditt barn ett namn du inte gillar för att din man och familj anser att det måste vara muslimskt... Hoppas att du lyckas övertala dom!

2016-12-27
Assi04
Assi04

Hej, allt beror ju väl på? Vi valde namn till våra barn som är internationella som funkar både i muslimska länder så som i kristna länder. Fanns folk som var emot det men allt beror ju på vad du och din partner kommer överens om, det är ju trots allt erat barn. Några namn som både är muslimska/svenska är ex. Nora, Delilah,Aylin, Selma, Elma, Melina, Ines, Irma, Erna, Elvira, Sarah/Zarah. Killnamn kan man ha typ Dennis, Adem, Benjamin, Aidan/Aydin, Alan/Alen, Edin, Melvin, Elvin, Edwin, Emil, Nelmin/Elmin.. Sen stavas vissa helt olika från de ja skrev där men ahh betydelsen är detsamma.

2016-12-27
julimom89
julimom89

Ja det är ett fint namn . Jag var helt säkert på att jag ska ha den men båda mannens å min familj att det måste va muslimskt . Så det är vad jag undrar måste det va det?

2016-12-27
Minaal
Minaal

Men om du gillar namnet så spelar det väl inte så stor roll. Amelia låter jätte fint

2016-12-27
Fatumafay
Fatumafay
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...