App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BF MAJ 2017

I torsdags plussade vi, äntligen. Vi har försökt bli gravida sen april detta år och lyckades på första försöket efter att jag slutade med p-piller. Dagarna gick och en kväll när jag gick på toaletten så raserade hela min värld, jag hade fått missfall. Efter det så har vi försökt att plussa igen men utan tur, vi hade sex varje dag, men nu äntligen så är det vår tur och om allt vill sig väl så kommer bebis 9/5 ❤️

2016-09-03
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Hej! Ja länge sedan man var här inne igen.. lillan blev ju 1 år den 5/5. Klättrar och tultar runt överallt. Här är allt bara fint, håller med om att tiden har gått alldeles för fort. Men det är väl för stt man själv blivit äldre med 😂 Hoppas ni har det bra i sommarvärmen som kommit.

2018-05-11
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Här var det ett tag sedan jag var.. Min lille fyllde ett år igår o jag måste säga att tiden gått mkt fortare med honom än vad det gjorde med första som oxå fyllde år tre dar innan lillen. Det kanske beror på att man lärt sig från första😉 Hur är det med er?

2018-05-06
Pokaloo
Pokaloo

Stort grattis 😊 jag är också gravid och har vd 24 maj 2018 😍😃

2017-11-08
SCeciliaC
SCeciliaC
Barn på 2 år och 1 månader

Halloj! Länge sedan sist jag skrev något här. Livet bara rusar iväg. Redan 6 månader sen lillan kom, förstår inte hur det gått till! Hur är fet mer er andra? Alexandra är det någon som hört något från henne? Hoppas att allt är fint mer er andra oxå!

2017-11-08
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

vad skönt att sonen är blöjfri! För oss går allt prima, vår lilla är så nöjd med allt och så himla lugn och snäll så allt bara flyter på. Vi står i med flytt och det målas både inne och ute och rensas i trädgård osv så dagarna går så himla fort! Dottern har haft 3 veckor simskola och nu är det en vecka gymnastikläger så nästa vecka har vi inga åtaganden utom allt med huset såklart. Min kropp hänger inte riktigt med i allt jag vill göra, får ont och tar emot fortfarande. Men vi jobbar på det med :) Alexandra, skulle så gärna bara vilja få höra att allt gått bra ❤

2017-07-11
Mallin87
Mallin87

Hur går det för alla? Alexandra hur har det gått för dig? Själv börjar rutiner komma till ordning och sonen är blöjfri på dagarna 😃 så nu är det bara bebis som behövs byta på. Hoppas alla har det skönt i sommarvärmen.

2017-07-07
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Tror Alexandra just nu njuter i bebisbubblan och inte tänker på att skriva här. Vi får hoppas hon kommer in här snart och berättar för oss hur hon har det. ❤️

2017-06-22
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Samma här! Tänker på dig Alexandra! ❤

2017-06-22
Fröken elo
Fröken elo

Åh, jag också! Hoppas att hon har fått sin bebis och att dom mår bra!

2017-06-21
FruLi
FruLi

varenda dag tänker jag på Alexandra! jag hoppas verkligen att allt är bra. tystnaden gör mig orolig ❤

2017-06-21
Mallin87
Mallin87

fröken Elo det slog mig inte förrän nu när jag läste ditt inlägg att våra små är ju födda samma dag! 😀 Idag har dottern sin första skolavslutning och efter det så åker vi ner till kommunhuset 😮 känns helt galet. Va kul att allt går bra för er! Lilla Lucas som vår kille heter är super snäll och jätte go. Alla som träffar han säger att han måste vara en av de tystaste bebisar de träffat :) Ni kommer nog överens snart marikae 😄 hoppas du får din vilja igenom! Hoppas allt är bra Alexandra tänker på dig!

2017-06-14
Mallin87
Mallin87

Här är det också bra! Lill-tösen blev 1månad idag. 😊 Jag kan känna att det stundtals är mycket och ha två barn. Speciellt med en trotsig storasyster. Men jag är glad att hon är snäll och omhändertagande om sin lillasyster.

