App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF MAJ 2017

I torsdags plussade vi, äntligen. Vi har försökt bli gravida sen april detta år och lyckades på första försöket efter att jag slutade med p-piller. Dagarna gick och en kväll när jag gick på toaletten så raserade hela min värld, jag hade fått missfall. Efter det så har vi försökt att plussa igen men utan tur, vi hade sex varje dag, men nu äntligen så är det vår tur och om allt vill sig väl så kommer bebis 9/5 ❤️

2016-09-03
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Hej! Ja länge sedan man var här inne igen.. lillan blev ju 1 år den 5/5. Klättrar och tultar runt överallt. Här är allt bara fint, håller med om att tiden har gått alldeles för fort. Men det är väl för stt man själv blivit äldre med 😂 Hoppas ni har det bra i sommarvärmen som kommit.

2018-05-11
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Här var det ett tag sedan jag var.. Min lille fyllde ett år igår o jag måste säga att tiden gått mkt fortare med honom än vad det gjorde med första som oxå fyllde år tre dar innan lillen. Det kanske beror på att man lärt sig från första😉 Hur är det med er?

2018-05-06
Pokaloo
Pokaloo

Stort grattis 😊 jag är också gravid och har vd 24 maj 2018 😍😃

2017-11-08
SCeciliaC
SCeciliaC
Barn på 2 år och 2 månader

Halloj! Länge sedan sist jag skrev något här. Livet bara rusar iväg. Redan 6 månader sen lillan kom, förstår inte hur det gått till! Hur är fet mer er andra? Alexandra är det någon som hört något från henne? Hoppas att allt är fint mer er andra oxå!

2017-11-08
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

vad skönt att sonen är blöjfri! För oss går allt prima, vår lilla är så nöjd med allt och så himla lugn och snäll så allt bara flyter på. Vi står i med flytt och det målas både inne och ute och rensas i trädgård osv så dagarna går så himla fort! Dottern har haft 3 veckor simskola och nu är det en vecka gymnastikläger så nästa vecka har vi inga åtaganden utom allt med huset såklart. Min kropp hänger inte riktigt med i allt jag vill göra, får ont och tar emot fortfarande. Men vi jobbar på det med :) Alexandra, skulle så gärna bara vilja få höra att allt gått bra ❤

2017-07-11
Mallin87
Mallin87

Hur går det för alla? Alexandra hur har det gått för dig? Själv börjar rutiner komma till ordning och sonen är blöjfri på dagarna 😃 så nu är det bara bebis som behövs byta på. Hoppas alla har det skönt i sommarvärmen.

2017-07-07
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Tror Alexandra just nu njuter i bebisbubblan och inte tänker på att skriva här. Vi får hoppas hon kommer in här snart och berättar för oss hur hon har det. ❤️

2017-06-22
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Samma här! Tänker på dig Alexandra! ❤

2017-06-22
Fröken elo
Fröken elo

Åh, jag också! Hoppas att hon har fått sin bebis och att dom mår bra!

2017-06-21
FruLi
FruLi

varenda dag tänker jag på Alexandra! jag hoppas verkligen att allt är bra. tystnaden gör mig orolig ❤

2017-06-21
Mallin87
Mallin87

fröken Elo det slog mig inte förrän nu när jag läste ditt inlägg att våra små är ju födda samma dag! 😀 Idag har dottern sin första skolavslutning och efter det så åker vi ner till kommunhuset 😮 känns helt galet. Va kul att allt går bra för er! Lilla Lucas som vår kille heter är super snäll och jätte go. Alla som träffar han säger att han måste vara en av de tystaste bebisar de träffat :) Ni kommer nog överens snart marikae 😄 hoppas du får din vilja igenom! Hoppas allt är bra Alexandra tänker på dig!

2017-06-14
Mallin87
Mallin87

Här är det också bra! Lill-tösen blev 1månad idag. 😊 Jag kan känna att det stundtals är mycket och ha två barn. Speciellt med en trotsig storasyster. Men jag är glad att hon är snäll och omhändertagande om sin lillasyster.

Denna gång fungerar amningen felfritt så jag har gått in för att bara amma nu i början vilket känns behändigt. Hon ökar fint i vikt så det är en stor skillnad mot storasyster. Så fin! Glädjer mig nu åt att hon är här med oss. Och att jag mår bra. Längtar efter att röra på mig mer. Börja styrka upp kroppen och få tillbaka en del av gamla mig. Men jag kan säga att fötterna vuxit en strl och höfterna har blivit bredare, tuttarna maffigare! 😅 Så kroppen kommer aldrig bli densamma vilket betyder att jag måste införskaffa en ny garderob. 😊

2017-06-13
Fröken elo
Fröken elo

Hallå tjejer! Har varit tyst från min sida ett bra tag nu - lever i bebisbubblan kan man säga. Här har allt gått över förväntan, vi har en riktigt snäll bebis. Bebis blir 6 veckor imorgon och är fortfarande namnlös, vi kommer inte riktigt överens om namn här hemma. Hoppas ni andra har det bra med era små sötnosar! 💕

2017-06-13
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Hoppas du/ni är okej Alexandra. Att det går/gått bra!

2017-06-13
Fröken elo
Fröken elo

yay Alexandra! Nu kommer bebis 😁

2017-06-11
Mallin87
Mallin87

Nu äntligen börjar det hända saker. I går började jag få oregelbundna värkar och i morse vid 8 gick slemproppen. Sen kl 13 idag har jag haft värkar var 10 minut.

2017-06-10
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Ingen bäbis än! Har varit på hinnsvepning idag. Är öppen 2 cm och har 2 cm kvar av tappen. Så någonting är ju på G men vi får se hur lång tid det tar. Har haft rejäl molvärk sedan hinnsvepningen men har inga höga förhoppningar.

Igångsättning är bokad till nästa tisdag men BM trodde inte jag skulle behöva vänta så länge på bäbis.

2017-06-05
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag med! går in här hela tiden och ser om det kommit bebis 😊

2017-06-05
Mallin87
Mallin87

Hur går det Alexandra!? Tänker på dig!

2017-06-05
Fröken elo
Fröken elo

Juni bebis är ju super bra det med ju! Snart så Alexandra :) hehe ja det är ju säkert mycket det med :) min gillar att växa helt enkelt haha kanske ska tillägga att han även ökat 600g på 8 dagar med den där längden 🙈

2017-06-02
Mallin87
Mallin87

Junibarn låter jättehärligt, när som helst är bebisen här Alexandra!

