App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad gör vi nu?

Min dotter slutade med blöjan i somras både på dagen och matten men mu helt plötsligt har hon kissat på sig på natten 4 nätter denna veckan. Är det bara att ta på blöjan på natten igen eller vad gör man? Det känns så himla fel att ta på henne blöja och hon vill själv inte ha det alls. Hjälp och tips mottages gärna :)

2016-11-13
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89

Tack så mycket för alla era svar. Hon har börjar bli lite förkyld så det kan kanske ha varit det som har gjort det. Annars har vi inte gjort något annorlunda varken druckit mer eller mindre eller något annat. Jag frågade henne igårkväll om hon ville ha blöja eller inte då ville hon ha blöja så det fick hon. Imorse när hon vaknade skrattade hon åt att hon hade blöja och sa att hon var en stor flicka som inte behövde blöja. Hon hade inte kissat alls i blöjan så testar nog utan inatt så får vi se

2016-11-14
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89

Jag hade inte satt på blöjan igen, det skapar nog bara förvirring för henne. Samt att som ngn annan skrev....gå till aka till ruta noll. Jag hade nog sett det som ett litet bakslag och förhoppningsvis kommer detta säkert att gå över. Olyckor händer, lita på er själva och på er dotter att ni fixar detta 😉💕

2016-11-13
FridaS11
FridaS11
Barn på 3 år och 4 månader

Förkyld, eller något annat som spökar? Jag hade som flera andra skriver inte heller börjat med blöja på natten igen utan bäddat med lite plastad frotté eller liknande.

2016-11-13
malle00
malle00

Sånt händer men jag skulle absolut inte sätta på blöja igen, det är verkligen gå tillbaka till ruta noll. Olyckor händer och då får man väcka barnet på natten och se till att han eller hon kissar. Har funkat för oss när detta hänt.

2016-11-13
flingan32
flingan32

Har ni ändrat ngt på kvällen? Mer dryck eller ngt?

2016-11-13
Wierd
Wierd

Jag hade inte satt på blöja igen. Ta hellre och ta upp och kissa när ni går och lägger er eller en gång på natten.

2016-11-13
grabbmor
grabbmor
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...