App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Väntar tvillingar juni-17

Är nu i trettonde veckan, i förrgår var vi iväg på ultraljud och fick då se att vi inte väntar på ett mirakel, utan två:) Svårt att förstå, även fast jag har bilder på det, trodde jag skulle få mitt tredje barn, men nu blir det tredje OCH fjärde... Har mått väldigt illa, det är lite bättre nu, nu gäller det bara att se till så att jag inte blir riktigt hungrig för då slår illamåendet till på en gång... Om en månad ska vi på ultraljud igen för att kolla vad bebisarna har för kön och för att kolla hur tjock hinnan runtom dom är... Hormonerna rusar i kroppen, kan sitta och gråta till vad som helst på tv, saker som jag normalt inte skulle reagera på! Min stackars sambo är så snäll och go, han gör allt för att jag och bebisarna ska ha det bra... Någon mer här som väntar tvillingar i maj/juni-17?

2016-11-19
Mammanilla 80
Mammanilla 80

Hej! Jag väntar också tvillingar, dock i april, är i vecka 29+0 idag. Kul med fler som trodde det var barn nr 3 som skulle komma men att det blev 3&4, galet :-)! Bor ni tillräckligt stort eller blir det flyttplaner för er? Vi flyttade för ett år sedan och lyckligtvis till tillräckligt stort även om vi får planera om lite :-). Ny bil är dock på g, får ju liksom inte plats i en vanlig bil :-). Mycket praktiskt blev det när familjen plötsligt ska bestå av 6 medlemmar. Hur mår ni nu allihopa? Jag mådde illa till v.19, sedan har jag mått rätt bra. Blev dock sjukskriven v.25 pga tidiga sammandragningar och nu börjar jag känna mig riktigt stor. Ligger på ca. 10 kg plus än så länge. Ta hand om er!

2017-02-07
Hillisen
Hillisen

härligt med fler som väntar tvillingar... Har juh varit gravid två gånger förut, och det har varit långt ifrån som denna graviditet... just nu är jag inne på tredje dagen med sprängande huvudvärk och sammandragningar som inte är utav denna värld...

2016-12-12
Jansson80
Jansson80

Spännande ! Jag väntar också tvillingar :) är beräknad till början på maj just nu men ska göra de stora ultraljudet på tisdag och då kan de finnas stor risk att dem ändrar datum! Jag har varit sjukskriven från vecka 15 på grund av både blödningar och smärtor :( och detta är våra första barn så man blev extra nervös att de blev två på första gången.

2016-12-09
Breiner1
Breiner1

Jag väntar tvillingar i början av maj. Fick också en chock då jag fick inte bara se ett utan 2 små bebisar. Kan fortfarande inte förstå att det är sant :)

2016-11-23
sbjorn
sbjorn
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...