App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Primolut, spiral och mens

Har haft hormonspiral i ca tio mån och regelbunden mens. Tog primolut tio dagar för att skjuta upp mensen på en resa men slutade för åtta dagar och ingen mens har kommit. Har dock haft mensvärk. Gravtest visade negativt idag. Nån som har något förslag vad som står på, eller känner igen sig? Tacksam för svar!😝😬

2016-10-19
Johannaalex
Johannaalex
Barn på 2 år och 11 månader

Jo eller hur😆 nej, ska vänta och se nästa period, om den bara hoppats över..

2016-10-26
Johannaalex
Johannaalex

Jag hade ingen spiral men vi använde kondom. En liten jäkel slank väl igenom... IOM att jag tagit primolut så hade jag inte riktigt koll på ägglossningen heller. Det ska bli spännande med en till bebbe... Jag hade gärna väntat ett år till minst innan jag skaffade nr 3, men men allt händer av en anledning. Hur går det för dig? Har mensen kommit än?

2016-10-24
Josefine S
Josefine S

Okej, hoppas du landat i tanken att få en till bäbis, grattis hur som helst☺️ hade du jaydes? Vilka symtom fick du? Har nån gett en förklaring till varför det kunde bli så? Jag skulle bli glad om jag var gravid men tillfället är inte det bästa . Man skyddar sig ju av en anledning.

2016-10-23
Johannaalex
Johannaalex

Vill inte skrämmas, men jag tog oxå primolut för att skjuta upp mensen under en resa... Det hela slutade med en graviditet som var väldigt oplanerat. Så väntar bebis nr 3 nu i maj. Kommer bara vara 14 mån mellan 2:an o 3:an.

2016-10-20
Josefine S
Josefine S
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...