App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Höstkläder

Hej, sitter och funderar hur jag ska klä mina tvilling tjejer nu i höst när det börjar bli kyligare. Dom blir 6 månader nu i september och åker fortfarande i liggvagn men ska väl gå över till sittvagn senare i höst. Har åkpåse till liggdelen och planerar att ha åkpåse även till sittdelen.

2016-09-13
bebita2k7
bebita2k7

Min son klarade sig med vanliga kläder + en stickad kofta eller fleece jacka över när det var riktigt kallt (runt nollan och ner mot -5 grader). Det kan tyckas vara lite kläder men han är väldigt vävarn av sig och toksvettades om han hade mer på sig. Vi bor i södra Sverige ska tilläggas.

2016-09-13
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Åkpåse är väldigt smidigt och håller värmen. Så kan man anpassa kläder under eftersom åkpåsen håller inne värmen. Var bor ni? Här inhalland har vintrarna varit milda så det har inte krävts så mkt kläder. Första vintern kunde sonen klara sig med vanliga kläder (body, byxa, ibland kofta) tillsammans med en tunn fleeceoverall (då från lindex) och åkpåse. Sedan beror det ju, som sagt, på var man bor. Om även en varm filt behövs. Ofta blir det varmare i vagnen än man tror.

2016-09-13
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...