App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

blödning efter mens med kopparspiral

hej ! :) jag satte in kopparspiral i oktober och får mens som vanligt min sista mens var två veckor sen och varade i 10 dagar idag så fick jag en liten blödning vilket är första gången som det händer mig mensen kan ju inte komma nu eller jag vet inte men har mycket humörsvängingar och trötthet lite deppig vilket är inte konstigt för mig med tanke på att jag upplever det vid varje mens jag vet inte vad blödningen beror på kan det vara mensen eller kan jag vara gravid igen har någon några ernfarnheter kring detta eller någon som har upplevt likadant ?

2016-12-19
Alexandra salloum
Alexandra salloum

Det är nästan mer regel än undantag att man får lite oregelbundna blödningar första halvåret efter man satt in kopparspiral. Inget att oroa sig för :)

2016-12-19
Gynsyrran
Gynsyrran

jaha men då kan det bero på mellanblödningar :) det är väl kanskeså för mig med att det kan ta lite tid tills mensen blir normal som innan har inte tänkt på det :) tack :)

2016-12-19
Alexandra salloum
Alexandra salloum

Mellanblödningar inte mellanlandningar

2016-12-19
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader

När jag satte in min kopparspiral tog det några månader innan mensen var "normal" igen. Fick lite mellanlandningar och blödde länge vid mens. Men efter 4-5 månader så var det som vanligt förutom att jag hade mens 5 dagar istället för 3 som innan. Men det är ju vanligt att mensen blir längre med kopparspiral och att man blöder mer.

2016-12-19
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...