Idag är sonen en månad gammal, tiden går fort! Man ser hur han utvecklas varje dag, han uppskattar nu att kika på grejerna i babygymmet, att lyssna på musik och han följer en med blicken. Till skillnad från att förut bara ha ätit och sovit liksom. Just nu håller vi också på att nappträna ;) Han kväljs av napp. Vore så skönt om napp funkade så att man kan ge den vid tillfällen då det inte går att ta upp och trösta liksom, typ när man åker bil. Utöver detta har det blivit en del sjukvårdskontakter för lillen. Minns inte om jag skrev om det men han bröt ju nyckelbenet vid förlossningen och fick plexusskada i höger arm (nerverna till armen slits av helt/delvis i samband med förlossningen). Så vi träffar sjukgymnast. Men nyckelbenet är läkt nu och funktionen i armen är på väg tillbaka. Från att knappt kunnat använda armen alls till att nu bara ha nedsatt rörlighet i handled och fingrar, och även det bättre för var dag! Förmodligen blir han helt återställd. Sen så tyckte BVC-läkaren på enmånadskontrollen att hans ena fot är lite sne. Den har förmodligen legat i kläm lite i magen. Så imorgon ska vi till specialistläkare för att se om det rättar till sig själv eller om man behöver göra något.

Ja det va rejäl tillväxt Malin!! Vår har växt 4 cm på en månad, det tyckte jag va mycket ;) Han jobbar mer på vikten dock, + 400 gram på 10 dagar.

Hoppas ni alla mår bra, mammor som bebisar!

2017-06-01
FruLi
FruLi

Det blir underbart det med!!! 😊 jag är född i juni! 😉

2017-06-01
Fröken elo
Fröken elo

Det blir visst ett junibarn här men det går lika bra det. Bara ungen kommer ut någon gång 😂

2017-06-01
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Var på bvc idag och vi kollade längd. Liten har vuxit nästan 7cm på 17 dagar 🙈 längd kurvan var nästan rakt upp! 😂 han vill bli en stor kille :)

2017-05-31
Mallin87
Mallin87

Så spännande, kanske blir ett junibarn istället! :) Du är tuff som kämpar på, snart har du din guldklimp i famn och väntan är över Alexandra! Väntar med spänning att det sker snart!!!

Här är man slut av sömnbrist men det funkar endå. Idag är första dagen sambon jobbar igen. Trodde jag skulle hinna med lite saker men tösen har varit en tutt-lisa och jag har inte kommit iväg mer än gå på toa och slänga i mig en macka. Dagarna som kommer blir dock jobbigare då jag ska va själv med två ungar. Jag fattar inte hur det ska gå men det har ju gått för andra mammor/pappor så nog ska jag klara av en bebis och en trotsig 2åring hela dagar... bävar dock! 😁

2017-05-30
Fröken elo
Fröken elo

Jag mår faktiskt relativt bra. Visst vissa krämpor har jag ju men inget extremt. Det är min foglossning och att jag är tung som är jobbigt nu.

Jag är lugn inför förlossningen. Är snarare lite så att jag kanske borde läsa på mer. Men samtidigt vill jag inte ha för mycket förväntningar.

Just nu består dagarna av att försöka hitta på saker att göra så jag inte tappar tålamodet helt.

2017-05-30
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

heja bebis! dags att komma Nu! Hur mår du Alexandra? är du redo? :)

2017-05-29
Mallin87
Mallin87

Dagen D idag men än så länge inga tecken på att bäbis vill ut.

2017-05-29
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Skönt att höra att ni mår bättre! Och att allt verkar flyta på. Jag väntar fortfarande på bäbis men det känns att det närmar sig med stormsteg.

2017-05-27
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Vi har det bra. Lilleman blir två veckor idag. och imorgon är sista dagen som min sambo är hemma med oss :( Det har vart så mysigt att vara hemma allihop. Det börjar bli sommar och är varmt och skönt så jag har absolut inget att klaga på. Önskar att foglossningen skulle försvinna nu bara, jag vill ut och gå i fina vädret!

2017-05-27
Mallin87
Mallin87

Åh, kämpa på Alexandra! Snart är din bebis här!

Jag mår nu i princip som vanligt i min ork och har nog därför återhämtat mig nu i mitt hb. Blöder nästan ingenting längre heller och toabesöken är inte längre jobbiga. Så det är väldigt skönt! Lillens mage har lugnat sig också så även han verkar måbättre.
Idag ska vi iväg och göra om höraeltestet som görs i samband med födseln. Han blev nämligen bara godkänd på ena örat på BB. Så nu hoppas vi att även andra örat är ok :)

2017-05-24
FruLi
FruLi

Min kompis åkte på typ allt man kunde åka på efter förlossningen och när hon väl återhämtat sig lite efter det bröt hon benet. Så jag har fått väldigt mycket info om vad som kan hända efter förlossningen och det är jätteskönt faktiskt. Så man inte blir helt chockad när allt inte är gulligull dagen efter typ. Hon däremot fick sig en rejäl chock och det är väl först nu hon återhämtat sig psykiskt (är 6 månader sen hon födde).

Skönt att du mår bättre fröken elo!

Jag har haft molvärk sen i fredags och jag får förvärkar oregelbundet över hela dygnet oavsett vad jag gör. Så går egentligen bara och väntar på att det ska dra igång. Kroppen är helt åt helvete, är så vätskefylld att jag knappt har känsel i fingrarna, benen är som trädstammar och jag kan knappt gå pga foglossning. Är dessutom hyperallergisk mot allt pollen och nätterna spenderas till största del på toa eller i fåtöljen pga att jag har sånn rethosta (har jag minsta lilla för mycket urin i blåsan kissar jag dessutom på mig). 6 dagar till BF idag.

2017-05-23
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag mår bättre nu när medicinen börjat verka. Har varit ute och hämtat dottern från dagis och idag åkt till ett centrum för att köpa större (!) amningsbehåar. De här brösten blir bara större och större. 😑 Men amningen går förvånasvärt bra denna gång. Lill-tösen har passerat sin födelsevikt och det bara på bröstmjölk vilket jag inte trodde skulle gå. Så just nu avvaktar vi lite med ersättningen. Gör ju att nätterna är lite jobbigare då jag har en riktig tutt-lisa till bebis.😉

Hur är det med dig Alexandra? Och ni andra, hur har ni det?

2017-05-23
Fröken elo
Fröken elo

nej det är det inte många som pratar om. sist hade jag inga krämpor alls efter förlossningen men jag hade ju heller inga innan så tror lite det hör ihop. Lite förväntar man sig ju att känna men inte att det blir total låst såhär. Så håller med er att det borde finnas mer info om kroppen efter förlossningen eller nåt. Alla fokuserar ju bara på amning. Typ efter skiter vi i dig, då är det bara dina bröst vi bryr oss om 😂 Idag är det mamma pappa fest på dotterns skola. tydligen jätte kul och de hittar på massa bus så jag tänker faktiskt gå dit en sväng ska bli kul. Hoppas ni alla får en toppen dag i solen!

