App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Får man sörja???

Får man sörja att man fött för tidigt och missade att magen skulle blivit större? Veckorna skulle innebära nya besök/kontroller, förberedelserna skulle vara på g om något??? Har så dåligt samvete att jag sörjer graviditeten som aldrig blev som förgående graviditeter... hur har ni andra mammor känt när ni fött för tidigt??

2016-12-20
Lilla mamsen
Lilla mamsen

Lilla mamsen - Förstår att det måste varit så jobbigt! Vi hade ändå tur och fick bo några rum bort så vi kunde vaka dygnet runt. Vi låg på antenantalen medan bebisen låg på neo. Hur mår din bebis nu, har du fått familjerum? Får man fråga var du födde? Många kramar till dig som kämpar!

2016-12-22
Liwi3
Liwi3

Ja alla blickar på BB ska vi inte bara tala om första natten när vi låg där och hon nere på övervakning.... det var fruktansvärt och man hade sådan ångest :/ redigt jobbigt att veta att jag skulle suttit där julafton med min fina mage i fin klänning och sett fram emot det nya året och allt nytt vi skulle vara med om ihop som familj...

2016-12-22
Lilla mamsen
Lilla mamsen

Jag känner likadant! Jag födde min dotteri vecka 35 för 11 dagar sedan och har det jättetufft med sorgen att det blev som det blev. Det här att man klandrar sig själv, och samtidigt saknar magen. Det absolut värsta var att inte få ha sin nyfödda bebis hos sig som man borde få ha. Jag hejar på dig och tycker du ska sörja som en del i processen!

2016-12-20
Liwi3
Liwi3

jag sörjde något fruktansvärt.. framförallt när man sov på BB första nätterna utan barn och man såg alla magar påväg till förlossningen och alla mammor med sina baljor i matsalen.. jag var även bitter på andra gravida som klagade på att graviditeten var jobbig och dom önskade att bebisen skulle komma ut snart (i v 30). själv önskade man inget hellre än att gå en stor och tung mage, svullna fötter och få gå och vänta in bf..

2016-12-20
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 9 månader

Åh vad skönt att höra att det är en process... alltid tyckt det vart så skönt när graviditeterna vart över och nya faser uppkommit men inte känt såhär innan... skönt att läsa att man är normal något sådär fortfarande trots hormoner 😂

2016-12-20
Lilla mamsen
Lilla mamsen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...