App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En eloge till er!!

Är ännu en gång gräsänka och inser ännu en gång vilken jäkla dålig ursäkt det är med 'jag har inte tid' när man är två! Skit i tv, dator och telefon istället så nog fan har man tid när man är två. Ensam där emot men två små - då har man inte mkt tid kvar att leva loppan på. Är barnen dessutom magsjuka som barnen var sist min partner var borta, då får man jobba. Har dessutom hund som ska ha dina promenader och träning. Tvätt, städ, laga mat, handla, fixa saker som är trasigt, vattna alla blommor, duscha - ting tar tid!! Sjukt över er ensamstående som gör detta varje dag helt själv. Jag är bara inne på dag två denna sväng och vill sälja bägge två. Båda vill ha sin mamma tid men då minsta vägrar sova så blir den stora i kläm och mamma sur, grining och trött. Fy fan vad ni gör det bra där ute!!

2016-11-17
Plumpan
Plumpan

Tack! 😀
Men jag håller med LindaAE, det är klart lättare på sätt och vis. Nu har jag visserligen bara ett barn och jämför med hur det var att leva med hans pappa (vi blev mer eller mindre utkastade när sonen var tre månader). Nu har vi skapat våra egna rutiner och slipper daglig oro och tjafs.
Det jag kan irritera mig på är när sammanboende föräldrar gnäller över ekonomin... Men jag har sen länge lärt mig att mätta mun efter matsäcken, så det går ändå.
Funderar på att försöka få fler barn, och då via insemination. Att vara ensamstående vet jag ju att jag klarar, trots att familjedrömmen kraschade totalt och marken sviktade rejält ett tag, så det går nog att vara ensam med flera barn oxå.

2016-11-17
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Är också gräsänka och har varit det sen slutet av augusti. Jag kan ibland tycka att det är lättare för då kan jag göra allt på mitt sätt och varje gång som mannen kommer hem så förstör han våra rutiner.. Hahaha.. Och ungarna blir kaos.. Men jag kan sakna att få åka till affären själv. Och självklart så saknar man sällskapet, det är ju inge kul att vara själv. Håller med om att alla ensamstående är helt fantastisk som gör detta hela tiden.

2016-11-17
LindaAE
LindaAE
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...