App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Varning om MAM-nappar!

Min lilla tjej är snart 5 månader gammal och har fått två tänder än så länge. Det plus att hon lärt tag ta tag i saker och stoppa dom i munnen gör att ALLT ska in. Igår lyckades hon sätta in en MAM napp (night 0-6 månader) på tvären och hennes käke låste sig totalt! Hon kunde inte skrika pga hur nappen satt och jag såg bara paniken i hennes ögon och hur munnen fylldes med blod. Den satt verkligen stenhårt men tillslut fick jag loss den -med våld ska tilläggas! När den väl var ute kom tårarna och skriken och jag har väl aldrig varit så lättad. Aldrig mer en MAM napp med den utformningen på skölden! Mannen och jag googlade lite på detta sen på kvällen och samma sak har hänt fler föräldrar... Så till alla föräldrar, välj andra nappar med runda sköldar så ni inte behöver vara med om detta ni med, fy f*n!

2016-11-02
jenniferwestling
jenniferwestling

Provade med dom större napparna också och dom går in likadant, så det spelar ingen roll om man går upp i storlek tyvärr. Den fastnade liksom på tvären så tandraderna hakade i urgröpningarna på kortsidorna av nappen. Hon sov med nappen i, som hon alltid gör så hon var inte vaken och aktiv, självklart hade hon istället haft en leksak i så fall. Jag menar inte på att det händer alla men jag blev livrädd och det kan antagligen gå mycket värre så jag ville bara uppmärksamma.

2016-11-02
jenniferwestling
jenniferwestling

Fy vad hemskt!!! Men det låter som om nappen är för liten för henne. Gå upp en storlek! Min dotter gillar bara Mam napparna men jag är noga med att kontrollera, byta storlek och form så fort jag uppfattar det som om hon behöver det! När ett barn är vaken och leker med sin napp oavsett märke är det viktigt att ständigt hålla ett öga på sitt barn. Det är den åldern då allt utforskas med munnen! När min dotter leker med sin napp byter jag ut den mot en leksak. Jag hoppas att allt är bra med ditt barn, och att hon aldrig får uppleva det igen!

2016-11-02
Minihalo
Minihalo

Måste varit väldigt obehagligt! :( Vi har bara använt mam-napparna och tror ni hade väldig otur. Men risken finns ju att sånt händer, finns nog en risk med andra napp märken också. Hoppas ni nu mår bra!

2016-11-02
Fröken elo
Fröken elo

Men herregud vad hemskt, hoppas hon mår bättre! Men förstår inte riktigt hur den fastnade..?

2016-11-02
Lily1988
Lily1988

Hon mår bättre, tack! Vi använder Esska Happy nu och andra med liknade form då den inte kan fastna på samma sätt.

2016-11-02
jenniferwestling
jenniferwestling

Men usch! Vi använder MAMs nappar så ska genast se efter några andra. Tack för att du delad med dig, och hoppas ert barn mår bättre nu!

2016-11-02
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...