App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vattniga flytningar

Hur känns vattninga flytningar? aldrig varit drabbad av vattniga flytningar eller egentligen så mycket av flytningar generellt. Men imorse när jag satt i soffan kände jag hur det rann till. ställde mig upp o gick till toan direkt. Hade vita trosor på mig men blev ingen färg alls och luktade liksom salt och sött. Inte äckligt men inte direkt gott heller. Detta var vid halv 10. Har nu bytt trosor och satt på mig en binda. Rinner liksom lite hela tiden men inga mängder så jag behöver byta binda men tillräckligt för att jag känner att det rinner till. Är det så vattniga flytningar känns? Bytt binda 1 gång sen 9.30 nu är kl 12.50. Bytte då för att den kändes så blöt men ej blött igenom till trosorna.

2016-11-20
loveisjustyou
loveisjustyou
nyfödd bebis

Tycker det lugnat sig. Har fortfarande vattniga flytningar dagligen men känns inte riktigt som sjögång nu. Däremot upplever jag att det blir värre av att jag anstränger mig eller hostar. Men kan lika gärna vara att jag läcker lite urin då. Även om det inte luktar så. Är inte så orolig, ska till bm nästa vecka och bebis rör sig precis som innan så avvaktar ett tag till 😊 Tack för era kommentarer då det gör att det känns ännu mer normalt med dessa flytningar.

2016-11-23
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag har haft så hela graviditeten. Måste ha trosskydd varje dag. Och havs om alltid sovit utan trosor kan inte göra det längre, då får jag fuktskador i ljumskarna. Men om du inte haft det alls hela graviditeten och får det plötsligt en dag så sent så kan du ju ringa din barnmorska och kolla vad hon tycker du ska göra :)

2016-11-23
Niseen
Niseen

Skulle det där vart jag skulle jag ringt förlossningen då det kan vara vattnet som sipprar och det är tydligt vattnigt och tunt..men jag är sån att jag tar det säkra före det osäkra hellre också..

2016-11-23
flingan32
flingan32
Bebis på 7 månader

Så är det för mig med nu sista tiden.. Använder trosskydd för att slippa byta trosor flera gånger om dagen och för att lättare ha lite koll på när slemproppen släpper, vissa dagar är det lite mer än andra. Jag är i v.36+5 nu. Enligt min bm så var detta vanligt men om det kommer mer eller att man känner sig orolig är det bättre att ringa in till förlossningen och prata med dom.

2016-11-20
Emmairis
Emmairis

Tycker det lugnat sig nu kanske för att jag suttit ner och inte känt att det sipprar så mkt. bindan blir fortfarande blöt men inte jätte mycket ändå. Avvaktar till morgondagen så får jag se då. Kanske är början på flytningar bara så jag behöver vänja mig vid att det kan vara så. ser dock spår av vanliga flytningar i bindan då dem är mer vitaktiga och krämiga typ. jämfört med den vätskan jag tycker kommer till o från med för den syns inte men känns.

2016-11-20
loveisjustyou
loveisjustyou

Är i v.33+1. 2a barnet. Upplevde aldrig det med sonen. Då gick vattnet dagen innan bf och då blev det en stor pöl på golvet. Sen rann det ordentligt så fick ha sonens newborn blöjor som blev dränkta på 2 timmar ca. Men är mindre mängd nu. Kommer heller inte ihåg att det luktade något med sonen men var 3år sen.

2016-11-20
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...