App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Avaro Vagn

Hej ! Då jag ska bli mormor , så har jag och min dotter tittat lite på barnvagnar, undrar om någon här inne känner till märket Avaro och om detta är en bra vagn eller om man ska se till något annat märke ?

2016-09-03
snake
snake

Det är däremot grym stötdämpning på den! Och att vagnen är ganska hög underlättar när man lägger ner/tar upp bebis :)

2016-09-05
Jenela
Jenela

Den väger lite mer och blir tung i backar osv, är ganska bred och allmänt stor. Toppen vagn att ha lite mer på landet än i stan och affärer. Vi köpte den också för priset. Fick min son förra november så vagnen var med hela vintern och in på våren och den är bra att köra i snö och terräng :)

2016-09-04
Jenela
Jenela

Ett tips är att provköra vagnen i butik. Känna på tyngden, hävkraften (för att ta sig upp för trottoarkanter och så), hur den är att svänga med, eventuell stötdämpning osv. Vi har en kronan duo/s som vi älskar. Väldigt lättkörd och smidig. Jag har inte heller körkort och vi är en hel del ute på mindre bra vägar, där de stora hjulen är toppen. Dyrare förstås, men går ju att få tag i begagnat.

2016-09-04
SysterEmma
SysterEmma

Tack Jenela för ditt svar, hon bor på Öland och har inget körkort, så kommer bli mycket buss och promenader för hennes del .På vilket sätt tyckte du att vagnen var klumpig ?
De vi reagerat lite på när det gäller vagnen är det otroligt låga priset. Ser ut som en bra och rejäl vagn, men den är ju rätt billig om man ser till vissa andra märken. Vet inte om det är något man ska reagera på ?

2016-09-04
snake
snake

Hur bor hon? Jag hade en sån dem första 5månaderna. Den är super skön att köra och en stabil men eftersom vi bor ganska centralt och åker mycket buss och är i stan väldigt ofta så var detta ingen vagn för oss då den var lite klumpig. Vi köpte en Joolz day begagnad och har vart så nöjd med den (förutom den lilla varukorgen) och jag verkligen älskar den men nu har den gått sönder och det lutar åt en brio/Britz smile för vår del då det är en väldigt populär och perfekt vagn :) är det något mer specifikt du/ni undrar om vagnen så fråga på 😜

2016-09-03
Jenela
Jenela
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...