App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?

Jag håller på att bli tokig här hemma.. Ska försöka göra en lång historia kort :P Jag och min sambo fick våran dotter för 9 månader sedan. Har fått mens en gång sedan hon föddes. Nu till "historian" De började först med att jag fick halsbränna och mådde illa morgon och kväll . Gjorde ett gravtest - NEGATIVT jaha vad är de då... . Men de fortsatte och tröttheten slog på ... Nytt gravtest - NEGATIVT... Hmmm... Men de slutar inte där. Utan jag känner ingen mättnads känsla. Äter konstant i stort sett. Som jag har gjort med mina graviditeter. Men de slutar inte där. Har börjat känna fladder. Gjorde nytt gravtest - NEGATIVT!!! Och detta fladder blir mer och mer. Och svullen mage men ändå visar testet - NEGATIVT. Tog telefonen ringde barnmorskan . Det första hon säger ja du är säkert inte gravid men gör ett nytt test om någon vecka.. Har inte gjort de än dock .. Tänkte kolla lite här emd er andra känner ni igen detta??

2016-09-07
septemberunge
septemberunge
Barn på 3 år och 3 månader

För att om man är så långt gången att man känner fostret röra sig så finns det INGEN risk att hCG-nivåerna är så låga att ett gravtest skulle visa negativt om man tidigare varit gravid och testat positivt innan typ vecka 10. Har man tidigare varit gravid utan att utsöndra hcg i urinen så kan det hända att man testar negativt varje gång man är gravid, hela graviditeter, för då är det så ens kropp funkar. men så var inte fallet om jag förstått det rätt. plus att det är typ 1 på 100.000 som råkar ut för det.

2016-09-07
Gynsyrran
Gynsyrran

Jag har varit om samma sak!! Skengraviditet finns faktiskt.. Illamående och alla symptom men testet negativt!! Så ta det lugnt och den härliga plusset kommer 👍

2016-09-07
flingan32
flingan32

Till dig som skrev inbillning punkt. till dig vill jag säga HUR KAN DU VETA DE!???

Jag frågade om någon hade varit med om samma sak!!

Och till er andra som har svarat:
Jag har bra värden på allt.
Men kommer göra ett grav test om någon vecka och kolla då jag ville veta om någon har varit med om samma sak! Jag hoppas inte ni uppfattar mig som otrevlig för de vill jag inte. Då ni har varit hur underbara som har kommenterat vad ni tror de kan vara.

2016-09-07
septemberunge
septemberunge
Barn på 3 år och 3 månader

tarmrörelser, alltså tarmarna som jobbar skulle jag gissa på...

2016-09-07
xforsberg
xforsberg

Kan ju förstås bara vara inbillning, jag känner oxå fladder ibland och sjukt hungrig men ammar ju ännu och inte gravid. Men kan vara mycket du beskriver, kan vara bra att kolla sköldkörteln och blod och järnvärde vid trötthet, stress kanske?

2016-09-07
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 8 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2016-09-07
Gynsyrran
Gynsyrran

Vill ni bli gravida? så har jag haft det o varit skengravid🙃men en bm kan ju ta blodprov för att fstställa...finns väl drop in runt om?

2016-09-07
8kee6
8kee6

Det roliga i de hela är att detta har uppkommit så pass lång tid efter förlossningen och har aldrig känt så efter min första tös. Så jag vet inte vad jag ska säga... :P

2016-09-07
septemberunge
septemberunge
Barn på 3 år och 3 månader

Jag tror också på inbillning. Hur länge har du känt så här? Kan det vara nån magsjuka eller intolerans? Mask?

2016-09-07
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 2 månader

De nog bara spöken i huvudet på dig. Jag kände av fladder jättelänge i magen efter min förlossning.

2016-09-07
julimom89
julimom89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...