Denna gång fungerar amningen felfritt så jag har gått in för att bara amma nu i början vilket känns behändigt. Hon ökar fint i vikt så det är en stor skillnad mot storasyster. Så fin! Glädjer mig nu åt att hon är här med oss. Och att jag mår bra. Längtar efter att röra på mig mer. Börja styrka upp kroppen och få tillbaka en del av gamla mig. Men jag kan säga att fötterna vuxit en strl och höfterna har blivit bredare, tuttarna maffigare! 😅 Så kroppen kommer aldrig bli densamma vilket betyder att jag måste införskaffa en ny garderob. 😊

2017-06-13
Fröken elo
Fröken elo

Hallå tjejer! Har varit tyst från min sida ett bra tag nu - lever i bebisbubblan kan man säga. Här har allt gått över förväntan, vi har en riktigt snäll bebis. Bebis blir 6 veckor imorgon och är fortfarande namnlös, vi kommer inte riktigt överens om namn här hemma. Hoppas ni andra har det bra med era små sötnosar! 💕

2017-06-13
Marikae
Marikae
Barn på 1 år och 9 månader

Hoppas du/ni är okej Alexandra. Att det går/gått bra!

2017-06-13
Fröken elo
Fröken elo

yay Alexandra! Nu kommer bebis 😁

2017-06-11
Mallin87
Mallin87

Nu äntligen börjar det hända saker. I går började jag få oregelbundna värkar och i morse vid 8 gick slemproppen. Sen kl 13 idag har jag haft värkar var 10 minut.

2017-06-10
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Ingen bäbis än! Har varit på hinnsvepning idag. Är öppen 2 cm och har 2 cm kvar av tappen. Så någonting är ju på G men vi får se hur lång tid det tar. Har haft rejäl molvärk sedan hinnsvepningen men har inga höga förhoppningar.

Igångsättning är bokad till nästa tisdag men BM trodde inte jag skulle behöva vänta så länge på bäbis.

2017-06-05
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag med! går in här hela tiden och ser om det kommit bebis 😊

2017-06-05
Mallin87
Mallin87

Hur går det Alexandra!? Tänker på dig!

2017-06-05
Fröken elo
Fröken elo

Juni bebis är ju super bra det med ju! Snart så Alexandra :) hehe ja det är ju säkert mycket det med :) min gillar att växa helt enkelt haha kanske ska tillägga att han även ökat 600g på 8 dagar med den där längden 🙈

2017-06-02
Mallin87
Mallin87

Junibarn låter jättehärligt, när som helst är bebisen här Alexandra!

Idag är sonen en månad gammal, tiden går fort! Man ser hur han utvecklas varje dag, han uppskattar nu att kika på grejerna i babygymmet, att lyssna på musik och han följer en med blicken. Till skillnad från att förut bara ha ätit och sovit liksom. Just nu håller vi också på att nappträna ;) Han kväljs av napp. Vore så skönt om napp funkade så att man kan ge den vid tillfällen då det inte går att ta upp och trösta liksom, typ när man åker bil. Utöver detta har det blivit en del sjukvårdskontakter för lillen. Minns inte om jag skrev om det men han bröt ju nyckelbenet vid förlossningen och fick plexusskada i höger arm (nerverna till armen slits av helt/delvis i samband med förlossningen). Så vi träffar sjukgymnast. Men nyckelbenet är läkt nu och funktionen i armen är på väg tillbaka. Från att knappt kunnat använda armen alls till att nu bara ha nedsatt rörlighet i handled och fingrar, och även det bättre för var dag! Förmodligen blir han helt återställd. Sen så tyckte BVC-läkaren på enmånadskontrollen att hans ena fot är lite sne. Den har förmodligen legat i kläm lite i magen. Så imorgon ska vi till specialistläkare för att se om det rättar till sig själv eller om man behöver göra något.

Ja det va rejäl tillväxt Malin!! Vår har växt 4 cm på en månad, det tyckte jag va mycket ;) Han jobbar mer på vikten dock, + 400 gram på 10 dagar.

Hoppas ni alla mår bra, mammor som bebisar!