2017-05-20
Mallin87
Mallin87

Jag håller med dig fröken elo, jag kände också att ingen hade pratat om hur dåligt man kan må efter förlossningen och jag önskar att jag hade varit mer förberedd. Det pratas mycket om förlossningsdepression men det fysiska dåliga måendet är inte uppe på tapeten så mycket.

Har faktiskt funderat på pysventil! Har allergier i åtanke också men jag tror att det främsta problemet är att han sväljer massa luft vid amningen. Så vi jobbar på tekniken 😉

2017-05-19
FruLi
FruLi

Jag tycker allt där man visar stor kärlek för varandra är underbart, oavsett hur det går till. Glad för er skull!! Vill också gifta mig men kan tänka mig vänta lite till. Bli "normal" igen, kanske nästa år...😉

Fick åka in en sväng igen till förlossningen, fick nämligen stigande feber. Men det är lugnt nu och jag ska bara hålla koll på mitt allmäntillstånd och inte få feber igen. Men jag känner att jag mår sämre neråt än förra gången och har fortfarande svårt att gå. 🙁 Det kan jag säga dig Alexandra att tiden efter kan bli rosa skimrande men höjer ett varningens finger (för ingen berättade det direkt för mig) att tiden efter förlossningen är inte en dans på rosor. Man vill gärna bara skutta upp ur sängen och va som vanligt men icke! Men sakta läker man och blir starkare. Bara att ha tålamod! Som för dig Malin, ett bakslag efter promenaden men du fick njust en stund iaf!! Det blir bättre snart ska du se.

Idag ska det va kalasväder så jag tänkte åtminstone ta mig upp på vår gemensamma takterrass och få min dos d-vitamin. Kan inte ligga här en dag till och känna mig instängd!!!

2017-05-19
Fröken elo
Fröken elo

Vi ska alltså bara gå ner till kommunhuset med typ våra föräldrar eller nåt. Det som var skämtet i det hela var att han tyckte att jag skulle beställa min vigselring på wish 😂 Vad jobbigt med magont. Hoppas det släpper. En kompis till mig hade jätte problem med det med hennes dotter. Efter en evighet kom det fram att dottern var mjölkprotein känslig och allt vad det var. Kan vara bra att ha i åtanke om det är nåt som håller i sig. Underbart väder idag så jag tog min första promenad med vagnen men det fick jag äta upp. Har sådan sjuk typ foglossning fortfarande. (Känns likadant iaf) trodde jag skulle skippa sådan extrem nu. ☹ Jag hoppas verkligen att både du elo och fruli får må bättre väldigt snart! låter inte alls kul. Alexandra tänker på dig och hoppas bebis vill titta ut snart. Pratade inte du också om att du ville be om igångsättning. Hur gick det med Det?

2017-05-19
Mallin87
Mallin87

Malin. Det verkade inte vara ögoninflammation för det var borta i morse när jag vaknade. Funderar på om det var för mycket för linserna med både allergi och förkylning. Men denna tiden på året brukar det gå ögoninflammationer.

Det där skulle typ vara det optimala frieriet till mig. Vill absolut inte ha ett stort bröllop. Härligt att han iaf börjat fundera på det 😉

Fröken elo. Min kompis fick samma sak, hon blev riktigt dålig där ett tag efter förlossningen! Hoppas du håller dig piggare!
Härligt att bäbis är snäll! Jag längtar så tills att få träffa min.

FruLi Usch jobbigt med magont! Hoppas det släpper snart. Har du provat pysventil? Har läst att det hjälpt många.


Tack hörrni för all pepp! Det är så skönt att gå in och läsa här och få känna sånt stöd! Idag är jag faktiskt på benen även om jag är långt ifrån frisk men nu har jag iaf lite hopp igen. Och ska tänka på dig FruLi om förlossningen drar igång, jag mår bättre nu och om du klarade det så gör jag det med!

2017-05-18
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag förstår din oro Alexandra. Jag var ju också jättedålig av rejäl förkylning precis innan förlossningen. Ringde till vårdcentralen och grät att jag va höggravid och jättesjuk men de ville inte ens ta emot mig, utan sa bara "drick lite te" typ. Jag var sängliggande fram till två dagar innan det drog igång och under förlossningen hade jag fortfarande vansinneshosta, nästäppa och ögoninflammation. Men som dom andra skrivit, man får oanade krafter på nåt vänster och kroppen klarar det. Det mest sega var att man blir så himla torr i halsen av lustgasen, så min hosta blev värre och när Caspian föddes hade jag helt tappat rösten. Det kändes tråkigt att inte kunna prata med varken honom eller maken när han väl kom upp på bröstet. Att va hostig har äVen varit jobbigt efteråt eftersom jag haft så ont i kroppen, men även det kan man klara av. Fördelen med virus är att bebisen får dina antikroppar så hen kan inte bli smittad👍🏻Så som de andra skrivit, tänk inte för mycket på det, att va sjuk är inte optimalt men du klarar det och bebisen blir inte smittad! 🙂

Va jobbigt elo! Hoppas medicinen hjälper! Jag har också blött ut prinskorvsstora levrade blodklumpar flera gånger men har inte haft ont eller så, så jag har inte kollat upp det...Hoppas du blir bra fort!

Spännande Malin! Vilken typ av bröllop skulle du vilja ha? 🙂🙂

Vår Caspian har fått en del problem med magont och har det riktigt jobbigt vissa dagar. Andra dagar mår han bättre så det är skönt att det inte är konstant. Jobbigt att se honom kämpa så och ha svårt att komma till ro, men jag har förstått att det är väldigt vanligt i början att de får problem med magen.

2017-05-17
FruLi
FruLi

Du kommer få oanade krafter Alexandra. Och så har du personal och sambo som peppar dig. Du ska se att bebbe väntar lite nu så du hinner samla kraft. Oroa dig inte och försök bara släppa allt annat och vila!

Jag har haft ont och igår blev det jobbigare. På kvällen (ursäkta äckelvarning) kom en stor levrad klump blod i byxan. Ringde förlossningen och fick komma in på kontroll. Va bara att packa ihop mig och bebben i en taxi medan sambon oroligt fick stanna med storasyster hemma. Fick ta blodprover och undersökas vaginalt. Mina värden va på gränsen till infektion och eftersom jag hade så ont nertill livmodern att jag knappt kunde gå behandlas detta nu som en infektion. Fick antibiotika kur och hoppas att jag ska va på benen snart igen. Känner bara att nu får eländet med min kropp ta slut, samtidigt som jag inte är förvånad att det skulle va nåt nu efteråt. Men bebben är så snäll och jag är lycklig över att det värsta är bakom oss.

