App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Coach eller stödgrupp för ensamstående?

Jag har på sistone känt att det vore skönt att få extra stöd i hur jag ska hantera problem som uppstår som ensamstående. Framförallt när det gäller problem med kommunikation och samarbete med pojkens pappa. Nån som vet om det finns coacher som är inriktade på just ensamstående? Eller om det finns nån aktiv stödgrupp eller förening för ensamstående, helst i Västmanland?

2016-10-14
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Tack för tipsen! Tyvärr bor jag nog på en för liten ort för att det ska finnas speciella grupper för just ensamstående. Kyrkan har jag rätt bra kontakt med då vi ofta är på deras öppna förskoleverksamhet. Och jag har fått tips om att familjecentrum här på orten är bra, ska ta kontakt med dem oxå.

2016-10-23
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Det finns en hel del grupper inom svenska kyrkan. Man behöver inte vara varken kristen eller troende för att bara med. Skiljer sig lite mellan olika kyrkor men helt klart värt att testa.

2016-10-23
FruMarin
FruMarin

Familjerätten har jag redan kontakt med. Vi har haft några samarbetssamtal, men exet tycker inte de behövs....
Men BiFF verkar intressant, ska kolla upp det lite mer. Jag har ett möte inbokat med familjerådgivningen, får se om det känns bra. Det jag behöver är lite mer stöd och råd för att kunna stå på mig mer, få lite mer kött på benen helt enkelt.

2016-10-23
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Ta kontakt med Familjerätten i din kommun, de tillhandahåller sammarbetssamtal. Kolla också upp ifall någon familjecentral håller i BIFF.

2016-10-23
Groda08
Groda08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...