2017-06-01
FruLi
FruLi

Det blir underbart det med!!! 😊 jag är född i juni! 😉

2017-06-01
Fröken elo
Fröken elo

Det blir visst ett junibarn här men det går lika bra det. Bara ungen kommer ut någon gång 😂

2017-06-01
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Var på bvc idag och vi kollade längd. Liten har vuxit nästan 7cm på 17 dagar 🙈 längd kurvan var nästan rakt upp! 😂 han vill bli en stor kille :)

2017-05-31
Mallin87
Mallin87

Så spännande, kanske blir ett junibarn istället! :) Du är tuff som kämpar på, snart har du din guldklimp i famn och väntan är över Alexandra! Väntar med spänning att det sker snart!!!

Här är man slut av sömnbrist men det funkar endå. Idag är första dagen sambon jobbar igen. Trodde jag skulle hinna med lite saker men tösen har varit en tutt-lisa och jag har inte kommit iväg mer än gå på toa och slänga i mig en macka. Dagarna som kommer blir dock jobbigare då jag ska va själv med två ungar. Jag fattar inte hur det ska gå men det har ju gått för andra mammor/pappor så nog ska jag klara av en bebis och en trotsig 2åring hela dagar... bävar dock! 😁

2017-05-30
Fröken elo
Fröken elo

Jag mår faktiskt relativt bra. Visst vissa krämpor har jag ju men inget extremt. Det är min foglossning och att jag är tung som är jobbigt nu.

Jag är lugn inför förlossningen. Är snarare lite så att jag kanske borde läsa på mer. Men samtidigt vill jag inte ha för mycket förväntningar.

Just nu består dagarna av att försöka hitta på saker att göra så jag inte tappar tålamodet helt.

2017-05-30
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

heja bebis! dags att komma Nu! Hur mår du Alexandra? är du redo? :)

2017-05-29
Mallin87
Mallin87

Dagen D idag men än så länge inga tecken på att bäbis vill ut.

2017-05-29
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Skönt att höra att ni mår bättre! Och att allt verkar flyta på. Jag väntar fortfarande på bäbis men det känns att det närmar sig med stormsteg.

2017-05-27
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Vi har det bra. Lilleman blir två veckor idag. och imorgon är sista dagen som min sambo är hemma med oss :( Det har vart så mysigt att vara hemma allihop. Det börjar bli sommar och är varmt och skönt så jag har absolut inget att klaga på. Önskar att foglossningen skulle försvinna nu bara, jag vill ut och gå i fina vädret!

2017-05-27
Mallin87
Mallin87

Åh, kämpa på Alexandra! Snart är din bebis här!

Jag mår nu i princip som vanligt i min ork och har nog därför återhämtat mig nu i mitt hb. Blöder nästan ingenting längre heller och toabesöken är inte längre jobbiga. Så det är väldigt skönt! Lillens mage har lugnat sig också så även han verkar måbättre.
Idag ska vi iväg och göra om höraeltestet som görs i samband med födseln. Han blev nämligen bara godkänd på ena örat på BB. Så nu hoppas vi att även andra örat är ok :)

2017-05-24
FruLi
FruLi

Min kompis åkte på typ allt man kunde åka på efter förlossningen och när hon väl återhämtat sig lite efter det bröt hon benet. Så jag har fått väldigt mycket info om vad som kan hända efter förlossningen och det är jätteskönt faktiskt. Så man inte blir helt chockad när allt inte är gulligull dagen efter typ. Hon däremot fick sig en rejäl chock och det är väl först nu hon återhämtat sig psykiskt (är 6 månader sen hon födde).

Skönt att du mår bättre fröken elo!

Jag har haft molvärk sen i fredags och jag får förvärkar oregelbundet över hela dygnet oavsett vad jag gör. Så går egentligen bara och väntar på att det ska dra igång. Kroppen är helt åt helvete, är så vätskefylld att jag knappt har känsel i fingrarna, benen är som trädstammar och jag kan knappt gå pga foglossning. Är dessutom hyperallergisk mot allt pollen och nätterna spenderas till största del på toa eller i fåtöljen pga att jag har sånn rethosta (har jag minsta lilla för mycket urin i blåsan kissar jag dessutom på mig). 6 dagar till BF idag.