2017-05-17
Fröken elo
Fröken elo

undra om det går ögoninflammationer nu dotterns kompis hade i helgen och idag vaknade dottern upp med det. ☹ vore snyggt om lilla Lucas (som vi döpt lillebror till) får det också. Känns sådär att få ögoninflammation när man är några dagar bara 😐 Hoppas du blir bättre fort Alexandra! Förlossningen kommer du klara av oavsett, så försök att inte stressa över den tanken. Koncentrera dig på att vila och bli frisk. 💜 Jag har ju frågat min sambo i flera år om vi inte ska gifta oss men det har inte vart så intressant för han tycker det är typ slöseri med pengar. Men så nu så känner han tydligen att vi borde göra det. Eftersom vi nu har två barn och ska skaffa hus inom 2 månader. Så han sa: Du kan väl kolla om det finns nån tid hos kommunen så kan du beställa en vigselring på wish sen. Haha! 😂 Nu var han ju inte jätte allvarlig med det sista utan försöker vara rolig, en av anledningarna till att han är den jag vill dela mitt liv med 💙😁

2017-05-17
Mallin87
Mallin87

Som tur är hade jag inte halsfluss. Var bara ett riktigt elakt virus. Idag vaknade jag med slemhosta och ögoninflammation. Känner att det går bra nu. Dock så är jag feberfri för första gången sen i lördags.

Är lite orolig att det ska dra igång nu när jag är så dålig. Orkar knappt fixa köket så vet inte hur jag skulle orka med en förlossning.

2017-05-17
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Låter som det var en riktigt bra förlossning Malin. Tycker om att läsa era berättelser!

Jag fick tid på VC i morgon. De hade fullt idag. Har blivit sämre och sämre över dagen. Har dessutom förķylningsastma och det som höggravid är inte att rekommendera. Min medicin mot det hade gått ut så har fått vara försiktig med att anstränga mig.
Enda fördelen är att mina fogar är faktiskt helt ok idag eftersom jag knappt stått på benen. Så hoppas kunna sova lite i natt.

2017-05-15
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Vi tog igångsättningen väldigt varsamt. Jag fick dricka nåt bara och sen gå och lalla runt och bara se om det ville sätta igång av sig självt. Men det gjorde inte det så de gjorde så vattnet gick där mellan 23-00 någon stans. sen gick det fort. Jag tyckte det gick lite väl fort så jag valde att ligga ner på rygg sen då det gjorde att det inte gick lika fort. Jag hade ju inte sovit på ett dygn och innan det hade jag ju bara sovit ett par timmar varje natt så jag var så slut att jag tyckte jag tog rätt beslut för då hann jag få ryggmärgsbedövning och fick en hel halv timme där jag kunde få andas innan jag fick krysta. plutt är hur snäll som helst. Han låter inte mycket direkt. Och sover igenom typ allt. storasyster är jätte duktig med lillebror så jag kan inte göra annat än att vara tacksam. Tänker på dig Alexandra snart är det din tur också :)

2017-05-15
Mallin87
Mallin87

Stort grattis fröken elo och malin!

Här väntar vi bara. Är rädd att jag åkt på halsfluss så ska ringa in till förlossningen och rådfråga idag tänkte jag. Sålänge bäbis är i magen är det ju ingen fara med h*n kan ju komma ut vilken stund som helst nu ju.

2017-05-14
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Grattis till alla som fått sina bebisar nu. Här rullar det på med bebis, dock trotsar storebror som en galning så jag är lite uppgiven ibland för hans skull men det kommer gå över när han väl lärt sig dela uppmärksamheten med lillasyster. Får se hur det kommer gå hela sommaren när lilleman ska vara hemma med mig & lillasyster själva.. men det kommer välan lösa sig det med. Nu kan ju sambon ta sonen när han är för trotsig. Bebis är iaf en nöjd tjej så länge hon får tutta när hon säger till, sover bra på nätters än så länge. Vaknar två till tre gånger för mat & blöjbyte.

2017-05-13
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Åh, stort grattis till er Malin och fröken Elo!! 👏🏻👏🏻 Va skönt med relativt snabba och okomplicerade förlopp! Nu får ni mysa massa med era små ☺

2017-05-13
FruLi
FruLi

Kämpa på Josefine, beundrar dig! Tredje och över tiden, Wow!

Grattis Malin!!! 💞 Va härligt att det gått bra. Att du slapp sy, skönt! Vi födde samma natt!! Vår lilla tjej kom 00:34, 3475g och 49cm lång. Snäll tjej som kom som en raket. Behövde bara ta håll på hinnorna vid 21, in med eda och värkarna va igång. Berättar hela förloppet vid tillfälle.😊 sovit en timme men att ha fött ger oanade krafter.

2017-05-13
Fröken elo
Fröken elo

Du är så välkommen Josefin! liten kom 3.35 i natt. Han vägde 3526g och är 51cm lång. Allt gick bra. Fick en jätte bra epidural mot slutet. Krystningen gjorde så jäkla ont men gick ganska fort och min sambo var en klippa. Behövde inte sy eller nåt så ska vara glad. Har varit vaken typ 33h nu men det är svårt att slappna av.

2017-05-13
Mallin87
Mallin87

Här kommer en till som hade BF i maj... är idag BF+6. Väntar mitt tredje barn och har gått över tiden med alla. För att föra det hela lite bättre så har minstingen blivit jätteförkyld och lyckats smitta både mig o maken... snoret rinner, har feber, foglossningen blir bara värre o värre och förvärkarna ska vi inte ens diskutera. Sorry att jag kapade er tråd men kände bara bläääää idag😅

2017-05-13
Josefine S
Josefine S

Det har varit jätte segt. Det har vart fullt så har inte fått ett rum förrän precis nu vid halv 6. Kunde inte sova i natt så vart vaken sen 2 så jag är rätt utmattad nu. Så får se hur detta kommer gå. Bra gjort elo! va skönt att du vågade vara ärlig och att de lyssnade. Jag kommer ha dig i åtanke under natten :) hoppas det går fort och så smärtfritt som möjligt

2017-05-12
Mallin87
Mallin87

Förlåt att jag inte skrivit. Jag har varit deppig, riktigt nere vilket ledde till att jag kolapsa mentalt idag och min bm bokade en akuttid till specialist mödravården. Jag va så uppgiven och jag erkände för läkaren jag träffa att jag orkar ingen mer, att jag inte känner någon glädje av att få ett barn till längre. Hon undersökte mig och sen fick jag ha ctg. Kändes svårt men skönt och sagt det högt inför läkaren och min sambo att jag inte orkar mer. Hon förstod väl att det va allvar och sa efter ctg:n att vi skulle komma in till förlossningen ikväll kl20 för då sätter vi den här bollen i rullning. Jag bara grät av lättnad. Nu fixar vi det sista och om någon timme åker vi in.


