App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon annan som väntar tvillingar?

Hej bor utanför stockholm och väntar mina första barn som visat sig vara tvillingar. Någon annan som är gravid med tvillingar eller fått tvilingar? Informationen som finns är så liten, har ingen aning om hur mkt man bör öka i vikt per månad osv. Har mitt nästa besök på MVC i November först, är i början av 5e månaden nu och har gått upp ca 5 kg totalt, magen börjar bli riktigt stor men är lite orolig att jag inte får i mig tillräckligt. Skulle vara kul att ha lite andra bliviande eller nuvarande tvillingföräldar att prata med :)

2016-10-19
ida_wik
ida_wik
Barn på 3 år och 6 månader

Väntar oxå tvillingar:)
Beräknad till 3:e juni, fast barnmorskan sa att jag får räkna med att föda minst tre veckor tidigare...
Såå fruktansvärt trött och så fort jag blir hungrig så slår illamåendet till...
Ont i fogarna, men i övrigt mår jag bra:)

Är riktigt besviken på barnmorskan jag har, då jag inte ens blivit ordentligt inskriven 😲

2016-11-19
Mammanilla 80
Mammanilla 80
Barn på 3 år och 4 månader

Ida_wik - jag är i vecka 13 och min illamående sitter fortfarande i plus att jag är extremt trött. Jag har en dotter och jag hade samma symtom förra gången också. Vet du om dina är en- eller tvåäggstvillingar??

2016-10-26
sbjorn
sbjorn

sbjorn - Vad kul, grattis! Jag mådde inte alls bra i början, var så otroligt trött. Kände av graviditeten redan i vecka två. Har gått upp ett flertal gånger för att kissa varje natt från ca vecka 8. Har inte spytt så mycket men har klarat mig bra med åksjuketabletter.
Illamåendet försvann helt i vecka 12. Det jag har haft mest problem med är huvudvärk och nästäppa. Mina första barn så det är skönt att inte ha något att jämföra med.
Hur har du mått? Vilken vecka är du i?

2016-10-26
ida_wik
ida_wik

Jag är i vecka 18 nu och magen syntes knappt tills för tre veckor sedan. Nu är den jätte stor. Eftersom att den växer så mycket måste det ju betyda att barnen får den näringen de behöver. Lindholtz om du gick upp 17kg totalt så känns det ganska tryggt :)
2016-10-26
ida_wik
ida_wik

Hej! Jag väntar också tvillingar. Hur har du mått hittills?

2016-10-25
sbjorn
sbjorn

Rekommenderar dig att gå med i tvillingar 2017 på Facebook.

2016-10-24
Rozzu
Rozzu
Barn på 2 år och 3 månader

Hejsan
Jag gick upp totalt 17kg. Magen blev jättestor tycker jag. Kom högt upp snabbt och jag fick tidigt halsbränna. Kunde inte relatera till det som stod i appar då de var två. Allt var större, mer och livligare. Alltid någon som höll igång i magen. Barnen vägde 3.1 och 2.1. Minst ett ctg och ultraljud i veckan på slutet då tjejen var så liten. Det kändes tryggt.

2016-10-22
Lindholtz
Lindholtz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...