2017-05-23
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag mår bättre nu när medicinen börjat verka. Har varit ute och hämtat dottern från dagis och idag åkt till ett centrum för att köpa större (!) amningsbehåar. De här brösten blir bara större och större. 😑 Men amningen går förvånasvärt bra denna gång. Lill-tösen har passerat sin födelsevikt och det bara på bröstmjölk vilket jag inte trodde skulle gå. Så just nu avvaktar vi lite med ersättningen. Gör ju att nätterna är lite jobbigare då jag har en riktig tutt-lisa till bebis.😉

Hur är det med dig Alexandra? Och ni andra, hur har ni det?

2017-05-23
Fröken elo
Fröken elo

nej det är det inte många som pratar om. sist hade jag inga krämpor alls efter förlossningen men jag hade ju heller inga innan så tror lite det hör ihop. Lite förväntar man sig ju att känna men inte att det blir total låst såhär. Så håller med er att det borde finnas mer info om kroppen efter förlossningen eller nåt. Alla fokuserar ju bara på amning. Typ efter skiter vi i dig, då är det bara dina bröst vi bryr oss om 😂 Idag är det mamma pappa fest på dotterns skola. tydligen jätte kul och de hittar på massa bus så jag tänker faktiskt gå dit en sväng ska bli kul. Hoppas ni alla får en toppen dag i solen!

2017-05-20
Mallin87
Mallin87

Jag håller med dig fröken elo, jag kände också att ingen hade pratat om hur dåligt man kan må efter förlossningen och jag önskar att jag hade varit mer förberedd. Det pratas mycket om förlossningsdepression men det fysiska dåliga måendet är inte uppe på tapeten så mycket.

Har faktiskt funderat på pysventil! Har allergier i åtanke också men jag tror att det främsta problemet är att han sväljer massa luft vid amningen. Så vi jobbar på tekniken 😉

2017-05-19
FruLi
FruLi

Jag tycker allt där man visar stor kärlek för varandra är underbart, oavsett hur det går till. Glad för er skull!! Vill också gifta mig men kan tänka mig vänta lite till. Bli "normal" igen, kanske nästa år...😉

Fick åka in en sväng igen till förlossningen, fick nämligen stigande feber. Men det är lugnt nu och jag ska bara hålla koll på mitt allmäntillstånd och inte få feber igen. Men jag känner att jag mår sämre neråt än förra gången och har fortfarande svårt att gå. 🙁 Det kan jag säga dig Alexandra att tiden efter kan bli rosa skimrande men höjer ett varningens finger (för ingen berättade det direkt för mig) att tiden efter förlossningen är inte en dans på rosor. Man vill gärna bara skutta upp ur sängen och va som vanligt men icke! Men sakta läker man och blir starkare. Bara att ha tålamod! Som för dig Malin, ett bakslag efter promenaden men du fick njust en stund iaf!! Det blir bättre snart ska du se.

Idag ska det va kalasväder så jag tänkte åtminstone ta mig upp på vår gemensamma takterrass och få min dos d-vitamin. Kan inte ligga här en dag till och känna mig instängd!!!

2017-05-19
Fröken elo
Fröken elo

Vi ska alltså bara gå ner till kommunhuset med typ våra föräldrar eller nåt. Det som var skämtet i det hela var att han tyckte att jag skulle beställa min vigselring på wish 😂 Vad jobbigt med magont. Hoppas det släpper. En kompis till mig hade jätte problem med det med hennes dotter. Efter en evighet kom det fram att dottern var mjölkprotein känslig och allt vad det var. Kan vara bra att ha i åtanke om det är nåt som håller i sig. Underbart väder idag så jag tog min första promenad med vagnen men det fick jag äta upp. Har sådan sjuk typ foglossning fortfarande. (Känns likadant iaf) trodde jag skulle skippa sådan extrem nu. ☹ Jag hoppas verkligen att både du elo och fruli får må bättre väldigt snart! låter inte alls kul. Alexandra tänker på dig och hoppas bebis vill titta ut snart. Pratade inte du också om att du ville be om igångsättning. Hur gick det med Det?

2017-05-19
Mallin87
Mallin87

Malin. Det verkade inte vara ögoninflammation för det var borta i morse när jag vaknade. Funderar på om det var för mycket för linserna med både allergi och förkylning. Men denna tiden på året brukar det gå ögoninflammationer.

