App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Väntar tvillingar

Jag och min man väntar barn för första gången och det är tvillingar! Vi är dock väldigt oroliga av oss ibland att barnen inte lever längre! Jag är i v 22 nu! Märker man om något inte står rätt till eller kommer det komma som en chock vid ul? Tacksam för svar!

2016-12-18
Josefin7ki
Josefin7ki

Hej!
Vi är beräknade att föda den 2/1 (då har vi gått 38+0) och jag har genom hela graviditeten varit orolig för att något ska ske, att något ska vara fel och det var långt till UL vecka 28 efter RUL i vecka 18. Men min barnmorska sa att man skulle märka om något var fel, man har ju även vanliga barnmorskebesök där de tar tester och lyssnar på hjärtljuden innan vecka 28 också. Men har som sagt full förståelse för er oro. Bästa tipset från mig är att försöka komma i kontakt med andra tvillingföräldrar, höra hur de hade det under graviditeten!

2016-12-20
PauliinaJohansson
PauliinaJohansson

Det går bra magen växer och växer! Vi väntar tvåäggstvillingar och vi kommer inte få gå på ul förens jag är i vecka 28! Känns som en evighet tills dess.. Hur fick du reda på att du vänta tvillingar så tidigt? Är du själv enäggstvilling?

2016-12-20
Josefin7ki
Josefin7ki
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...