App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Slut babyboxar

Har hämtat ut babybox på apotek hjärtat och Apoteksgruppen, men alla andra ställen säger att de är slut på centrallagret. Både lloyds apotek, kronan och babyproffsen. Är det någon här som hört nåt preliminärt datum, eller ska man behöva springa runt och fråga hela tiden? Känns så löjligt att tjata om gratisgrejer, men samtidigt missar man väl nästa leverans om man inte håller ögonen öppna.

2016-10-14
SysterEmma
SysterEmma
Barn på 3 år och 7 månader

Visste inte att Kronans apotek skulle sluta. Fick deras nu nån gång i okt-nov, det var också slut men de erbjöd sig att skicka ett sms när det skulle komma tillbaka. Några dagar efter fick jag ett sms om att jag var välkommen att hämta ut boxen som blev reserverad i mitt namn i ett par dagar. Tyckte det var bra för då slapp jag som TS skriver åka förbi flera gånger och tjata om gratis grejer... Tänker att det skulle vara möjligt att få ett sms på fler ställen?..

2016-12-19
gamo
gamo

Ärligt talat så är hjärtats och apoteksgruppen dem bästa. Dem andra, jag har alla utom kronans dem har slutat helt med babybox, är i princip samma saker i.

Tvättmedel, en tidning, massa lappar, kuponger och trygghansa haklapp. Tror dock babyproffsen hade ett paket blöjor i sig och lloyds hade ett nagellack.

2016-12-19
viva91
viva91
Bebis på 14 månader

Maila till de och hör. Jag har iaf fått ut alla förutom kronansapotek som kmr sluta helt nu med sina babyboxar.

2016-10-14
julimom89
julimom89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...