Det där skulle typ vara det optimala frieriet till mig. Vill absolut inte ha ett stort bröllop. Härligt att han iaf börjat fundera på det 😉

Fröken elo. Min kompis fick samma sak, hon blev riktigt dålig där ett tag efter förlossningen! Hoppas du håller dig piggare!
Härligt att bäbis är snäll! Jag längtar så tills att få träffa min.

FruLi Usch jobbigt med magont! Hoppas det släpper snart. Har du provat pysventil? Har läst att det hjälpt många.


Tack hörrni för all pepp! Det är så skönt att gå in och läsa här och få känna sånt stöd! Idag är jag faktiskt på benen även om jag är långt ifrån frisk men nu har jag iaf lite hopp igen. Och ska tänka på dig FruLi om förlossningen drar igång, jag mår bättre nu och om du klarade det så gör jag det med!

2017-05-18
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Jag förstår din oro Alexandra. Jag var ju också jättedålig av rejäl förkylning precis innan förlossningen. Ringde till vårdcentralen och grät att jag va höggravid och jättesjuk men de ville inte ens ta emot mig, utan sa bara "drick lite te" typ. Jag var sängliggande fram till två dagar innan det drog igång och under förlossningen hade jag fortfarande vansinneshosta, nästäppa och ögoninflammation. Men som dom andra skrivit, man får oanade krafter på nåt vänster och kroppen klarar det. Det mest sega var att man blir så himla torr i halsen av lustgasen, så min hosta blev värre och när Caspian föddes hade jag helt tappat rösten. Det kändes tråkigt att inte kunna prata med varken honom eller maken när han väl kom upp på bröstet. Att va hostig har äVen varit jobbigt efteråt eftersom jag haft så ont i kroppen, men även det kan man klara av. Fördelen med virus är att bebisen får dina antikroppar så hen kan inte bli smittad👍🏻Så som de andra skrivit, tänk inte för mycket på det, att va sjuk är inte optimalt men du klarar det och bebisen blir inte smittad! 🙂

Va jobbigt elo! Hoppas medicinen hjälper! Jag har också blött ut prinskorvsstora levrade blodklumpar flera gånger men har inte haft ont eller så, så jag har inte kollat upp det...Hoppas du blir bra fort!

Spännande Malin! Vilken typ av bröllop skulle du vilja ha? 🙂🙂

Vår Caspian har fått en del problem med magont och har det riktigt jobbigt vissa dagar. Andra dagar mår han bättre så det är skönt att det inte är konstant. Jobbigt att se honom kämpa så och ha svårt att komma till ro, men jag har förstått att det är väldigt vanligt i början att de får problem med magen.

2017-05-17
FruLi
FruLi

Du kommer få oanade krafter Alexandra. Och så har du personal och sambo som peppar dig. Du ska se att bebbe väntar lite nu så du hinner samla kraft. Oroa dig inte och försök bara släppa allt annat och vila!

Jag har haft ont och igår blev det jobbigare. På kvällen (ursäkta äckelvarning) kom en stor levrad klump blod i byxan. Ringde förlossningen och fick komma in på kontroll. Va bara att packa ihop mig och bebben i en taxi medan sambon oroligt fick stanna med storasyster hemma. Fick ta blodprover och undersökas vaginalt. Mina värden va på gränsen till infektion och eftersom jag hade så ont nertill livmodern att jag knappt kunde gå behandlas detta nu som en infektion. Fick antibiotika kur och hoppas att jag ska va på benen snart igen. Känner bara att nu får eländet med min kropp ta slut, samtidigt som jag inte är förvånad att det skulle va nåt nu efteråt. Men bebben är så snäll och jag är lycklig över att det värsta är bakom oss.

2017-05-17
Fröken elo
Fröken elo

undra om det går ögoninflammationer nu dotterns kompis hade i helgen och idag vaknade dottern upp med det. ☹ vore snyggt om lilla Lucas (som vi döpt lillebror till) får det också. Känns sådär att få ögoninflammation när man är några dagar bara 😐 Hoppas du blir bättre fort Alexandra! Förlossningen kommer du klara av oavsett, så försök att inte stressa över den tanken. Koncentrera dig på att vila och bli frisk. 💜 Jag har ju frågat min sambo i flera år om vi inte ska gifta oss men det har inte vart så intressant för han tycker det är typ slöseri med pengar. Men så nu så känner han tydligen att vi borde göra det. Eftersom vi nu har två barn och ska skaffa hus inom 2 månader. Så han sa: Du kan väl kolla om det finns nån tid hos kommunen så kan du beställa en vigselring på wish sen. Haha! 😂 Nu var han ju inte jätte allvarlig med det sista utan försöker vara rolig, en av anledningarna till att han är den jag vill dela mitt liv med 💙😁