Jag hoppas det går bra för er Malin och det satt igång bra för din del! Kämpa på!

2017-05-12
Fröken elo
Fröken elo

Besök hos BM idag. Ytterligare en vikarie.
Blodtrycket var nere på 115/70 så är nere på mitt normala blodtryck igen.
SF 39
Vikt +10kg
Bäbis inte riktigt fixerad men väl nere i bäcknet.
Frågade om min huvudvärk kunde bero på järnvärdet.
Det kunde det men hon ville ändå inte kolla det, för det gör man inte såhär sent.

Nytt besök på fredag igen.

Blev bjuden på aw med jobbet nästa fredag. Funderar på att tacka ja.

Tänker på dig idag Malin.

2017-05-12
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Hoppas att det går bra i morgon Malin ❤

2017-05-11
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

😳😳😳😳 åh Malin, fy vilken himlans otur!! Hoppas dock du kan släppa det lite nu när det är dags för dig imorgon!
Håller alla tummar och tår att det går bra, lycka till!!

2017-05-11
FruLi
FruLi

Malin. Nä fy fan va tråkigt! Lider verkligen med dig!

Fröken elo. Åhh jag skulle också vilja unna mig lite pedikyr! Låter hur skönt som helst! Hur går det för dig?

Och hur går det för våra nyblivna mammor? Vill ha bäbisuppdateringar 😁

2017-05-10
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Idag höll jag på och fixa inför fredag så ringer det på dörren. Där står en polis och berättar att en kvinna som inte mår så bra har gått berserk på min bil. 😩 Går ut, hon har Slagit sönder framrutan, dragit av vindrutetorkarna asså hela armen är avsliten det är stora lack skador på huven och sidan av bilen. sidorutan har stora skador i glaset men inte sprucken iaf. lister är sönder och sidospegeln har hon totalt slitit sönder och kanske dragit sönder hela kabelstammen. Precis vad jag behöver just nu. Jag köpte ju en kombi för skojs skull. inte för att jag verkligen behöver den och speciellt nu 3 dagar innan lillebror kommer. Vi behöver ju inte heller bilen för att ta oss till förlossningen. Det är ju faktiskt bara 5,5 mil. 😡😠 Sen har vi pratat om att fan vi borde byta försäkring på bilen så vi har helförsäkring. Men eftersom jag mått som jag mått så har jag inte kommit till skott så jag får betala och åtgärda allt detta ur egen ficka för inget täcker detta. Ska jag få någon ersättning så får jag vänta på en eventuell rättegång och då hoppas på en dom och att det går till min fördel och att kärringen sen har pengar. Just nu önskar jag att jag var en struts så jag fick köra ner huvudet i sanden

2017-05-09
Mallin87
Mallin87

Skönt att allt va bra. Bättre och kolla upp så behöver inte oron gnaga sönder en Alexandra! 😊

Inget har hänt. Sovit kasst inatt som vanligt! Jag vaknar också 02-03 och är sedan vaken till morgonen. Kanske somnar om 1h om jag har tur. Så imorse beslöt jag mig för att testa ett relativt nytt ställe med manikyr och pedikyr. Tog båda för jag kände att jag ville bli fin och så slapp sambon fixa mina äckliga fötter jag inte nått att göra något med på länge!! 😉 va skönt och nu är jag mer än redo att föda. Kroppen är fixad! Benen rakade av sambo igår. Så nu får fan bebis komma innan jag får psykbryt!!!!

2017-05-09
Fröken elo
Fröken elo

Blodtryck och urinprov utan anmärkning (som vanligt). Blev ordinerad att ta två Alvedon och VILA. Men ska ringa förlossningen om jag blir sämre.

Fröken elo. Hur går det för dig? Något på G ännu?

FruLi Skönt att de lyssnar på dig. Mår du bättre nu?

2017-05-09
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Sitter på mvc för extra kontroll. Har haft sjukt ont i huvudet sen i natt. Och nu börjar jag noja över att bäbis är ovanligt lugn också.

2017-05-09
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Tack för ert stöd! ❤ Malin när krystvärkarna började var lillen för långt upp. Han hade svårt att ta sig ner i förlossningsksnalen och när han väl var ute såg man att han kommit in snett, vilket förmodligen förklarar det långa förloppet och att han fick en plexusskada. Krystvärkarna blandades då också med vanliga värkar. Vet inte dock riktigt varför man inte får krysta med när det blir så...

Jag tycker också att det är viktigt att söka hjälp. Vi var på kontroll på BB-mottagningen idag och den barnmorskan var supergullig och tog sig verkligen tid att lyssna, det kändes skönt! Hon frågade om det är till den grad att jag känner att jag inte skulle vilja ha fler barn pga hur den här förlossningen blev, och mitt ärliga svar är ja, jag skulle inte utsätta mig för det här igen. Så känner jag idag men det kan ju ändras. Hon var dock helt icke-dömande och jag fick inte alls någon skuldbeläggningskänsla. Tänker annars att det är "standard" att vilja ha fler barn och att det är värt en kvinnas lidande för att få dem...

Hoppas det startar för dig nu fröken elo, jag håller tummarna!

2017-05-08
FruLi
FruLi

det där hade jag tagit med en nypa salt. sist var jag öppen flera cm i flera dagar utan att det satte igång av sig själv. Så gjorde de så vattnet gick men värkarna startade inte då heller. Är säkert vanligare att det faktiskt startar än att få som jag fick. Men kommer ihåg att jag mest vart arg och irriterad av att de sa att det borde och kommer och så vart det inte så. Men håller tummarna för dig!

2017-05-08
Mallin87
Mallin87

Va härligt att du gör det för sambon Alexandra, tror han kommer uppskatta det extra mycket när han vet hur tufft det är för dig att fixa saker.😊

Jag har på förmiddagen varit på KS specialist mödravården. Träffade en manlig läkare som skulle ta beslut om en igångsättning. Han undersökte mig och sa att jag öppnade mig mer när han va därinne och grävde. Gjorde svinont och trodde jag skulle plågas till medvetslöshet. Sen tyckte han också att jag va mycket mjuk och bebisen hade plats att ta sig ut lätt. "Ska jag göra en hinnsvepning också?" Gör vad du måste va mitt svar! Efteråt sa han att han inte är förvånad om det drar igång redan ikväll men max om 2dar. Därför ansåg han inte att jag va i behov av en igångsättning. Han va helt övertygad om att det här skulle komma igång av sig själv och när det väl gjorde det skulle det gå undan!😨 jaha, tänkte jag då, då får jag väl lita på hans ord och börja tro att det kommer hända inom 2dar. Om inte kommer jag bli förstörd! Får hålla tummarna! ☺

2017-05-08
Fröken elo
Fröken elo

FruLi Jag tycker det är jättebra att du delar med dig av barnafödslens baksidor och att du erkänner att det är jobbigt. Jag upplever att många känner sig tvingade att känna sig duktiga och starka efter förlossningen även om det kanske inte är så i verkligheten. Och jag säger som fröken elo, lös inte i tystnad utan sök hjälp. Det är inte så konstigt att din kropp reagerar starkt efter en så lång förlossning men för den skull ska du inte behöva lida. ❤

Va mysigt att er pojk är så snäll och go. Jag längtar så tills jag får hålla min lille bäbis i famnen.