2017-05-17
Mallin87
Mallin87

Som tur är hade jag inte halsfluss. Var bara ett riktigt elakt virus. Idag vaknade jag med slemhosta och ögoninflammation. Känner att det går bra nu. Dock så är jag feberfri för första gången sen i lördags.

Är lite orolig att det ska dra igång nu när jag är så dålig. Orkar knappt fixa köket så vet inte hur jag skulle orka med en förlossning.

2017-05-17
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Låter som det var en riktigt bra förlossning Malin. Tycker om att läsa era berättelser!

Jag fick tid på VC i morgon. De hade fullt idag. Har blivit sämre och sämre över dagen. Har dessutom förķylningsastma och det som höggravid är inte att rekommendera. Min medicin mot det hade gått ut så har fått vara försiktig med att anstränga mig.
Enda fördelen är att mina fogar är faktiskt helt ok idag eftersom jag knappt stått på benen. Så hoppas kunna sova lite i natt.

2017-05-15
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Vi tog igångsättningen väldigt varsamt. Jag fick dricka nåt bara och sen gå och lalla runt och bara se om det ville sätta igång av sig självt. Men det gjorde inte det så de gjorde så vattnet gick där mellan 23-00 någon stans. sen gick det fort. Jag tyckte det gick lite väl fort så jag valde att ligga ner på rygg sen då det gjorde att det inte gick lika fort. Jag hade ju inte sovit på ett dygn och innan det hade jag ju bara sovit ett par timmar varje natt så jag var så slut att jag tyckte jag tog rätt beslut för då hann jag få ryggmärgsbedövning och fick en hel halv timme där jag kunde få andas innan jag fick krysta. plutt är hur snäll som helst. Han låter inte mycket direkt. Och sover igenom typ allt. storasyster är jätte duktig med lillebror så jag kan inte göra annat än att vara tacksam. Tänker på dig Alexandra snart är det din tur också :)

2017-05-15
Mallin87
Mallin87

Stort grattis fröken elo och malin!

Här väntar vi bara. Är rädd att jag åkt på halsfluss så ska ringa in till förlossningen och rådfråga idag tänkte jag. Sålänge bäbis är i magen är det ju ingen fara med h*n kan ju komma ut vilken stund som helst nu ju.

2017-05-14
Alexzandra630
Alexzandra630
Barn på 3 år och 1 månader

Grattis till alla som fått sina bebisar nu. Här rullar det på med bebis, dock trotsar storebror som en galning så jag är lite uppgiven ibland för hans skull men det kommer gå över när han väl lärt sig dela uppmärksamheten med lillasyster. Får se hur det kommer gå hela sommaren när lilleman ska vara hemma med mig & lillasyster själva.. men det kommer välan lösa sig det med. Nu kan ju sambon ta sonen när han är för trotsig. Bebis är iaf en nöjd tjej så länge hon får tutta när hon säger till, sover bra på nätters än så länge. Vaknar två till tre gånger för mat & blöjbyte.

2017-05-13
Stjarnan21
Stjarnan21
Barn på 3 år och 2 månader

Åh, stort grattis till er Malin och fröken Elo!! 👏🏻👏🏻 Va skönt med relativt snabba och okomplicerade förlopp! Nu får ni mysa massa med era små ☺

2017-05-13
FruLi
FruLi

Kämpa på Josefine, beundrar dig! Tredje och över tiden, Wow!

Grattis Malin!!! 💞 Va härligt att det gått bra. Att du slapp sy, skönt! Vi födde samma natt!! Vår lilla tjej kom 00:34, 3475g och 49cm lång. Snäll tjej som kom som en raket. Behövde bara ta håll på hinnorna vid 21, in med eda och värkarna va igång. Berättar hela förloppet vid tillfälle.😊 sovit en timme men att ha fött ger oanade krafter.

2017-05-13
Fröken elo
Fröken elo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...