Idag fyller sambon år. Ska skämma bort honom med tårta och god mat tänkte jag. Det är nog vad jag orkar med. Kroppen har sagt upp sig och varken akupunktur eller medicin hjälper längre.

2017-05-08
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag läste att man bränner ca 500 kalorier i timmen under en förlossning så att ha träningsvärk efter vad du var med om är ju ganska förståeligt, vilken kämpe!

2017-05-08
Mallin87
Mallin87

va jobbigt fruli! Jag hade inte en sån där jobbig förlossning sist men jag hade små panik av att gå på toa pga smärta så jag kan relatera till det. Skönt att din man finns där för dig och att liten är snäll💜 Jobbigt när man har eftervärkar också att du känner panik men jag hoppas det lugnar ner sig snart! Men att du hade krystvärkar och inte fick trycka på? Hur kommer det sig? Det kan verkligen inte ha varit lätt, kommer ihåg hur kroppen nästan gör det där själv och då behöva stå emot (!) hua! Jag sover sämre och sämre. somnar vid 23-00 som tidigast och vaknar som en klocka mellan 3.30-4.30 varje dag och så har jag lågt hb och järn på det så känner mig som levande död. 4 dagar kvar. Har bestämt att jag ska tillåta mig själv att sova på dagarna så mycket jag kan nu fram till fredag 😐

2017-05-08
Mallin87
Mallin87

Men va jobbigt FruLi!!! Lider verkligen med dig. 😕 Se till att om det inte blir bättre snart att du tar mer hjälp av sjukvården. Du ska INTE lida i tystnad. Kan utvecklas till förlossningsdepression också. Vet hur det är att va helt hjälplös och utan krafter efteråt. Jag fick ju infektion i brösten och hade gallsten som gav mig problem länge med fruktansvärda magsmärtor innan jag äntligen fick rätt hjälp och operation. Vi va också så tacksamma över att vår dotter som va lättskött. Hon fick följa med in och ut på sjukhus pga mig. Men det resulterade i också att vi, jag och min sambo gick miste om den första tiden med henne. Mycket är suddigt från de första 3 månaderna. Jag hoppas du ska slippa det och bara bli starkare dag för dag. Om det behövs se till att du blir sjukskriven och din sambo kan va hemma istället. Inget fel att va egoist i såna här lägen. Det gör dig bara till en bättre mamma om du kommer på benen fortare och orkar mer! ❤

2017-05-08
Fröken elo
Fröken elo

Massa grattis till era bebisar Stjärnan och Marika! 😍😍

Här är lite uppdateringar från mig!: (Känsliga läsare varnas!)

Idag är vår son en vecka gammal. Vi kom hem från BB i onsdags kväll, och man återhämtar sig verkligen bäst hemma! Lillkillen är en väldigt tillfreds och nöjd liten man, sömn och amning fungerar jättebra och han är väldigt sällan ledsen. Han har precis börjat att vara en del vaken om dagarna, från att tidigare bara ha ätit och sovit. Det är så mysigt att kunna umgås och prata lite mer med honom, få ögonkontakt och samspela osv😍Idag har vi återbesök på BB (Linköping) för att se så att vikten börjat gå uppåt igen. Vi har också fått träffa en sjukgymnast då han tyvärr fick en liten plexusskada under förlossningen (fastnade med axeln/nacken och har skadat några nerver vilket ger nedsatt funktion i en arm). Men skadan är lindrig och sannolikt reparerar sig nerverna och han får full funktion i armen.

Jag däremot har det tufft efter förlossningen, vilken jag så här i efterhand inser var ett trauma för mig. (Läs inte mer ni som inte fått än om ni tycker det är jobbigt med förlossningsberättelser från sämre förlossningar).
Varje gång jag ska gå på toa och kroppen använder den muskulatur som används när man krystar får jag panik, gråter, hyperventilerar och blir alldeles skakig. Mannen får oftast sitta med mig medan jag går på toa. Av förlossningens 30 timmar aktiva förlossningsarbete hade jag krystvärkar de sista 9 timmarna. Fick dock bara jobba med dem de sista 15 minutrarna och alla krystvärkar innan dess kändes som en kamp för att inte kroppen skulle vända hela mig ut och in, att inte kräkas och att överleva smärtan. På slutet, när jag äntligen fick krysta med i värkarna, var jag så slut att jag somnade mellan varje krystning, och de kom med ca 5-10 SEK mellanrum. Så fort jag nu känner något i kroppen som minsta lilla påminner om detta så bryter jag ihop. Har också haft ont/träningsvärk i hela kroppen och ont där jag är sydd i underlivet och ont från hemoröjder men det börjar bli bättre. Droppade mkt i hb under förlossningen också så jag klarar knappt att gå upp för trappan här hemma innan jag blir svimfärdig. Har fått intravenöst järn och hoppas att jag snart hämtat upp mitt hb igen.

Eftersom det varit så tufft är jag så tacksam att vår bebis är så lättskött, det får mig ändå att ta mig igenom dagarna med gott mod och med "lycklig" som den vinnande känslan när dagen är slut. Han är underbar och kärleken till honom är obeskrivlig!

2017-05-08
FruLi
FruLi

Stort grattis Stjarnan!


För mig är det som innan förutom att fogarna om möjligt är ännu sämre och att jag har förvärkar även dagtid men det är lååångt ifrån regelbundet.

2017-05-07
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Grattis!!💞 Va härligt! 😃hoppas ni fått vila och att krafterna kommer tillbaka snabbt. Men är det inte märkligt vilka super-powers man får efteråt?! Jag orkade massor fastän jag inte fick sömn eller mat. Desto viktigare att se till att få det för sen kommer tröttheten ikapp en, tro mig! Och pussa även på sambon är viktigt!

Nu vill jag också ha min bebis!!!!!

2017-05-07
Fröken elo
Fröken elo

Nu kommer bebisarna, så mysigt! Vi har klarat oss utan infektion och lilleman har fått godkänt på 48h-kollen. Han är verkligen det finaste jag sett, kan sitta i timmar och bara titta på honom. Just nu har vi lite kämpigt vid blöjbyten - han blir hysterisk, speciellt när han bajsat. Skär så i hjärtat när han blir ledsen..

2017-05-06
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

jäklar här var det snabba puckar! Stort grattis stjarnan! Vad roligt! Ta hand om er 🎈

2017-05-05
Mallin87
Mallin87

Efter låångt värkarbete så kom vår lilla tjej ut. 3960 gram & 52cm lång var hon. Nu ska vi försöka landa & återhämta oss. Hon kom på BF enligt sista mens, så punktlig var hon.

2017-05-05
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Då har jag varit hos bm och blivit undersökt. Det va inte skönt nånstans!!! Hon tryckte upp två fingrar och ville komma djupt in och känna. Det kändes! Hon kunde få in ett finger och peta på bebisens huvud. Jag är öppen litegrann och mjuk därnere så hon beslutade sig för att ringa Ks. Nu har jag tid hos specialist mödravården på måndag för slutgiltig bedömning ang igångsättning. Då är det upp till mig och verkligen föra min talan för att få det, pga hur min graviditet varit. Känns bra! Ser ju inte framemot att bli petad i ännu en gång men tar det om resultatet blir igångsättning. 😄 13dgr kvar men hoppas redan på att det startar typ nu! 😆 ska se till och vila i helgen då dottern är hos mina föräldrar och sambon jobbar. Hoppas ni har en lugn och skön helg!

2017-05-05
Fröken elo
Fröken elo

Nu har jag gjort mitt sista ultraljud. Trodde aldrig jag skulle säga det men skönt att det är över! allt såg bra ut. Han ligger på 3200g just nu. Så jäkla skönt att han inte ligger högt över kurvan. (risken med diabetes är stor bebis) Nu tar vi och njuter av helgen med sol hoppas jag. snön de pratat om kan hålla sig borta :)

2017-05-05
Mallin87
Mallin87

Grattis marikae till sonen! Idag har kag i princip bara sovit.. men tror kroppen håller på att förbereda sig. Får ett sådant tryck nedåt så fort jsg rör mig. Så kanske det kickar igång snart.. ska till BM imorgon igen för blodtryckskontroll, förhoppningsvis har all vila idag gjort att det gått ner ytterligare..

2017-05-04
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Vad härligt Marika, GRATTIS! 😁 Hoppas ni får åka hem imorn och det nya livet tar sin början på bästa sätt! 💞

2017-05-04
Fröken elo
Fröken elo

stort grattis Marika! Hoppas allt går bra och att det inte blir någon infektion! Ta hand om er 💜

2017-05-04
Mallin87
Mallin87

Stort Grattis Marika! Skönt att allt gick bra!

Malin uppdatera gärna om vad de säger i morgon :-)

2017-05-04
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Igår blev jag mamma till en pojke på 50 cm och vikten låg på 3970 gram. Vi mår alla bra och längtar efter att få åka hem, vi måste stanna en extra dag då jag hade vattenavgång i ca 37h vilket ökar risken för infektion. Men tänka sig, han är äntligen här - och punktlig, kom på sin BF-dag. 👏

2017-05-04
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Fröken elo jag förstår din frustration. Hoppas du får lite bättre svar snart. Tror det gått lite mer smärtfritt för mig att få min tid bokad för att alla med grav diabetes sätts igång då oavsett om de vill eller inte. De gör inte ens en undersökning på mig om jag är mogen. Skulle jag inte vara det så fixar de till det med medicin. Nu borde jag ju vara det eftersom de tyckte det när jag åkte in på koll där förra veckan men ändå. Jag är glad att jag fick fredagen det känns bättre med dottern då folk är lediga så ingen behöver knöla med att ta henne till skolan. Då kan jag slappna av lite bättre tror jag. Håller bara tummarna för att det går hyfsat fort så han kommer fredag då min mamma fyller år på lördagen 😁 Alexandra jag tycker synd om dig med foglossningen vet bara hur det känns för en annan när man gjort mycket. håll ut! 24 dagar går fort 😊 Stjarnan hoppas du och bebis mår bra och att den bestämmer sig för att komma innan det blir havandeskapsförgiftning och sånt. Marika vi tänker på dig! Hoppas allt har/går bra

2017-05-04
Mallin87
Mallin87

Fröken elo. Hoppas att du kan sättas igång snart efter fredag och att du är "mogen" då. Blir dock lite avis på er. Jag har 26 dagar till BF. Känns som en evighet. Ska prata med min BM v 38 om man kanske kan få en igångsättning har jag bestämt. Nu på fredag är det inte lönt eftersom det är vikarie igen.

Jag orkar egentligen inte sånna dagar. Kom hem och satte mig och fick feberkännig. Fogarna bröt ihop fullständigt. Sambon har fått hjälpa mig med allt ikväll. Nu har jag lagt mig i sängen eftersom jag varken kan sitta eller ligga i soffan. Får se hur det går i natt. Förra natten hade jag fruktansvärt ont. Bäbis hjälper inte direkt till med sina utbrytarförsök eftersom det drar igång förvärkar. Men men får skylla mig själv, har dock bara gjort "måstesaker" idag.

2017-05-03
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Skönt att det såg bättre ut idag! Vila låter som rätt melodi!😊

Va avis jag blir på dig Malin. Du vet nu när det kommer börja ske om inte av sig själv innan fredag.

Låter som en fullspäckad dag Alexandra, att du orka! Men visst har jag också dar jag orkar lite mer. Också för att man måste.

Idag har jag vilat mycket. Somnade om efter frukost. Gick upp sen åt melis och duscha. Sen somna jag om igen!! Efter det blev det klippning för mig och dottern. Första gången för henne, gick förvånansvärt bra! Skönt att va lite fin i håret nu och att dottern hann bli fixad också.😊 Sen hämta vi vår vagn som varit på service. Jag vet, barnvagn på service (!) Men det existerar och vi kände nu att eftersom vi ska använda den som syskonvagn ville vi få den kollad och smörjd! 😆

Nu känner jag mig redo. Hunnit med allt jag velat. Visst hemmet är inte helt klart men som psykologen sa "prioritera och sålla bort, allt behöver inte ske nu innan"

Min bm hörde av sig idag som hon skulle. Ska få komma till henne på fredag för undersökning. Beroende på hur "mogen" jag är ska hon kontakta KS för ev igångsättning. Kändes skönt och ha nåt att rikta in sig på. Fredag får utvisa hur mogen jag är.

Jag hoppas allt går bra för dig Marika! Tänker på er!

2017-05-03
Fröken elo
Fröken elo

Malin Skönt att se ett slut!

Stjarnan skönt att det inte visade något! Här kallas det morgonurin. Märkligt att de har olika namn på samma sak. Jag får lämna sånt prov varje BM-besök pga mitt blodtryck.

2017-05-03
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Alexandra, faste urin är att du går upp kissar och sedan väntar ca 30-60 min och sparar det i provrör och sedan tar de sticka och kollar protein /glukos och någon tredje sak som jag inte kommer på just nu. Men var totalt blankt på proverna idag. Blodtrycket har sjunkit lite till 138/85 så lite förbättring jämfört med igår. Men ingen havandeskapsförgiftning ännu iaf, ska tillbaka på fredag & ta nytt blodtryck. Imorgon är det jag som ligger i sängen hela dagen utan att röra en fena så kanske får jag ner blodtrycket mer då :) Önskar bara att bebis behagar sätta igång nu så man slipper känna sig så tungt & otymplig som jag gör nu..

2017-05-03
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

allt såg bra ut idag. Bokat tid för igångsättning nästa fredag så nu ser man ju slutet iaf. Hon sa att värkarna jag hade kunde vara att jag börjat öppna mig eftersom jag gjorde det sist med bara att jag kände av det denna gången. (gjorde inte det sist) så jag ställer mig in på fredag helt enkelt. :)

2017-05-03
Mallin87
Mallin87

Hoppas det inte är havandeskapsförgiftning Stjarnan21! Vad är fasteurin? Tror jag aldrig hört det innan. Hur gick det för er idag?Idag var vi åkt runt i halva stan och letat grejer till barnrummet och sen har vi varit och fixat trädgården hos svärmor, så nu är jag helt slut och kroppen likaså. Får se om jag orkar fixa i ordning i rumnet. Inga förvärkar idag.

2017-05-03
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Ja jösses vilken dag det blev.. har fått högt blodtryck och glukos i urinen tydligen, samt att bebis hade högre Hjärtljuden än vad den tidigare har haft.. så fick åka in till förlossningen för kontroll. Men bebis mår toppen och jag mår bra även om kag är helt slut. Ska till BM igen imorgon med fasteurin & ta blodtrycket igen.. så nu blir det ännu fler kontroller tills bebis kommit.. Alexandra uppdateringen här suger rent sagt ut, får hoppas det fixar till den snabbt..

2017-05-02
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Grattis fruli! Vad skönt att ni alla mår bra. Lycka till Marika! :) äntligen! här är det helt dött nu. Allt som ens liknade värkar har slutat. Imorgon är det bm och då ska vi boka dag för igångsättning.

2017-05-02
Mallin87
Mallin87

Åh va kul att höra av dig stjarnan21! Jag har också problem med inloggning. De verkar ju inte skynda sig för att fixa problemet...

För min del så rullar det på som det gjort sista tiden. Förvärkar på nätterna och hemsk foglossning. Var på akupunktur idag men det hjälpte inte, blev värre i ryggen till och med. ☹ Har ny tid på fredag och hoppas att det hjälper då.

2017-05-02
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Åhh grattis FruLi till den nya familjemedlemmen. 4 dagar kvar till BF här och ingen känsla alls att den skulle vilja komma. Ska till BM i em och får se vad hon säger. Hoppas den vill komma ut snart, är så trött och sliten även om jag inte gör särskilt mkt om dagarna. Hur är det med er andra? Har inte lyckat logga in här på ett bra tag, varken appen eller via datorn..

2017-05-02
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

GRATTIS FRULI TILL DIG OCH DIN NYA FAMILJ!!!😃💕Bra kämpat med en sån lång förlossning. Glad och höra att ni trots allt mår bra. Försök få vila och ta så mycket hjälp ni kan nu på BB så ni hinner komma ikapp lite efter gårdagen. 😊

Och spänningen fortsätter nu med dig Marika!😄 Nu kommer det majbebisar i rasande takt! 👏

2017-05-02
Fröken elo
Fröken elo

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2017-05-02
Fröken elo
Fröken elo

Stort grattis FruLi! Va skönt att det gick bra även om det var så långdraget! Får ni ligga kvar på BB i jkpg eller får ni åka till Linköping? Trodde faktiskt det skulle bli en april-bäbis hos er 😉

Marika. Spännande! Hoppas det går fortare för dig! Kolla på hemförsäkringen om den täcker för vattenavgång i sängen. Hade nämligen en kompis som fick sjöslag i sängen och hennes hemförsäkring täckte det.

2017-05-02
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Hej på er!
Efter en riktigt jobbig och utdragen förlossning på totalt 41 timmar varav 30 timmar aktivt förlossningsarbete föddes äntligen vår son igår kväll den 1/5 kl 21:18. Han föddes alltså på bf-3 och var 49 Cm lång och vägde 3925 gram. Han är helt perfekt! Vi är alla medtagna av den långa förlossningen men mår efter omständigheterna bra :) Nu är vi på BB.

Kan berätta mer detaljerat kring förlossningen när vi är hemma och har återhämtat oss lite!

Alexandra: i sin helhet är vi sjukt nöjda med förlossningen här i Jönköping. Vi hann ju avverka totalt 5 team (skiftbyten) och alla har varit hur trevliga och stöttande som helst. Var bara en barnmorska vi inte klickade alls med, men som tur var blev inte förlossningen på hennes pass;)

Hoppas nu det sätter igång snart för er andra och att ni får bra förlossningar!! Tänker extra på dig nu Marika eftersom det verkar va på g😃😃

2017-05-02
FruLi
FruLi

Hej på er!
Efter en riktigt jobbig och utdragen förlossning på totalt 41 timmar varav 30 timmar aktivt förlossningsarbetet föddes äntligen vår son igår kväll den 1/5 kl 21:18. Han föddes alltså på bf-3 och var 49 VM lång och vägde 3925 gram. Han är helt perfekt! Vi är alla medtagna av den långa förlossningen men mår efter omständigheterna bra :) Nu är vi på BB.

Kan berätta mer detaljerat kring förlossningen när vi är hemma och har återhämtat oss lite!

Alexandra: i sin helhet är vi sjukt nöjda med förlossningen här i Jönköping. Vi hann ju avverka totalt 5 team (skiftbyten) och alla har varit hur trevliga och stöttande som helst. Var en barnmorska vi inte klickade alls med, men som tur var blev inte förlossningen på hennes pass;)

Hoppas nu det sätter igång snart för er ande och att ni får bra förlossningar!! Tänker extra på dig nu Marika eftersom det verkar va på g😃😃

2017-05-02
FruLi
FruLi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...